Kviberg

Det höga antalet närvarande på träningarna fortsätter. Idag var vi runt 26-27 på en av Kvibergs gropiga och tungsprungna gräsplaner. De nya killarna hade hittat tillbaka trots den tuffa träningen i måndags.

Som vanligt började träningen med kvadraten...där vissa hade problem att hålla ihop benen. Vi behöver dock inte ödsla tid på att gå in närmare vilka det var ;-)

Efter uppvärmningen var det smålagsspel 3 mot 3 och lite styrka vid sidan om. Det var många tunga ben och den blöta planen hjälpte inte...

Träningen avslutades med spel på stor plan, pga av antalet blev det 13 mot 13 vilket gjorde att det blev väldigt trångt och inget jättebra spel. Inga av de nya spelarna imponerade jättemycket men några klarade sig väl bättre än andra. Några av dem kommer att komma tillbaka och några andra kommer inte tillbaka.

Vad man kan konstatera från spelet var väl att:

-Mange är usel på att filma...
-Ljungan och Mackan låg bakom mycket, de samarbetade fint vid minst två mål...för motståndarlaget.

Felix har också äntligen hittat sin plats i laget...som bollsamlare.

Vi avslutar med dagens Wedberg: Ronny delar in spelarna i två lag inför de avslutande spelet. Han pekar på Wedbergs lag och säger: Ni kör utan västar! Wedberg: Gött! Och sedan börjar han ta av sig sin tröja, när tröjan är över huvudet inser ser han att han inte hade väst alls från början...stor humor...

#6

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Haha =) Fan va bra... men inga namn då vem som åkte på tunneln haha

2010-08-11 @ 21:33:37
Postat av: F

Hahaha Levererar igen Vad är FCF och Kroken för bloggar!

2010-08-11 @ 21:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0