Stabilt

Även gårdagens träning hade bra uppslutning, trots att vissa var på Gamla Ullevi. 20 spelare och två målvakter och en av dem var Mackan! Han såg inte helt ofitt ut och svarade för en och annan räddning. Med både Lillen och Ronny på blåvitt var det Groggen som höll i träningen. Efter lite uppvärmning med kvadraten (där Ljungan som vanligt briljerade med sina sydländska fötter) var det dags för pressövning med tre lag. Det blev ganska trångt och inte jättefokuserat spel.

Efter detta blev det den numera klassiska "sågen" (Groggens gåva till fotbollsvärlden), det var dock en av de tidiga versionerna: passningsövning kombinerat med ryck. Helt klart träningens jobbiga del, men efter sommarledigheten behövde vi alla det.

Träningen avslutades med tvåmål på liten plan med tre lag. Två som spelade och ett som agerade väggar med ett tillslag. Spelet var stundals bra med mycket kamp och lagom grinigt, precis som det ska vara...

Ledigt i helgen och sedan intensiv träningsvecka. Träning måndag, onsdag, torsdag och lördag. Träningsmatch mot Croatia på fredag. Får hoppas att uppslutningen blir lika bra nästa vecka.

Dagens länk är Viasats underbara "Snatch"-inspirerade reklamfilm för Premier League. Extra roligt är att skådespelaren Alan Ford (som spelar i Snatch) är även med i reklamfilmen.

#6

Kommentarer
Postat av: F

Återigen levererar han :)



(Inget nytt om vår nya spelare Johan, väntar på en stort intervju ;) )

2010-08-06 @ 15:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0