Sunday, bloody Sunday...

Flertalet av de 16 gubbar som hade bestämt sig för att träna fotboll med GBK denna söndag hade haft andra aktiviteter för sig kvällen innan. Det är väl en lätt underdrift att påpeka att detta faktum påverkade kvalitén på träningen. Dock var humornivån väldigt hög och skratten många, vilket är kanske precis det vi behöver just nu...

Micro satte nivån direkt när han tjötade så mycket i omklädningsrummet innan träning (han hade förlorat med sin kåk mot ett fyrtal på nätpoker) att han glömde ta på sig sin träningströja. När han väl var ute på planen insåg han att han fortfarande hade på sig den tröjan han hade när han kom. Stor humor...

Kvadraten innehöll även den en hel del godbitar, mest från radarparet Matte & Victor. Victor bjöd bland annat på Dagens Wedberg: Man kan ju slå passen var som helst, det finns ju en kille i varje kvadrat!

Själva träningen är väl inte så mycket att snacka om. Det var bara tvåmål med vissa anvisningar. Vi körde med två tillslag en stund, ett tag var det bara mål på inlägg eller väggspel. Även en hel del fritt spel. Det positiva var väl att vi som hade varit ute fick svettas ut alkoholen från dagens innan. Det var dock mycket slarv, felpassningar, missade lägen och spelare som halkade på den hala planen...

Imorgon är det b-lagsmatch mot Elisedal på Överåsvallen. Den internationella speltiden är 21.00! Tisdag är det träning och på onsdag a-lagsmatch mot Västkusten.

Till sist lite rapporter från gårdagskvällen. Ryktena säger att Ljungan skymtades på stan i sällskap med en man i röda byxor. Freddie satte nog rekord i att bli nekad, tur att Dancing Dingo finns ;-). Där hängde även Ishizaki och killen från Napoleon Dynamite. Ryktena säger även att Felix avslutade sin kväll på Gretas, om han hade hjälmen på sig eller inte finns det inga rapporter på.

Matte & Victor verkade ha varit på djungelsafari iallafall med både lejon och blodiglar ;-)

Vi får även passa på att gratulera Mackan som har flyttat hemifrån till Manges gamla lägenhet. Förstår bara inte varför han har sängen i vardagsrummet?

En påminnelse om att man aldrig ska ge upp. När matchuret stod på 90 minuter i matchen mellan Derby och QPR ledde Derby med 2-0. Men mål i 91:a och 94:e minuten av QPR gav slutresultatet 2-2, och QPR är fortfarande i serieledning!

#6

Kommentarer
Postat av: Gustavus

"om han hade hjälmen på sig eller inte finns det inga rapporter på."



HAHAHAHA Jag dör :P

2010-08-30 @ 14:34:45
Postat av: Flix

Det kan du gärna gö =)

2010-08-30 @ 16:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0