70-20

Det går bra nu...iallafall för den gamle götaholmaren Daniel Wedberg. Hans nya lag SG97 besegrade igår Löftadalen (blev fyra i division 6 Norra Halland) med 5-1 och Wedberg stod för två mål. Dalla, som har Fiskebäcksbloggen, var där och enligt honom var Wedberg en av de bättre spelarna.

Ett av Wedbergs mål gjordes på straff och på klassiskt Wedberg-sätt kommenterade han detta med att han "siktade på andra hörnet" ;-).

Götaholm ska ställa upp i Tomtecupen var det inomhusträning igår, inte någon jätteuppslutning men de som var där fick sig en bra genomkörare.

Igår kväll firade Tobbe sin 20-årsdag med en liten tillställning där det var tätt mellan götaholmarna. Mackan lyckades faktiskt med konsstycket att få Dagens Wedberg trots att Wedberg själv var där. Mackan pratade om matchen Aston Villa-Manchester United där United under stora delar dominerade matchbilden. Enligt Mackan hade de 70-20 i bollinnehav! Vem som hade bollen de sista 10% framgick inte ;-)

Detta för oss inte helt oväntat in på röstningen till SÄSONGENS WEDBERG! Röstningen stängs fredagen den 26:e november då Götaholm har sin avslutning med prisutdelning dagen efter. För er som inte har röstat kommer kandidaterna här igen:

1. Under stretchingen vid ett inomhuspass fick spelarna turas om att köra olika övningar och efter att Wedberg kört en vadövning frågar Ronny vilken muskel som övningen var bra för. Wedberg svarar då: Bakre vaden :-)

2. Wedberg kommer in i omklädningsrummet med nya vinterskor. Robin undrar varför han har dem på sig då det var fint väder. Svaret var att han var tvungen att "bära in" skorna inför vintern. :-)

3. I ett läge i slutet av matchen Olskroken-GBK kommer Wedberg igenom på kanten och istället för att passa till tre Götaholmare som kommer rusande i mitten skjuter han en halvtaskig tåfjutt utanför. Matte (som var en av de som kom rusande) undra varför han inte passade. Svaret är lysande: Jag tänkte på målskillnaden! Räknas Wedbergs mål dubbelt eller? ;-)

4. Wedberg har fått en ny mobil och vi pratar om att lägga in alla nummer i telefonen. Då kläcker han ur sig: Det ska bli gött att kunna välja vad alla ska heta! Rasta och Groggen bara tittar på varandra och undrar om de hörde rätt innan Rasta frågar: Gjorde du inte det med din gamla mobil?

5. På en träning när vi ska spela tvåmål. Precis när vi skulle köra igång och lagen var uppdelade undrade Berg vilken position Wedberg spelade på. Svaret är klockrent från Wedberg: Jag spelar lite mellan dig och mig!

Detta är alltså de 5 kandidaterna! Om man vill rösta gör man det HÄR.

Götaholmaren har ju för avsikt att inte bara hålla koll på Götaholm utan också på de andra lagen i division 6A. Detta är ju inte alltid så lätt då vi här inte har direktkontakt med alla andra lagen. Därför får ni som läser bloggen gärna skicka ett email till [email protected] eller skriva en kommentar om ni har något matnyttigt om 6A. Spelare som lämnar, nya spelare som provspelar, nya tränare mm.

Hur 6A kommer att se ut nästa år är ju inte helt klart ännu. Förbundet lägger ut förslag till serieindelning 1/12 och 16/12 så spikas serierna. Men här följer iallafall en liten uppdatering om hur det ser ut för de andra lagen i 6A just nu:

Elisedal: Laget håller igång med lite inomhusträningar men hur läget i truppen ser ut är svårt att säga. Den stora frågan är väl om 6A's skyttekung Martin Delmoro stannar kvar. Han har ju en förmåga att byta klubb då och då...

Gårda: En inomhusträning i veckan kör Gårda med för tillfället.

Västkusten: Har väl fullt upp med sin futsal-turnering GBG Challenge som spelas om två helger. Laget håller igång med lite inomhusträningar och det verkar också som de ska spela lite inomhusturneringar. VBK ligger dock långt fram i planeringen och har redan bokat träningsmatcher. Några av lagen är SG-97, Hälsö, FK Lokomotiv och Balltorps IF.

Lekstorp: All träning verkar ligga nere för tillfället pga av för få spelare...

Olskroken: Kroken kör på med en utomhusträning i veckan just nu men verkar gå inomhus ganska snart. Träningsmatcher mot Lövet och Pushers i mars verkar bokade...

Öjersjö: Laget tränar inomhus en dag i veckan och ska medverka i inomhuscupen Best in Town.

Croatia: Tyvärr finns det dåligt med information att hitta då det inte händer så mycket på deras hemsida...

Götaholm kör vidare med träning imorgon. Det är även möte innan då den nya tränaren Bengt Jeansson ska presenteras lite mer utförligt. Mötet börjar 18.30 med efterföljande träning på Kviberg...

Lottningen för Östra Cupen är klar. Götaholm möter SKIF Semberija. Resten av lottningen här.

Till sist: QPR spelade ännu en oavgjord match och pga av detta smet Cardiff om ännu en gång och gick upp i serieledning i The Championship. Mitt gamla universitetslag North Park University i Chicago föll tyvärr i andra omgången i det nationella slutspelet. 0-2 mot Wis-Oshkosh blev det. Trots detta är det skolans största framgång på herrsidan...

#6

Kommentarer
Postat av: T

En ny hemsida för Croatias fotbollssektion är på G, dock lär den dröja ett tag. Men där kommer det finnas mycket mer info om spelare, matcher, lite referat och dylikt! För tillfället händer inte särskilt mycket, man håller igång inomhus precis som övriga lag, annars... inget nytt!

2010-11-14 @ 20:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0