Avslutning

Lördagen bjöd på en heldag i Götaholms tecken. Det började med en inomhusträningen i Gamlestadshallen. 13 gubbar hade dykt upp, alldeles lagom för lite spel i två timmar. Mackan lyckades dock med bedriften att vara helt slut innan träningen hade börjat ;-). Efter en hel del hårda matcher vann till slut det blåa laget den sista och alltid avgörande matchen. Mackan, som faktiskt spelade ute mest hela träningen lyckades faktiskt att peta in ett par bollar...

Efter detta var det dags för lite bastu innan själva avslutningsfesten drog igång. Antalet landade på runt 30 personer då större delen av både seniorlaget och styrelsen infann sig. Innan maten var det prisutdelning och inte oväntat var det Daniel Wedberg som tog hem de flesta priserna, Skytteligan, Poängligan och Bästa Spelare.
En glad Wedberg firar alla priserna med en öl...
En glad Wedberg firar alla sina priser med en öl...


Årets Överraskning gick till Ljungan, som tyvärr inte kunde förgylla denna afton då han begett sig hem till Snapphaneland. Rykten säger att det var minst lika livat där som här i Göteborg ;-)

Nemo fick pris som den spelare som tagit det största steget framåt i sin utveckling, kommer inte ihåg exkat vad de kallade det priset.

Martin Johansson fick priset som Säsongens Götaholmare (har inget med denna blogg att göra) för att han aldrig klagar, alltid ställer upp och är en riktig lagspelare. Martin hade för övrigt en lysande inomhusträning, troligen på grund av sina sunda vanor och goda nattsömn ;-)

Träningspriset gick till Fredrik "Rasta" Airosto i hård kamp med bröderna Petersson. Rasta vann med 94% före Freddan på 93% och Tobbe på 91%. Alexander Berg hade 15%...

Det gick även utmärkt att dricka mörkt öl...Det gick utmärkt att dricka ljust öl i träningspriset...

Träningspriset fungerade utmärkt att både dricka lite mörkade öl (Samuel Adams Black Lager) och lite ljusare öl (Red Stripe).

Det kanske mest prestigefyllda priset för kvällen var ju Götaholmarens pris SÄSONGENS WEDBERG där hela världen har haft möjligheten att påverka. Att Wedberg själv skulle vinna var det ju inget snack om och när alla röster var räknade såg det ut så här:

Vinnare med 49% av rösterna blev "Positionsspel"

På en träning när vi ska spela tvåmål. Precis när vi skulle köra igång och lagen var uppdelade undrade Berg vilken position Wedberg spelade på. Svaret är klockrent från Wedberg: Jag spelar lite mellan dig och mig!

Innan maten tackades även Ronny för sina tre år i klubben av seniortruppens spelare och ledare med en liten present.

Efter den mycket goda maten (fläskfile, potatisgratäng och wokade grönsaker) som vår ordförande Roger fixat fortsatte kvällen med en Beer-Pong turnering.
 
Team Haltas med Edvardsson och Martin och Kevin som publik. Bakom skymtar centercourten där 2 meter dansk verkar vara inblandad.

Turneringen avslutades dock aldrig och konspirationsteorierna är många. Troligtvis var det för att Team Eftersläng (med Felix och Rasta) såg för starka ut. Eller för att Johan Torsholm (på bilden under) skulle hindras från att vinna Beer-Pong skytteligan.


Kvällen fortsatte med en mindre pokerturnering och sedan begav sig de flesta ut vidare in mot stan.

En fotbollsmässigt misslyckad säsong fick iallafall en väldigt lyckad avslutning och det är bara att säga som Kungen: det som har hänt har hänt, det är bara att vända blad och gå vidare...

Med en ny tränare och förhoppningsvis lite nya spelare kan 2011 bli ett roligt år för Götaholm...

Gårdagens viktigaste fotbollsresultat var självklart att QPR slog Cardiff med 2-1 i seriefinalen i The Championship och leder nu serien med 5 poäng! 

Om inte snön förstör är det träning imon...

#6


Kommentarer
Postat av: Peter Hammarby Ungdomsscout

Grattis till en fin säsong götaholm. Har varit nere och kollat era matcher ibland när jag haft vägarna förbi. Bra sammanhållning i laget. Fortsätt så. tycker det är märkligt att den här Sladjan Ilievski som jag har hört talas om mycket inte fick sitt pris. Såg mycket potential oss han, hade gött hej // Peter

2010-11-28 @ 23:30:04
Postat av: T

Det ser ut som att ni hade det riktigt kul på avslutningsfesten, alltid lika trevligt! :)



Änsålänge har vi bara börjat med hemsidan för Croatias herrar, http://www.laget.se/CROATIAGOTEBORG, men där kommer det komma upp ännu mer information om laget längre fram. Nu närmast väntar en liten inofficiell inomhusturnering, Tomislav Cup. Men gå gärna in och kolla, som sagt, mer info kommer!



Hoppas vi möts i finalen i tomtecupen? ;) haha

2010-11-29 @ 19:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0