Halt...

Kvällens träning utfördes på en plogad men väldigt hal plan på Kviberg. Trots detta var det en helt ok träning och uppslutningen fortsätter att vara bra och runt 20 spelare hade dykt upp. Spelet bjöd på en del snygga mål och en del roliga situationer. Felix lyckades med bedriften att göra mål med HÖGERNVOLLEY! Möjligtvis att Groggen får ta på sig det målet. Roligast var dock när Shafie drev bollen och skulle slå en pass men bollen studsade upp på konan som markerade sidlinjen och Shafie gjorde hål i luften samtidigt som han halkade. Stor humor ;-)

När det gäller Silly Season är det inte så mycket nytt. Sladjan har varit och tränat med Lindome igen och väntar svar och blir det ett positivt svar kommer han med största sannolikhet lämna. Detta besked kommer troligtvis nästa vecka. Sladjans kompisar Lati och Valle tränar på. Kompisarna till Johan Torsholm kommer troligen inte tillbaka då lite gamla skador gjort sig påminda. Helsingborgare är ju kända för att känna efter lite för mycket. Av de två spelarna från Rannebergen som varit och tränat är det väl Johan som ligger närmast. Götaholm ska försöka ligga på lite i den frågan. Två spelare som tränat 3-4 pass med klubben har vänligt men bestämt blivit tillsagda att inte dyka upp mer...

Enligt Fiskebäcksbloggen är det möjligt att 6A-konkurrenten Olskroken förstärker med Linus Hellgren. Hellgren ska enligt uppgifter spelat med Smögens IF och Kungshamn (i division 3). Så mycket mer om denna Linus vet vi inte här på Götaholmaren, men det låter ju en en stabil spelare och en fin förstärkning för Kroken om nu ryktena stämmer.

Annars är det väldigt lugnt bland lagen i 6A. De flesta håller gång med lite inomhusträningar och bland annat Västkusten lirar lite inomusturneringar...

Nu 1 december kommer ju förslagen till serieindelning inför 2011. Då har vi ju lite nya lag att sätta tänderna i...

Imorgon är det sista chansen att rösta på SÄSONGENS WEDBERG. Vallokalerna stänger midnatt imorgon ;-). Så här kommer alla kandidaterna igen, vinnaren kommer att belönas på avslutningen på lördag:

1. Under stretchingen vid ett inomhuspass fick spelarna turas om att köra olika övningar och efter att Wedberg kört en vadövning frågar Ronny vilken muskel som övningen var bra för. Wedberg svarar då: Bakre vaden :-)

2. Wedberg kommer in i omklädningsrummet med nya vinterskor. Robin undrar varför han har dem på sig då det var fint väder. Svaret var att han var tvungen att "bära in" skorna inför vintern. :-)

3. I ett läge i slutet av matchen Olskroken-GBK kommer Wedberg igenom på kanten och istället för att passa till tre Götaholmare som kommer rusande i mitten skjuter han en halvtaskig tåfjutt utanför. Matte (som var en av de som kom rusande) undra varför han inte passade. Svaret är lysande: Jag tänkte på målskillnaden! Räknas Wedbergs mål dubbelt eller? ;-)

4. Wedberg har fått en ny mobil och vi pratar om att lägga in alla nummer i telefonen. Då kläcker han ur sig: Det ska bli gött att kunna välja vad alla ska heta! Rasta och Groggen bara tittar på varandra och undrar om de hörde rätt innan Rasta frågar: Gjorde du inte det med din gamla mobil?

5. På en träning när vi ska spela tvåmål. Precis när vi skulle köra igång och lagen var uppdelade undrade Berg vilken position Wedberg spelade på. Svaret är klockrent från Wedberg: Jag spelar lite mellan dig och mig!

Detta är alltså de 5 kandidaterna! Om man vill rösta gör man det HÄR.

Till sist var det väldigt mycket snack och gliringar i omklädningsrummet efter träningen idag Frölunda ledde med 3-0 på Hovet mot Sveriges bästa hockeylag genom tiderna - Djurgårdens IF. Det är dock aldrig slut förrän den tjocka damen i vikingahjälm sjunger. DIF vände och gick upp till 4-3 men förlorade på straffar till slut. Frölunda ligger dock fortfarande sist och kommer alltid att vara ett hockey-bockey-lag ;-)

Nu laddar vi för avslutningen på lördag!

#6  

 

Kommentarer
Postat av: Fjellinho

Tror dessvärre att både Johan Hellenäs och Frerik Tanfara kommer hänga på nystartade Angereds United i sjuan tillsammans med resten av Rannebergens finest + lite andra goa gubbar med mkt boll i ben och huvud.



Synd, de hade definitivt gjort nytta på vårt mittfält bägge två...

2010-11-28 @ 20:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0