Matteinho

Det som hände igår i Götaholmsväg var att det vankades inomhusträning. Uppslutningen var bättre än förra lördagen och det blev 16 gubbar till slut. Inga helt nya spelare dök upp men väl en nygammal, Jesper "Jay-Jay" Johansson snörade på sig skorna igen. Han undrade vart alla hans grejer från hans skåp hade tagit vägen, har man tränat en träning på ett halvår kanske grejer försvinner ;-)

Två andra gamla rävar dök också upp, Tom Berndtsson och Pontus Svedberg. Vi här på Götaholmaren drar inga stora slutsatser av detta förutom att de tycker det är kul att lira lite inomhus och snacka lite skit. GBK måste nog gå om Kortedala i seriesystemet för att Tom skulle komma tillbaka. Pontus är väl iofs lite mer osäker men även det lite långsökt...

Spelet dominerades av det röda laget som lite oväntat hade träningens skyttekung i Matte Iljin. Målvaktskampen vanns också av de rödas målvakt, vilken för dagen var Tobbe. Victor som stod i det gula laget hade en mindre rolig träningen. Till Victors försvar var det dock inte bara hans fel då viljan att jobba hem saknades i delar av det gula laget...

Veckan som kommer består av träning måndag och torsdag (om nu inte vädret förstör) och en mycket trevlig lördag som består av inomhusträning mellan 13.00 och 15.00 och efter det avslutning med prisutdelning och mat...även lite dryck kanske ;-)

Viktigaste resultatet igår var annars att QPR ganska lätt besegrade Preston hemma på Loftus Road med 3-1. Rob Hulse gjorde sitt första mål för klubben och Adel Taarabt gjorde två. I och med att gamla storlaget Nottingham besegrade Cardiff så återtog QPR serieledingen. Full fart mot Premier League!

#6  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0