Mycket intressant!

Det blev en väldigt intressant träning när Götaholm drog igång igen på ett lite blåsigt och regnigt Kviberg. Det som var mest glädjande var att det var runt 27-28 spelare som hade dykt upp. Då saknades ändå Matte&Viktor, Mackan och Aleks.

Den nye tränaren Bengt Jeansson var också där men förutom när han presenterades så höll han sig i bakgrunden.

Fem nya spelare var och tränade. Johan Torsholm hade med sig två kompisar, en kompis som precis flyttat upp från Helsingborg och en som han pluggar med. Det dök upp två killar från Rannebergen (som Edvardsson och Fjellman visst kände) som såg stabila ut. Ryktet är att Rannebergen ska satsa ungt och många av de lite äldre spelarna lämnar då. Även Sladjan hade med sig kompis. Om jag fattade det rätt spelade han i Qviding. Ung kille med väldigt mycket boll i sig. Alla fem gav ett bra intryck...

Eftersom vi var så många blev det spel på två sjumannaplaner. Spelet i sig imponerade väl inte så mycket, en hel del felbeslut med mycket nytt folk och lite trötta ben.

Roligt att se både Fjellman och Berg. Den mest oväntade spelaren som dök upp var ändå Wedberg, som först försökte dementera att han skrivit på för SG...

Det visade sig även efter träningen att det kan vända snabbt i Göteborgsfotbollen. Efter mycket om och men så ska Ronny Svedberg träna Utbynäs. Detta ökar väl chanserna rejält att sonen Pontus återfinns någon annanstans nästa säsong ;-)

#6    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0