TGIF

Thank God it's friday, efter en lång vecka är det gött med en stor kopp chai-te och lite p3 HipHop i högtalarna. Inte jättemycket att blogga om idag men ändå två intressanta saker: Götaholm ska spela en träningsmatch mot BK Elit och vi synar detta gäng lite mer och Olskrokens nya tränare Ray Pantzar har snackat lite med Götaholmaren.

Till och börja med kommer Götaholm att spela en träningsmatch mot BK Elit den 9:e december (18.30) på Kviberg. För er som inte har koll på detta lag (det är troligtvis ganska många) så började det med ett gäng som började spela inomhus en gång i veckan 2008. Intresset växte och inomhus blev till två dagar i veckan utomhus. Till säsongen 2011 kommer laget att göra seriedebut i 7:an. På BK Elits hemsida kan man rösta på om laget slår Götaholm. Just nu ser det hårt ut för GBK, 86% för JA just nu och bara 14% för NEJ. Alltid gött med en match innan jul och bra för Bengan att se laget spela och testa nya spelare...

Götaholmaren kontaktade Olskrokens nya tränare Ray Pantzar för att höra vem han är ;-). Den aktiva karriären började i Kungsladugårds BK där det som högst blev spel i division 4. Sedan blev det en sväng i Nödinge där han var med om att spela upp laget från 6:an till 4:an. I slutet av 80-talet begav sig Ray till det underbara Småland för spel i Bottnaryds IF i division 6, där han även inledde sin tränarkarriär men fortsatte även att spela. Efter detta blev det ett par vändor i IK Wallgårda (division 6) och Hössna IF (division 5) där han faktiskt hade Götaholms nuvarande spelare Martin Johansson som spelare. När han till slut begav sig tillbaka till Göteborg blev det lite old-boys fotboll i Nödinge och tränaruppdrag i Sätila (division 5), Älekulla (division 6) och Sandlyckan/Kullavik (division 6). Det var inte förrän 2008 som Ray till slut la skorna på hyllan, imponerande! De två senaste åren har han tränat Grimmareds IF i division 6.

Ray har ingen direkt anknytning till Kroken men han fick en förfrågan och tyckte det verkade intressant. Han erkänner dock att han har dålig koll på 6A då han inte tränat något Göteborgslag. Som spelare har han dock stött på de anrika lagen Gårda BK och Götaholms BK ;-)

Vi på Götaholmaren tackar Ray för den lilla intervjun och önskar honom lycka till i Kroken.

#6      

Kommentarer
Postat av: victor karimian

Hej!

Vad intressant att du har skrivit om mitt lag, BK ELIT. Jag har längtat efter att spela en match med mitt lag. Vi ses!

2010-11-20 @ 11:56:38
URL: http://www.laget.se/bkelit
Postat av: west

" Vi spelar för att vinna och det skulle vara bra för alla i laget om vi lyckades vinna över ett lag som spelar en division lägre än oss. Götaholm spelade i division fyra år 2002 och jag har också spelat med dem. Det är ett bra lag och vi ska inte överskatta oss själva. "



inte mkt fotbollskunskap heller :p

2010-11-20 @ 19:50:26
Postat av: Victor karimian

TILL WEST: Vad menar du med det? I er hemsida står det att ni spelade i division 4 år 2002. Om du menar att jag har fel när jag säger att ni är ett bra lag så är det en annan sak. Men vi ska endast spela för att testa alla våra spelare.

2010-11-20 @ 22:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0