Gött mos på Hasses...

Trots att Götaholm hade en hyfsad tidig träning idag (start 17.30) kom det folk från alla håll och antal stannade på runt 25. Riktigt bra med tanke på att nästa a-lagsmatch inte är förrän nästa vecka. B-laget har dock match imorgon och det kan ha lockat en del. Tyvärr fick vi inte vara på Gamlestadsvallen då en handfull ungdomsspelare gick före. Men, de är ju framtiden, de små liven ;-)

Hur som helst blev träningen lagd på en av Kvibergs gräsplaner som var gött tungsprungen och oklippt. Träningen började självklart med lite kvadratspel där det bjöds på en del fina prestationer och en del mindre bra. Efter uppvärmningen (där det sprangs på ett led, eller var det en linje?) blev det den numera obligatoriska pressövningen för alla utom våra för dagen tre (!) målvakter. De drillades av Putte. Pressövningen funkade stundtals bra men det blev även lite trångt ibland på grund av det stora antalet spelare. Det var även gött att se en hel del kamp. Victor försökte även bjuda på en dansk delikatess när han skulle "cykelsparka" över bollen. Han la sig ner på marken först och väntade på att bollen skulle komma och när den väl kom missade han den och fick den mer eller mindre i ansiktet. Klassisk lyteskomik, det gillar vi! :-)

Micro hade även en bra period när kan slog bort sju passningar i rad, han bad dock om ursäkt och skyllde på hög ålder...

Efter detta var det dags för lite tvåmålsspel med tre lag varav ett "vilande". Det vilande laget skulle hålla bollen i luften med ett tillslag och den som missade fick göra armhävningar eller situps. Spelet var bra men med mer kamp än skönspel, detta mycket på grund av underlaget. Det bjöds dock på en del snygga mål, goa kapningar, lite fulspel, missade öppna mål (inga namn) och annat smått och gott.

Träning kändes bra och det märks att det är en positiv anda i klubben just nu. Ryktena säger även att Wedberg (enligt sig själv) ska ha fått på en riktigt dålig felträff under träningen ;-). Om detta betyder att den gick i mål vet jag inte...

Imorgon spelar alltså Götaholms b-lag. Matchen är mot FC Bosona, klockan 19.00 på Gamlestadsvallens grusplan. Den näst sista matchen för b-laget.

Den första matchen i den 19:e omgången (en omgång som GBK alltså står över) spelas också imorgon. Med GBK-ögon sett är det en riktigt intressant match. Lekstorps IF tar nämligen emot Västkustens BK hemma på Lekstorpsvallens konstgräs. Lekstorps föll mot Bergum i förra omgången med 2-0 (ett rättvist resultat enligt förstahandskällor). Västkusten krigade till sig en poäng mot Elisedal då man kvitterade till 2-2 i slutet trots en man utvisad. Spelaren som VBK får klara sig utan är ingen mindre än spelande tränaren (iallafall om man ska lita på deras hemsida) Adilson Lima. Lima har gjort två mål under säsongen, bland annat det jobbiga 3-3 målet mot GBK i deras 4-3 förlust mot VBK. Västkusten verkar också sakna forwarden Edmond Shala (tre mål i år) som gjorde lagets första mål i Elisedalmatchen. Förutom dessa två herrar verkar truppen till matchen vara nästan identiskt med den mot Elisedal. Lekstorp lyckades också få en man utvisad i förlustmatchen mot Bergum, Alexander Ivarsson drog på sig sitt andra gula kort i slutet av matchen. Ivarsson har svarat för två mål för LIF.

För Götaholms del är det självklart bättre att Lekstorp vinner. Händer detta och GBK slår Fadini nästa vecka är kontraktet klarat och man skulle ha sju poäng ner till Västkusten med två matcher kvar.

Får också önska Freddan en go resa då han imorgon lämnar Sverige för Turkiet för ett tag.

Är moset gött på Hasses undrar ni kanske? Jag vet det, men för er finns det bara ett sätt att ta reda på det.

#6  








Kommentarer
Postat av: F

Blir div 1 spel för mej nere i T-land, tydligen hög aktuell inför deras 5 omg som spelas på lördag, återstår om de är sanning eller rykten ;) skål !

2010-09-21 @ 23:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0