Tunnlarnas afton...

Trycket börjar byggas upp inför torsdagens drabbning mot Olskrokens IF. På Olskrokens blogg går det att läsa om deras tankar inför matchen. Det roligaste handlar om Wedberg (även om han inte nämns vid namn). Detta är saxat från bloggen:

"Personligen vet jag väldigt lite om dem, men de verkar ha en stor trupp och en vass anfallare som ligger högt i skytteligan. Jag vill (som vanligt) höja ett varningens finger då GBK har väldigt mycket att spela för och de kommer inte vila förens dem är döda. Rykten säger att de dessutom har en mycket aktiv felsägare, det kan bli intressant om man får höra något :P"

Stor humor alltså inför "bloggmatchen". Götaholm laddade upp inför matchen med en regnig träning idag där inte bara regnet duggade tätt utan också tunnlarna. I de två kvadraterna small det redan direkt. Martin J åkte på en fin och i en underbar sekvens åkte båda de jagande (Shafie och Sladjan) på tunnlar efter varandra. Obekräftade källor säger även att Freddie åkte på en "supertunnel" signerad Ljungan i den andra kvadraten. Exakt hur denna "supertunnel" såg ut förblir osagt...

En riktig "supertunnel" åkte dock Johan på när träningen avslutades med tvåmål. Victor drog en sulfint bakom sitt eget ben och sedan mellan benen på Johan. Dagens Tingsdalstunnel! Uppslutningen var bra och jag fick det till 19 gubbar. Efter uppvärmningen var det presspel med tre lag och det var riktigt bra och koncentrerat i regnet.

Sen blev det som sagt tvåmål där det också var bra spel stundtals, iallafall i början innan spelet mattades. Kamp, glidtacklingar, snygga mål och en del fina kombinationer. Alexander Berg var på träningen igen (!) och var het! Dani och Wedberg hade några fina upprullningar som resluterade i mål. Sladjan kom runt fint på sin kant och matade bra inlägg. Johan drog också ett fint pressat skott rakt i solar plexus på Rasta. Han klarade sig dock, om det beror på hans vältränade mage eller på att Johan inte har krut i dojan låter jag vara osagt ;-)

Från helgen kan rapporteras att Berg lyckades "förlägga" sina nya Iphone, så om någon har hittat en kan man vända sig till honom. Någon som brukar bli av med mobilen är ju Ljungan, men han slog på stort istället och kvaddade sin bil. Han klarade sig dock oskadd...

Olskroken har redan släppt sin startelva men GBK kör ju lite mer italienskt och väntar som alltid till en timme innan matchstart ;-). Den troliga truppen kan dock släppas här:

Aleks, Felix, Matte, Ljungan, Freddan, Robin, Victor, Sladjan, Martin J, Rasta, Wedberg, Nemo, Dani, Edvardsson, Johan, Shafie.

Tobbe är iväg på studierelaterade resor. Dagens Wedberg tillfaller idag faktiskt INTE Wedberg själv utan en av personerna i tränarstaben. Enligt denne kortväxta IFK-fantast har vi tydligen inga avstängningar och alla utom Tobbe är tillgängliga till på onsdag! Vad vi ska göra på onsdag vet jag dock inte ;-) Tydligen är dock även alla tillgängliga till matchen på torsdag...

Det är glädjande att Götaholmaren nått nya höjder då de unika träffarna slog rekord igår med 66 stycken. För att behålla dessa nya besökare kommer vi här att försöka ha lite bättre koll på de andra lagen och deras matcher i 6A. Utan dock att tappa fokuset på GBK...

Full fart framåt på torsdag!

Avspark 19.30 på Kviberg...

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0