Lugnet före stormen...

På onsdag 19.30 på Kviberg 2 drar 6A igång med matchen mellan Västkustens BK - Lekstorps IF. För många 6A-lag är det sista genrepet nu till helgen...

Till och börja med står plötsligt Croatia utan motståndare i morgon då Mölnlycke BK lämnat återbud. Så är det någon som vet något lag som vill spela mot Croatia är det bara att höra av sig till Dragan på 0705-27 97 88. Matchtid är 13:30 och både plan och domare är redan klara.

I går spelade Marieholm mot Lindholmen men tyvärr finns inget resultat att tillgå. I kväll spelar Björndammen mot Kärra KIF, matchen började 19.00.

Helgens matcher ser ut så här:

LÖRDAG 2/4

GÖTAHOLM BK - BOSNA IF
(Kviberg 12.00)

Götaholm genrepar mot Bosna IF i morgon. Bosna slutade 4:a i 6D förra säsongen och har under försäsongen bland annat slagit 6A-laget Olskroken med 4-2. Bosna lär vara ett lag som vill ha mycket bollinnehav och hålla bollen på marken, ett spel som även Götaholms premiärmotståndare Croatia gillar. Götaholm får dock klara sig utan flera nyckelspelare på grund av olika anledningar. Freddan, Tobbe, Filip, Ljungan, Natti och Edvardsson saknas. Det har uppstått ett fel på förbundets sida då det står att FC Bosona står för motståndet.

ÖJERSJÖ IF - SÄVEDALENS IF (JUNIORLAG) (Öjersjö IP 14.00)

Obesegrade ÖIF (4 vinster, 1 oavgjord) tar emot Sävedalens juniorlag i sitt genrep. Får se hur bra motstånd division 3-lagets juniorer är och kanske spelar Nemo? Enligt förbundets hemsida är det ingen mindre än Götaholms Freddie Wedberg som skipar rättvisa.

OLSKROKENS IF - SÄVE BK (Kviberg 15.00)

Ray Pantzars mannar genrepar mot 6A-laget Säve i morgon. Säve vann 7D förra året och återfinns i 6D i år. Säve har bland annat slagit Västkusten med 1-0 under försäsongen. Kroken har även lite festligheter på kvällen där det enligt klubbens hemsida finns chansen att spola bort hela försäsongsträningen på en enda kväll. Låter oseriöst, sådant skulle aldrig Götaholm syssla med ;-). Krokenspelarna har helt klart förtjänat en kall då de sett stabila ut under försäsongen och kan överraska.

FC BOSONA - FK BOSNA HERCEGOVINA (Bläsebovallen 16.30)

FC Bosona har bjudit in sina vänner från Jönköping till sitt genrep. Motståndarna spelar i division 5 Småland (nordvästra) efter att ha tagit sig upp från division 6 förra året via kval. I kvalet stötte man på anrika lag som Lekeryd/Svarttorp, Taberg och Forserum. Alla lag som min fina småländska moderklubb Holsby SK har spelat i samma serie som. När jag var ung och lovande (1998) var jag med om att vinna femman med HSK just före Lekstorp.

Varför jag har kvar t-shirten från det året är en hel annan fråga...

SÖNDAG 3/4

KUNGSLADUGÅRDS BK - BJÖRNDAMMENS BK (Apelsinplan 15.00)

Björndammen får hårt motstånd i sitt genrep då topptippade 6C-laget KBK står för motståndet. KBK slutade 4.a förra säsongen i 6C och kommer enligt Dalla på FCF-bloggen att vara med i toppen igen i år. KBK har spelat bra i sina träningsmatcher och slog David Edouards gamla lag Kaverös (division 5) med 2-0 sist.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Elisedal, Gårda, Lekstorp, United Africa och Västkusten verkar ha spelat klart för försäsongen och har inte så vitt Götaholmaren vet någon match i helgen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

FC Bosona tappar sin mycket lovande målvakt Almedin Babacic så här en vecka innan seriestart. Det är inte vilket lag som helst utan allsvenska IF Elfsborg som vill testa Almedin i sin u-trupp.

Då detta skrevs 23:27 i går utgår vi på Götaholmaren att detta inte är något aprilskämt.

Det man kan läsa på Lekstorps sida är dock väldigt misstänkt ;-). Särskilt med tanke på dagens datum.

De går nämligen ut med att gamle legenden Johnny Ekström skulle vara klar för klubben. Läs mer HÄR.

--------------------------------------------------------------------------------------------
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0