Mer matcher...

Startuppställningar:

BBK: Andreas Jansson, Marcus Lihnell, Johan Jidegren, Mattias Palmqvist (C), Yadollah Navaian-Ghasemi, Thomas Tobias Vidberg, Rasmus Lihnell, Alexander Felin, Eric Björn, Carl Déman, Victor Bylin.

OIF: Patrik Karlsson (mv) Henrik Höljer (C) Lars Fridén, Martin Karlsson, Jimmy Gunnar Bernadiné, Martin Friberg, Jonas Söderström, Anders Hellenäs, Mattias Karlsson, Patrik Bengtsson, Ralph Martin Mohlin.

Olskrokens fina form håller i sig då det blev seger i premiären mot Björndammen. BBK tog dock ledningen redan efter 10 minuter men innan halvtid hade Kroken både kvitterat och reducerat. Jonas "Söder" Söderström slog in 3-1 på straff till OIF innan Martin Friberg kunde sätta spiken i kistan med 4-1 i 78:e minuten. BBK fick ett tröstmål i 88:e genom Johan Jidegren.

Götaholmaren utgår från att det kommer att dyka upp en lite utförligare matchrapport på Krokens hemsida.

United Africas hemsida går det att läsa att de var mycket nöjda med vinsten över FC Bosona och matchens lirare var inte oväntat deras målvakt Solomon Kunle Akotun. Mannen som gjorde segermålet heter George Ongolo. De tackar även FC Bosona för en välspelad match och önskar de lycka till i serien.

Segerskytten George Ongolo

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Vidare kan det konstateras att Lekstorps Marcus Johansson fick målet mot Västkusten. Domaren antecknade honom även för ett gult kort, han har ju en titel från förra året att försvara ;-).