Helgens matcher

LÖRDAG 13/8

VÄSTKUSTENS BK - GÖTAHOLM BK
(Kviberg 13.15)

Götaholm har kört på bra efter sommaruppehållet, eller rättare sagt de som har tränat har kört på bra. Två träningsmatcher har hunnits med, en storförlust med 2-7 mot Bergsjö IF och en skön derbyseger mot Utbynäs (2-1). Tyvärr är inte hela truppen riktigt igång men det blev ändå en hel del positiva besked inför matchen imorgon. Båda Mange och Ljungan har frisknat till och är med. Förhoppningsvis även Filip. Många som dock inte är aktuella. Victor och Matte lider av sviterna från sin Magaluf-resa och en hel del mittfältare saknas. Bland annat är Shafie avstängd (tre gula).

Västkusten verkar komma med en stark trupp där de flesta tongivande spelarna är med. VBK har spelat en träningsmatch där det blev seger över Sjövalla med 5-2.

Viktig match för båda lagen. Götaholm vill självklart haka på den oerhört jämna toppstriden och VBK vill också uppåt igen efter en liten svacka. Dessutom har ju lagen bakom börjat komma igång, bland annat Gårda.  

Förra mötet slutade 1-1 efter två sena straffmål från båda lagen.

SÖNDAG 14/8

MARIEHOLM BoIK - OLSKROKENS IF
(Lövgärdesplan 17.00)

Marieholm har varit igång ett tag men inte spelat några matcher som Götaholmaren känner till. Riktigt svårt att säga hur formen är, inget snack om att det finns duktiga fotbollsspelare i Marieholm men har de skött sin sommarträning. Även Kroken har varit ingång bra, särskilt i Smögen om ryktena stämmer ;-).

Olskroken skulle ha spelat två träningsmatcher men den mot Smögen regnade bort och mot Lokomotiv fick man inte ihop gubbar. Att IFK spelade hemma samma dag hade absolut inget med det att göra...

Kroken har gjort klart med några nya gubbar men det verkar inte som de hinner bli klara till söndagens match.

Enligt Götaholmarens statistik saknas Marieholms duktige anfallare Fidan Hyseni pga av tre gula kort.

TIPS: Svårtippat, rykten säger att Söder vilat sig i form, kanske det avgör. Götaholmaren tror dock inte på något mördartempo i matchen. Vi gissar på kryss...

-------------------------------------------------------------------------------------

Tobbe gick för övrigt en riktigt fin 63-runda frisbeegolf på Skatås idag, tätt skuggad av Rasta66...

-------------------------------------------------------------------------------------

Premier League börjar även i morgon. QPR tar emot BoltonLoftus Road i sin första PL-match på 15 år!

WE ARE QPR!

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0