Marieholm - Olskroken

Götaholmaren har färska rapporter från matchen via Lekstorps kapten Robin Granqvist som befann sig på plats de sista 55 minuterna av denna kamp.

Det stod 0-0 i halvtid efter en ganska jämn tillställning men tio minuter in i andra halvlek tar hemmalaget Marieholm ledningen. En genomskärare hittar fram till Toni Ceesay och han förvaltar friläget på bästa sätt.

Olskroken börjar stressa lite och spela mer på chans men skapar inga farliga chanser utan det är Marieholm som istället har några farligheter. Kroken börjar dessutom krokna rejält och orken verkar tryta ;-).

Kroken går ner på en trebackslinje men missar i ett uppspel och Ceesay får ännu ett friläge och avgör matchen med sitt 2-0 mål.

Tre poäng till Marieholm som var det laget som orkade mest och seger till Toni Ceesay i skytteligamatchen mot Söder. Detta reslutat jämnar till den redan jämna tabellen ännu mer...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon blir det b-lagsmatch, Nol borta...