Three is a magic number...

Veckans tredje Götaholmsträning avverkades idag på G-vallen. Antalet var 13 stycken och det blev kanske lite jobbigare än väntat. Anmärkningsvärt är att Alexander Berg gjorde sin tredje raka träning och visade stundtals att han har kvar känslan! Shafie dök upp iförd en tröja från ett av Londons kanske tredje bästa lag (en lista som självklart QPR toppar)...

Träningen inleddes med lite nummerboll där två lag ska hålla bollen inom laget men får bara passa den i laget som har numret efter (alla i laget har fått ett nummer). Bra uppvärmningsövning...om man kommer ihåg vem man ska passa. Eller hur, Micro?

Efter detta blev det en jobbig övning där man fightas en mot en och de andra är väggar i en kvadrat. Rasta och Koffe hade några hårda duster där Koffe vann på poäng efter en tunnel, trots att Rasta hade några blixtrande överstegsfinter ;-). De två vänsterfötterna Felix och Gustav dunkade på varandra rätt bra och även där blev det nog en och annan tunnel. Felix avslutade iallafall med en fin klacktunnel. Mange hade fått en liten nitlott i Tobbe där det blev mycket trixande. Mange stod dock upp bra och visade även prov på lite tekniska nummer...

I den andra kvadraten längtade nog Freddie tillbaka till det glada livet som tonåring (han fyllde 20 igår) då han blev riktigt förnedrad av NattiNatti bjöd Freddie på en klassisk "dubbeltunnel", först en tunnel och när Freddie skulle jaga efter bollen åkte han på det igen!

Efter detta jobbiga moment blev det lite tvåmål sju mot sju (med Groggen i ena målet och Mange i andra). Det västklädda laget vann till slut (och slapp ställa tillbaka målen). Shafie blev segerskytt och Groggen spikade igen med svettiga benparader!

Truppen till morgondagens match ser troligtvis ut så här: Freddan, Felix, Mange, Ljungan, Koffe, Tony, Gustav, Rasta, Tobbe, Nicolas, Freddie, Natti, Andreas, Micro. Vem som står är dock inte klart ännu.

Det verkar som Tony laddar ordentligt för matchen mot Utbynäs imorgon då trovärdiga källor hävdar att han slank in på 11:ans Kebab & Grill vid City-Torget efter träningen!

Rasta lyckades även att spela bort både lagkaptensbindeln OCH äran att ta straffarna under en runda frisbeegolf i Skatås mot Tobbe. Matchen fick avgöras via särspel men rykten säger att Tobbe saknar nerverna och kommer att låta Rasta fortsätta både som kapten och straffskytt...

------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har även lite tråkiga nyheter. Det verkar som en av Götaholms tongivande spelare under våren vill lämna klubben för en annan 6A-förening. Götaholmaren har inte alla detaljer men kan väl iallafall säga detta:

-Vill man lämna en förening så borde man ta det den rätta väggen, alltså först prata med sin klubb och sina tränare/ledare.

-Känns inte rätt OM det är den andra 6A-klubben som försökt locka över spelaren. Tycker inte att det är ok att mitt under säsong försöka locka över spelare när man spelar i samma serie. Nu vet ju inte Götaholmaren om så är fallet. Huvudansvaret ligger självklart hos spelaren men klubbarna har ju också ett ansvar.

-Götaholmaren har full förståelse för att spelare vill byta lag (det händer hela tiden) men då får det skötas på ett bra sätt...

Detta är alltså denna bloggens åsikter och inte Götaholm BK:s officiella ståndpunkt...

Nog om detta för tillfället...   

-------------------------------------------------------------------------------

Olskroken skulle ha spelat mot FK Lokomotiv igår men fick ställa in på grund av spelarbrist.

-------------------------------------------------------------------------------

Enligt de uppgifter Götaholmaren har kommit över så föll Croatia med 2-0 mot division 4-laget Semberija igår. Croatia verkade ha haft med de flesta av sina tongivande spelare iallafall om matchrapporten stämmer.

-------------------------------------------------------------------------------

Björndammen åkte idag till Åsa för ett litet träningsläger.

-------------------------------------------------------------------------------

Lekstorps b-lag kör igång idag mot Landvetters c-lag. Enligt LIF:s hemsida ser truppen dock stark ut med flera kända a-lags profiler.

-------------------------------------------------------------------------------

QPR har nu gjort klart med DJ Campbell (det fjärde nyförvärvet). Den 29-årige anfallaren gjorde 13 mål för Blackpool förra säsongen men kunde inte rädda kvar laget i Premier League. Campbell har äntligen hittat hem igen då han alltid har haft QPR som favoritlag och spelade där från att han var 6 till han var 16.



WE ARE QPR!

Uppdatering om matchen imorgon och efterföljande femkamp och grill lär nog dröja till sent på söndagen...

#6

Kommentarer
Postat av: Coach

Fick höra att croatias match avbröts när det blev slagsmål på plan, stämmer detta?

2011-08-06 @ 12:26:09
Postat av: T

Man kan inte kalla det för slagsmål då det inte var någon som slogs egentligen utan endast folk som tjaffsade och lekte kaxiga. Det hela började med att en Semberijaspelare sparkade på Croatias målvakt och då går Croatias ytterback fram och frågar vad han höll på med. Det lugnade senare ner sig och ytterbacken går upp till halva plan och då tar Semberijaspelaren sats och skall hoppa på honom bakifrån och då går Croatias mittback emellan och skall sära på spelarna när plötsligt Semberijas ytterback (som alltid brukar bråka, pucko) gör en rush på ca 30 meter och knuffar Croatias mittback och efter detta blev det väldigt upprörda känslor och vissa spelare i Semberija försöker lugna ner sina medan Croatia försöker lugna ner sina. Till slut beslutar Croatias tränare att det räcker och bryter då matchen till vissa utav Semberijaspelarnas besvikelse, dessa får svaret "att vi spelar inte med sådana idioter på plan (Semberijas "Figo" plus någon i mittfältet som kallas för "Valle" som talade om att han var mer intresserad av att sätta på Croatia-lagkaptenens mamma än att spela fotboll). I efterhand har Semberijas tränare bett om ursäkt för deras uppförande vilket Croatias tränare har accepterat eftersom detta inte är normalt från deras sida... Detta är utagerat från båda sidor och man hoppas att nästa match mellan lagen blir mer positiv.

2011-08-06 @ 17:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0