Dementi

Götaholmaren har till slut fått tag i Croatias tränare Dragan Prorokovic och han dementerar att Croatia ska läggas ner. Dessutom gick Croatia ut med ett officiellt pressmeddelande på sin hemsida. Detta gick att läsa där:

Vi vill först börja med att dementera ryktena om nedläggning som har cirkulerat. Croatia kommer även nästa år att spela i division 6A och det med ett slagkraftigt lag! Några nygamla namn är på väg tillbaka samt några nyförväv, däremot kommer vi kanske inte ha samma bredd som året innan...

Det är ingen hemlighet i att vi har tappat ett antal spelare vilka vi önskar lycka till i deras nya klubbar! Det gör att nya spelare är varmt välkomna att komma ner och träna med oss! Kontakta då Dragan, numret finns under fliken "kontakta oss" i menyn till vänster.

Angående Tomtecupen, så har Croatia med ett lag i grupp 2 där vi återfinner två lag ifrån 6A, FC Bosona blå och Marieholm BoIK 1. Övriga lag i gruppen är BK Bifrost och Real Maskin BK. Första matchen går den 28/12 kl. 19.06 i Angereds Sporthall.

Hjärtligt välkomna!


-----------------------------------------------------------------------------

Croatia lär vara att räkna med även nästa säsong...

Det blir ju ganska lugnt med uppdateringarna just nu eftersom det inte händer jättemycket hos 6A-klubbarna för tillfället. Nästa vecka är det ju dock Tomtecupen och där är ju ett gäng 6A-lag med. Så det lär väl bli en liten uppdatering därifrån.

------------------------------------------------------------------------------

Lekstorp spelade en liten miniturnering mot Sjövik (två LIF-lag och två Sjöviklag) för att förbereda sig inför Tomtecupen. HÄR kan man se hur det gick...

#6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0