Hårda paket!

Croatia fortsätter sin berg-och-dalbana. Först verkade det som alla övergav klubben och spelare lämnade till höger och vänster. Ryktena gick till och med om att klubben var på väg att läggas ner...

Nu har det dock vänt och klubben börjar plocka in spelare efter spelare. Först in var rutinerade målvakten Dalibor Verzak som Götaholmaren rapporterade om för några dagar sedan. Enligt uppgifter ska Verzak vara riktigt bra.

I dagarna har även ett helt gäng spelare till blivit klara:

Khaled Hassan - Mittfältare, enligt Croatias hemsida en spelare med god teknik och speluppfattning. Spelade senast i Palestinska IF (men laget var ett av många som inte kom till spel i 7A) men har även spelat i Rannebergen.

Keifi Faiq - Kvick och teknisk spelare som plockas från uppflyttade 6A-laget Kurdistan IK. Har även ett förflutet i IFK Göteborg. Keifi gjorde tre mål för KIK när de blev tvåa i 7A 2011.

Mohamed Abdulrahman - Snabb teknisk spelare med förflutet i GAIS men enligt Croatias hemsida kommer han senast frän Sävedalen. Hur mycket han spelade i Sävedalen och när är dock lite oklart då han inte verkar finnas med i statistiken från 2011 hos SIF.

Nermin "Gara" Dzerahovic - Gör comeback efter en periods vila från fotbollen.

Burim Haximehmedi - Återkommer också efter en paus från fotbollen på grund av studier och jobb.

Dessutom ska Alexander Nylin enligt Croatias hemsida ändrat sig och beslutat sig för att stanna i Croatia

När Götaholmaren pratade med Gårdas tränare var ju Nylin ett av de klara nyförvärven inför 2012. Götaholmaren försöker nå huvudpersonen själv för en kommentar...

Det verkar även som Croatia har ännu fler spelare på gång...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Idag spelades det gruppspel i Tomtecupen och tre 6A-lag var i farten. Nykomlingarna FC Roma United och ett av Lekstorps två lag spelade i samma grupp. Även ett av Marieholms lag spelade.

Bäst gick det för LIF som kom tvåa i gruppen efter Lärje/Angered och därmed gick vidare. Enda förlusten kom mot just Lärje med knappa 0-1. LIF besegrade bland annat just FC Roma med 2-1.

FC Roma slutade trea efter två vinster och två förluster. Båda vinsterna blev dock storsegrar då både Lindholmen och Atlas besegrades med tennissiffrorna 6-0!

Marieholm slutade fyra i sin grupp efter tre förluster och en vinst.

Tomtecupen följer ni HÄR.

-------------------------------------------------------------------------------------------

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0