Silly Season!

FC Bosonas Darmin Muslimovic är klar som tränare för Guldhedens IK tillsammans med Magnus Karsvall. GIK är väl mest kända som Anders "Taco" Svensson moderklubb och laget befinner sig för tillfället i 4A. Muslimovic dubblade redan förra året då han var tränare i Lärje/Angered och spelade i FCB. Dubblande fortsätter alltså även nästa år...

------------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller Alexander Nylins möjliga övergång från Croatia till Gårda så förnekar Nylin själv att det skulle vara klart utan hänsvisar till att han tränar med flera olika klubbar för tillfället...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Gårda har däremot gjort klart med en ny assisterande tränare. Roger Andersson är en gammal Gårdaspelare som kommer att hjälpa huvudtränaren Staffan Lindblom.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu när Öjersjö verkar klara sig kvar i 6A så verkar de flesta spelarna stanna i föreningen. Hade laget åkt ner hade det nog sett väldigt annorlunda ut. Som Götaholmaren rapporterat tidigare dyker en möjlig ny tränare upp på tisdag.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har även tagit sig ett litet snack med Lekstorps tränare Ingemar "Ingo" Holm:

Verkar som unge målvakten Kim Granqvist har lämnat, blev det lån eller övergång?

Kim är på väg att lämna och vi hoppas på en utlåning om det går i dessa Bosmantider.

Det ryktades lite om Richard Hagström från Lerum? Några kommentarer där?

Rickard Hagström har inte bestämt sig ännu men jag tror han fortsätter i Lerum.

Är det några fler som lämnat eller tillkommit?

Daniel Jonasson var nära en övergång men kör på i Floda ett år till , men Fredrik Thelander är klar från Tollered samt ytterligare nån spelare är på väg in. Men framförallt är ju Emil Syrén (målvakt) samt Marcus Gylling, Danny Höglund och bröderna Ljungberg som är med från början nästa år. En skadefri Pätsi skulle betyda mycket, annars har vi inga förluster .

Redan så här innan 2012 en har börjat så framstår LIF lite som en favorit till seriesegern nästa säsong. Klarar ni den pressen?

Pressen att vinna serien tror jag vi klarar, det finns många rutinerade spelare i truppen och ungdomlig framåtanda men det är alltid svårt att vinna en serie, det gäller att ha lite flyt också när man vinner serien.
 
Självklart känner du till allt strul runt UAFC, och nu verkar det ju som att Björndammen kan åka ut. Har du några kommentarer till det och hur ställer du dig till 13 lag i 6A nästa säsong?
 
Det får gärna bli 13 lag i våran serie, det är inga problem.

Götaholmaren tackar självklart för att Ingo tog sig tid att svara på några frågor och önskar honom och LIF lycka till!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tyvärr har en stor fotbollspelare tackat för sig och lagt "skorna på hyllan". Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira mer känd som Sócrates avled idag 57 år gammal. Han spelade både VM 1982 och 1986 för sitt Brasilien.


 

#6 

Kommentarer
Postat av: Anthon

Hej Rasta!



Bokedalens tränare heter Jens Ottosson. För mer info kring honom och övrigt med Bif inför 2012 kontakta mig gärna på min e-post.

2011-12-05 @ 16:53:42
Postat av: Götaholmaren

Gött Anthon! Jag hör av mig!

2011-12-05 @ 20:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0