Nya tider, goa tider...

Götaholmaren tar sig sakta men säkert upp mot nya höjder. Tack vare Fiskebäcksbloggens besök och fokus på klubben så har besökarantalet gått upp ordentligt de senaste dagarna. Vi väntar dock fortfarande på reportaget från Dallas provträning, det ska dock dyka upp under kvällen eller morgondagen.

Götaholmaren är nu även registrerad på www.bloggtoppen.se. Detta mest som en kul grej men detta ökar ju också besökarantalet. Bloggtoppen räknar antal besökare per vecka och Götaholmaren återfinns under kategorin "Sport" där den för tillfället ligger på en stabil 118:e plats. Precis före klassiska bloggar som "Dressyrbloggen" (En blogg för dig som vill ha lite konkreta tips på övningar och träningsmetoder. Här skriver jag om utbildning av hästar och ryttare, samt mina teorier och tankar kring dressyr och hästhållning!) och "Therese Springer" (Therese springer handlar om en nybörjarskidåkares väg mot Vasaloppet. Den har gått från de första trevande löpstegen via halvmaror och rullskidträning till många, många snömil.). Rykten säger att det kan vara Götaholms Robin Larsen som spökskriver "Therese Springer" ;-). Götaholmaren jagar även de anrika bloggarna som ligger precis framför, "IronmanAlex" och "TäbyDam".

Den som leder sportkategorin är bloggen MrMadhawk som handlar om Mif Redhawks. Fiskebäcksbloggen ligger på en fin 14:e plats.   

Hur som helst så klev iallafall Götaholmaren över 200 unika träffar för första gången idag! Fler besökare leder till en bättre blogg då pressen att leverera ökar!

Nog nu om bloggen då det blir svårt att behålla läsare om bloggen bara handlar om bloggen ;-)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Som det gick att läsa igår så skrev Natti på för Götaholm. Nu ryktas det att fler nya spelare ska dyka upp nästa vecka och prova på. En ska visst ha ett förflutet i Partille...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Efter ett segt slut på 2010 verkar Lekstorp fått upp ångan. Ny blogg, nya tränare, mycket folk på träningarna och nu ännu ett nyförvärv. Den senaste i raden av nya spelare heter Magnus Andersson. Senast spelade han i Guldheden men har även spelat i Hallby och Sävedalen. Enligt Lekstorps hemsida kan man läsa att Magnus är en mittfältsterrier med en härlig inställning som kommer tillföra laget nya kvalitéer. Han har Lekstorp som moderklubb och har nu alltså återvänt till föreningen.

-------------------------------------------------------------------------------------------  

På lördag spelas den första träningsmatchen där ett lag från 6A är inblandade. Det är Västkustens BK som tar emot Hälsö BK (som slutade 7:a i division 5B 2010) på Kviberg. Klockan 15.00 blåser domaren igång matchen för den som är intresserad av hur formen ser ut hos VBK...

-------------------------------------------------------------------------------------------

QPR tog en viktig seger i går då alla de andra jagande lagen också vann. Portsmouth besegrades med 2-0 hemma på Loftus Road. Inte oväntat var det Adel Taarabt som låg bakom mycket. Han gjorde det första målet och slog hörnan som ledde fram till 2-0. QPR leder nu serien med fem poäng.


GBK-träning i morgon igen...

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0