Söder om Kungälv...

Försäsongsträning nummer elva genomfördes i dag på Kviberg och nästa lördags är det dags för första träningsmatchen. De 16 spelare som hade dykt fick se ett liknande upplägg som på tidigare träningar. Lite uppvärmning med passningsövningar sedan en del löpning för att sedan spela två-mål. Träningen på planen avslutades med en stafett och sedan var det ett kortare styrkepass. Shafie såg riktigt het ut på två-målsspelet och gjorde några fina mål. Groggen höll nästan nollan i ena målet och Abdi fick känna hur det är att flyga lite med Ljungan Airlines. En ny kille provade i dag, Kalle. Varken fågel eller fisk, mer mittemellan.

Om försäsongen ska sammanfattas så långt så ser det riktigt lovande ut. De nya killarna har kommit bra in i gruppen. Bengan har hittat en bra balans på träningarna mellan olika övningar. Både en hel del spel och en hel del fysträning.

Det är några spelare som vi får hoppas kommer igång. Mackan jobbar för tillfället ute i Landvetter och har svårt att hinna till träningarna just nu. Dessutom är han ju förbannat lat. Victor har inte visat sig sen sin skidresa och vi får hoppas att han tar tag i det ordentligt. Johan Torsholm är snart tillbaka från Mexiko, i vilken form han kommer att vara i är dock oklart. Matte Iljin känns väldigt långt borta från fotbollen just nu men man vet aldrig.

Med alla dessa gubbar i gång och kanske något till nyförvärv så ser det riktigt bra ut.

Nemo saknades även på denna träning. Sävedalens u-trupp hade även de träning i dag. Götaholmaren har dock inga uppgifter på om det var där han var...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Daniel Wedberg tittade förbi i dag innan träningen och trots lite hets så sa han inget jättedumt. Han var dock lite besviken på att han bara hade varit två röster från spelarrådet i SG. Då han ändå röstat på sig själv ;-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Det blev dock en Dagens Wedberg iallafall, men inte från Wedberg själv. Precis när vi ska lämna lokalen pratar Lillen och Freddan om risken för snö (då detta betyder mer jobb för dem). Freddan kläcker då ut sig: Det är lugnt, det ska inte bli någon snö söder om Kungälv. Lillen skakar på huvudet åt sin son: Idiot, vi är ju söder om Kungälv :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nykomlingarna FC Bosona har på sin hemsida presenterat ett helt gäng med nya spelare:

Hamed Tahvili. 17-åring som provtränande med juniorerna men anses redan mogen för a-lagsspel. Snabb försvarare med förflutet i Gunnilse och Kortedala.

Elvin Motovac. 18-åring som också är ny till juniorlaget men som säkert kommer få speltid i a-laget. Snabb och dribblingssäker anfallare med förflutet i IFK Göteborg och senast i Näset

Uliks Avdijaj. 24-årig mittfältare från Palestinska. Har även spelat i Croatia, Marieholm och Lärje Angered.

Jasko Becirovic
. Nygammal spelare som efter lite uppehåll gör en satsning igen. Anfallare som ska vara riktigt duktig på huvudet.

För lite mer om dessa spelare, kolla FC Bosonas hemsida.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har även fått tag i Gårdas tränare Staffan Lindblom som lovar att till nästa vecka ge en uppdatering om hur läget är i klubben. Gött är det!

------------------------------------------------------------------------------------------------
Väldigt synd att Magnus Augustsson inte tränade idag då vi i bilen på väg tillbaka efter träning hörde att hans kära Färjestad låg under med 5-0 mot Sveriges genom tiderna bästa hockeylag (Djurgår'n alltså). Matchen slutade 5-1 och en fin 40-års present till den evigt unge Nichlas Falk.

Grattis Falken!
------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren vänta fortfarande på Fiskebäcksbloggens lite mer djupgående reportage om Götaholm. Men väntar man på något gott...så är det ju bara härligt...

Träning på lördag igen med efterföljande teoripass och mat...

#6


Kommentarer
Postat av: Dalla

Klart sen x antal timmar!

2011-02-04 @ 12:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0