Bloggen levererar!

I förra inlägget eftersökte vi anfallare och idag på träningen dök det upp en anfallare! Undrar vad Götaholmaren ska önska idag?

Nathaniel "Natti" Vanke är inte ovan vid spel i division 6A, då han säsongen 2010 befann sig i Fadini. Eftersom Fadini återfinns i division 7 (om nu laget får ihop spelare) 2011 och träningsnärvaron var under all kritik så ansåg Natti att det var dags att röra på sig. Han har faktiskt representerat Götaholm som pojklagsspelare och spelade för några år sedan i Utbynäs. I Fadini förra året blev det (enligt Götaholmarens egna noteringar) 3 mål och lika många varningar. Det verkar som Natti användes mest som anfallare förra året och han ställde till en hel del besvär för Götaholm i höstmötet med Fadini.

Nathaniel "Natti" Vanke.

Natti var nöjd med dagens träning trots att han inte spelat så mycket boll sedan serien slutade och det känns väldigt troligt att han kommer att skriva på för GBK! En riktigt glad nyhet.

Dagens träning bestod annars av lite teknikuppvärmning innan det var dags för en lite jobbig omställningsövning där två lag turades om att anfalla 3 mot 2 för att sedan ställa om och förvara. En riktigt bra övning som hade mycket boll men också var fotbollskonditionskrävande.

Efter detta blev det spel 10 mot 10 ett tag innan träningen på planen avslutades med lite löpning. Tillbaka i omklädningsrummet blev det ett kortare styrkepass med armhävningar, sit-ups och lite andra goa övningar.

När det gäller nya spelare så var Abdi och Filip och tränade igen och det verkar som de kommer att spela för Götaholm. Helt klart två spelare som kommer att höja konkurrensen om platserna.

Shafie var och tränade idag också, får hoppas att han fortsätter så. Han har en förmåga att försvinna iväg ibland ;-)

När det gäller Valle och Lati så har de inte varit och tränat på ett tag. Lati ska tydligen köra på ett tag med Lärje och känna hur det känns. Valle vet vi här på Götaholmaren inget om just nu...

Rykten säger att Sebastian Berntsson (som spelade ett par a-lagsmatcher förra året och tillhörde GBK:s juniorlag) kommer att dyka upp och träna nästa vecka. Sebban gjorde några riktigt bra inhopp förra året i a-laget för att sedan bara sluta dyka upp på träningar. Ska bli intressant att se hur det går...

Götaholms mest skadedrabbade dansk har fått för sig att det är en bra ide att åka till Åre för att åka skidor. Oddsen på att han kommer hem i gips är ungefär samma som på att QPR slår Coventry hemma på Loftus Road imorgon, nämligen 1,50. Självklart är hans sidekick (och numera fotbollsskygge) Matte Iljin med på resan. Vi får hoppas att killen som lyckas skada sig under en omgång GRIS har större tur i backen...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller 6A:s mest svårscoutade lag, United Africa FC, har det dykt upp en liten intressant guldklimp. Enligt en av lokalfotbollsbloggvärldens säkraste källor ska UAFC ha seriens kanske bästa mittfältare i sin trupp. På lagets hemsida står bara spelarna med förnamn och initial men spelaren det mest största sannolikhet handlar om är Andy E. Efter lite efterforskningar på förbundets hemsida och matchrapporter från förra säsongen i 7A kan det mest stor sannolikhet fastställas att Andy E heter Andy Osagie Egharevba. Enligt Götaholmarens källa ska detta alltså vara en riktigt duktig spelare. Det tillkommer också en intressant anekdot: Enligt uppgift ska Andy ha kommit till Sverige tillsammans med den gamle GAIS-spelaren och numera DIF-kultspelaren Prince Ikpe Ekong eftersom de var kompisar från Nigeria. Båda ska ha provspelat med GAIS men där gick alltså deras fotbollskarriärer åt olika håll då "Prinsen" numera spelar i en av Sveriges mest anrika klubbar och ja, Andy gör inte det ;-).

---------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har även kollat hur läget är med seriekollegan Croatia. Som bekant möter Götaholm just Croatia i premiären. Lagets tränare Dragan Prorokovic har följande rapport. När det gäller nya spelare så är 4 stycken helt klara och 6-7 till som har provtränat med klubben. I nuläget är det inga spelare som lämnar men Mikael Sepahi kommer dock troligtvis inte vara tillgänglig förrän till hösten. Stämningen i truppen är bra och laget siktar på att sämst bli 1:a ;-). När det gäller de andra topplagen tror DraganMarieholm, Gårda och Lekstorp.

Vi på Götaholmaren tackar Dragan för att han tog sig tid och önskar Croatia lycka till!

----------------------------------------------------------------------------------------------  

Glöm inte de två stora sporthändelserna som inträffar imorgon. QPR-CoventryLoftus Road och Chicago Bears-Green Bay Packers i NFC-finalen i NFL. Vinnaren kommer alltså att spela Super Bowl. Som gammal Chicago-bo kan jag bara säga: Go Bears!

#6

Kommentarer
Postat av: F

Då va http://www.laget.se/GOTAHOLMBK/ uppdaterat !



----



Bloggen levererar som vanligt ;)

2011-01-23 @ 18:22:45
Postat av: Götaholmaren

Till Q: Läste man vad vi hade skrivit så är det ingen som hängs ut. Det framgår klart och tydligt att man får dra sina egan slutsatser och vi anklagar inte någon för något. Vi bara rapporterade vad som hittades med en enkel Google-sökning. Något du uppenbarligen gjorde.



Dessutom är det trevligt om man vågar skriva sitt namn när man kommenterar.



Delen som verkar har upprört dig är nu borttagen och så är även din kommentar...

2011-01-24 @ 12:29:45
Postat av: annsoh

TÄVLING - behöver ny header!

Hjälper ni mig genom att göra en bild

som jag kan använda en header

så får ni ju också synas här på bloggen!



Som pris ; får vinnarn länkning i menyn och i inlägg! <3

2011-01-24 @ 12:56:38
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: Victor (Evins KIF)

Hej. Vi brukar inte nämna nya spelare i hemsidan mm. Men en spelare vid namn Shivan Hussein från Lärje i div 3 ska komma och träna med oss denna veckan om du är intresserad av silly season debatter.

Mvh

Mozfar

2011-01-24 @ 15:55:46
Postat av: Victor

Jag menar:

Mvh

Victor inte Mozfar. Jag vet inte varför jag skrev min pappas namn lol.

2011-01-24 @ 15:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0