Dan före dan...

Imorgon drar Götaholm igång med sin försäsong! Det ska bli underbart att komma igång och börja förberedelserna för en framgångsrik 2011 säsong.

Träningen börjar 18.30 och ska vara på Kvibergs konstgräs. Om planerna är skottade, plogade och spelklara är en helt annan sak. Götaholm kommer dock att träna på något sätt även om planen är obrukbar...

Både gamla och nya spelare är välkomna och är man ny och intresserad av att komma och träna så kan man höra av sig till Görgen (0708-135330).

Det har ju ryktats om att den gamle götaholmaren Abdi Bashir ska dyka upp och nu verkar det som även en annan gammal götaholmare kommer att dyka upp.

Enligt detta rykte (som kommer från en snöskottande nybliven bilägare) är denne spelare offensivt lagd och kan spela på hela mittfältet eller i anfallet...

Låter ju som något som Götaholm kan behöva. Det verkar även som den gamle sorkdödaren Rikard Larsson är på väg tillbaka till Sverige efter ett år i Australien. Larsson spelade i Götaholm under säsongen 2009 och agerade anfallare där han gjorde en hel del mål. Om nu Rikard hamnar i Göteborg och i Götaholm är ju en helt annan sak, men det är helt klart en spelartyp som Götaholm kan ha stor nytta av...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

På seriekollegorna Lekstorps blogg går det att läsa att det tredje nyförvärvet inför säsongen är klart. Killen heter Robert Söderberg har senast spelat i division 4 i Jönköping med Hallby IF. Han har även spelat med Lekstorp innan, senast 2006. Enligt klubbens hemsida är det en duktig yttermittfältare som gjorde en hel del viktiga mål för klubben under den senaste sejouren. LIF verkar vara på gång och det rapporteras om bra stämning och en hel del folk på träningarna...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är alltid kul med bloggar om de andra 6A-lagen och nu har även FC Bosonas blogg kommit igång ordentligt. Bloggen har fått en fin ansiktslyftning och i senaste inlägget finns en hel del bilder från Tomtecupen. Bland annat från Bosonas match mot Götaholm.
 
Bland annat den här bilden där Tobbe dunkar in matchens enda mål. Hoppas inte Bosona tar illa upp att jag lånade den ;-)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det verkar som de flesta 6A-klubbarna drar igång denna veckan med försäsongen och upptaksmöten. Så räkna med att det blir en hel del lösa rykten här på Götaholmaren nu när det drar igång!

#6


 

Kommentarer
Postat av: Victor

Min pappa tog en titt på kvibergplanerna. Det är is på plan 1, men plan 2 ser bättre ut och är helt klart spelbar eftersom lag tränade där idag.

2011-01-10 @ 19:42:41
Postat av: Edvard

Ja chansar att det e sharam som e sugen igen!

2011-01-10 @ 20:59:36
Postat av: -

Ramlade in här på bloggen av en slump och måste säga bra jobbat!

Såg att du efterfrågade Elisedalsinfo och som du tidigare skrivit så lämnar Andreas Elisersson tränarrollen för att träna Mossen. Ny tränarduo blir Neil Johnson / Pete Murphy. Neil har tidigare varit förbundskapten för svenska landslaget i Rugby både dam och herr.

2011-01-11 @ 15:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0