Katastrof! Avgå!

Götaholmaren har lyckats med konststycket att ställa till det helt för sig. För ett par inlägg sedan skrevs det om United Africas Andy Osagie Egharevba och hans vänskap med Prince Ikpe Ekong. Problemet är bara att det inte var rätt Andy, det handlade inte om Andy Osagie Egharevba utan om Andy Erheriene. Det som gör det hela ännu mer tragikomiskt är att det även blev fel Prince!



Det handlade inte alls om Prince Ipke Ekong utan om Efe "Prince" Ehiorobo. Ehiorobo hjälpte GAIS att ta sig upp genom seriesystemet igen och ta sig tillbaka till allsvenskan. Han spelade i klubben mellan 2003-2006. Denne Prince ska alltså ha varit vän med UAFC:s Andy Erheriene. Denne rätte "Andy" ska ha en hel del klubbar på sitt samvete innan han hamnade i United Africa. Han ska ha representerat bland annat Sävedalen, Lindome, Lunden AIS, Lerums IS och IF Väster. En fin meritlista om man nuförtiden spelar i division 6. Med tanke på att han dock bara gjorde 3 mål förra säsongen i division 7 kanske man får misstänka att denne mittfältare inte spelade alla matcher?

Den rätte Andy.

Vi på Götaholmaren ber så väldigt mycket om ursäkt för detta misstag och lovar att kolla våra källor lite bättre nästa gång. Nu var det iofs inte något fel på källan ;-) utan mer på Götaholmarens tolkning av den...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Björndammen har gjort klart med en träningsmatch. Det är förra 6A-laget Bokedalen som står för motståndet i något som nästan måste anses som en derbymatch. Ska bli intressant att se hur Björndammen står sig mot det lag som i stort sätt ledde 6A hela förra säsongen men slutade tvåa och kvalade sig upp. Matchen spelas den 13 februari.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Glöm inte att följa de andra bloggarna i 6A. Både FC Bosona-bloggen och Lekstorps-bloggen har kommit igång ordentligt! Olskroksbloggen är tyvärr stendöd för tillfället men vi hoppas att den vaknar till lagom till serien...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Den lutar även åt att Götaholm kommer få ett hemligt gästbesök på träning någon gång nästa vecka...

#6

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Typiskt ...... Avgå :D

2011-01-27 @ 10:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0