Mr. Torsholm

Så här ett par dagar efter nyår är läget väldigt lugnt bland 6A-klubbarna. De flesta drar igång sin försäsong nästa vecka...

Tomtecupen har dock spelats vidare och nu återstår det bara fyra lag kvar som kommer att göra upp på torsdag i Angeredshallen. Bland dessa återfinns ett 6A-lag, nämligen Marieholm BoIK 1. Croatia har fortsatt att spela bra inomhusfotboll och tog sig till kvartsfinal där dock Lärje-Angered blev för svåra. FC Bosona har också imponerat inomhus och tog sig också till kvartsfinal där det dock blev förlust mot FK Kozara med 2-0. Förutom Lärje, Kozara och Marieholm är det även FC Roma United som spelar på torsdag.

Alltid kul att 6A-lagen går bra! 

Det absolut roligaste är dock att när Götaholmaren var inne på FC Bosonas hemsida visade det sig att de FILMAT lagets match mot Götaholm i Tomtecupen.

Detta betyder att Johan Torsholms underbara överstegsfint FINNS BEVARAD!


KLICKA HÄR för att komma till YouTube-klippet. Vill man inte se hela matchen kan man börja med att spola fram till 10:26 för att se en Torsholm-sulfint och sedan till 10:56 för att se den underbara överstegsfinten! 

Vi på Götaholmaren tackar självklart FC Bosona för att de förevigade detta tillfälle!

Imorgon är det Pubafton hos Götaholm med start 18.00!

#6

Kommentarer
Postat av: Fredd

Hahahaha

2011-01-04 @ 17:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0