På andra sidan Linköping...

Trots snö och kyla kunde dagens Götaholmsträning hållas på Kviberg (plan 1) där planen faktiskt var helt ok. På grund av en hel del återbud blev det till slut lite 16 spelare som genomförde träningen. Efter uppvärmningen och precis innan lagen skulle delas in bjöd GroggenDagens Wedberg. När Tobbe delades in i ett av lagen drog några andra spelare det klassiska Toooobbe från "I en annan del av Köping". Groggen vill dock minnas att det hette "På andra sidan Linköping" ;-)
 
Här är gänget som INTE bor på andra sidan Linköping. Tror att det är Tobbe uppe till vänster.

Om vi återgår till träningen så delades det in två 8-mannalag som såg ut så här:

BLÅA
Aleks
Freddan-Felix-Tony
Shahram-Rasta-Tobbe
Freddie

GULA
Johan
Kevin-Martin J-Koffe
J-K-Edvardsson-Valle
Berg

Sett över hela träningen tror jag att det blåa laget gick segrande ur striden. Det var stundtals bra spel och fina kombinationer. Bengan har gjort klart att han vill ha ett och två tillslag särskilt på egen planhalva. I halvtid sprangs det en del och träningen avslutades även med en lite jobbigare övning, nämligen tåget. En idioten-variant som var rejält jobbig.

Det känns verkligen som försäsongen kommit igång bra. Väldigt skönt att ha tillgång till en spelbar plan då detta inte var fallet förra försäsongen. Om Valle och Lati kommer skriva på är fortfarande lite oklart. Shahram verkar sugen på en comeback med GBK vilket skulle vara en bra förstärkning...

Freddie lyckades krångla ur sig ett par Wedbergare i omklädningsrummet och visade vems bror han är. Först förklarade han att han skulle börja läsa en kurs snart...som börjar i maj. Sedan gav han en klockren beskrivning var han bor: Nästan i Kortedala vid de stora höghusen :-)

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0