The struggle continues...

Igår hade Götaholms BK en liten pubafton som blev en trevlig och lyckad tillställning. En del av spelarna var där och även ledare och styrelsen. Vissa andra var inte där, det var visst något gnäll om att de hade fått skotta lite snö ;-)

Kvällen bjöd på en hel del humor. Inte så konstigt eftersom Daniel Wedberg var där. Dagens Wedberg dök upp ganska tidigt på kvällen. Mackan var för kvällen iklädd hängslen som han inte hade över axlarna utan de hängde bara (antar att det ska vara så hos kidsen nuförtiden).

Wedberg
tittar på Mackan och utbrister: Fan, va massa bälten du har!

Vad säger man? En gång stjärna alltid stjärna. Wedbergs mål på planen går alltid att ersätta, men utanför planen blir han svårersatt ;-)

Bengan bjöd på lite gamla anekdoter från hans tid i Djurgården och Hammarby. Tydligen fick han alltid ha Paul ”Champa” Vonderburgs rolexklocka i fickan under träning när han var med i tränarstaben med Hammarby. Tydligen var den äkta och inköpt i Japan och "Champa" vågade inte ha den i omklädningsrummet. Vi lägger självklart in en bild på "Champa".

När Bengt hade hand om Hammarbys reservlag spelade även Bajen-legenden Hans Eskilsson där. På grund av hans klassiska frisyr får han också en bild. Killen får ju mig att se välvårdad ut ;-)


Samtalet kom även in på bästa fotbollsminnen och när Bengan spelade med Djurgården mötte de Hamburger SV i Intertotocupen. Djurgår'n förlorade borta med 2-0 men Bengan gjorde visst en kanonmatch med en och annan tokräddning...

Groggen passade på att tippa hur tabellen slutar i 6A 2011, men det håller vi inom klubben ;-)

Det var även snack om någon duracellkanin men jag tror vi även håller det inom klubben...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren vill också passa på att tacka alla besökare (särskilt tack till Anneli Hildenborg) i dagarna nådde de unika träffarna under en dag ett nytt all-time high på 107 träffar. Vi får kanske tacka Johan Torsholms överstegsfinter för detta ;-).

Jämfört med till exempel Fiskebäcksbloggen är ju detta inte mycket men med tanke på att de enda som läste bloggen i början var Götaholms spelare och min mor så är det ju ett stort steg i rätt rikting.

Fler besökare sporrar helt enkelt till en bättre blogg...

Götaholmaren jobbar även på med att hitta kontaktpersoner i varje 6A-lag så att de senaste nyheterna från alla klubbar når bloggen.

Detta fungerar hyfsat bra men NI får gärna hjälpa mig. Marieholm, Elisedal och United Africa FC är de tre klubbarna som är svåra att hålla koll på. Så om någon från dessa klubbar läser bloggen så får ni gärna maila mig: [email protected] 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har fått en hel del trevlig credd i Fiskebäcksbloggen (som kommit igång rejält efter nyår). Dalla har betygsatt fotbollsbloggarna inom lokalfotbollen och Götaholmaren fick fina vitsord. Detta är vad Dalla tyckte:

“Götaholmaren” >>> Tar man sig en titt i 6A-tabellen inför 2011 inser man att hela fyra lag har en blogg knuten till föreningen på ett eller annat sätt. Det är självfallet anmärkningsvärt. Den av de fyra bloggarna som är klart bäst är “Götaholmaren” som produceras av “Rasta” som är en av Götaholms bästa spelare. Sedan i somras har “Rasta” levererat en hel del roliga och intressanta inlägg. Bloggen har som mål att rapportera om det som händer i 6A och är utan tvekan ett par meter före bland andra FCF-bloggen när det gäller informationen om 6A. Kort och gott en kanon-blogg som bör läsas, i synnerhet om du spelar i 6A.

Betyg: 5/5 dobbar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dalla har även en intervju med Olskrokens David Andersson som är intressant med 6A-ögon. Hela intervjun hittas HÄR. Men här kommer ett litet smakprov på vad David sa på frågan om vilka som kommer att tillhöra toppen i 6A 2011:

Om Götaholms spel kommer upp i närheten av deras bloggs kvalité finns det en liten möjlighet att de kan överraska och ta rygg på övriga topplag.

Vi på Götaholmaren tackar självklart för berömmet och hoppas att David får rätt :-)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller ryktet om en nygammal spelare till Götaholm verkar det som det handlar om Abdi Bashir som spelat i klubben innan och gjorde någon ströträning förra försäsongen. Vi får hoppas att ryktena stämmer då Abdi kan bidra med sina offensiva förmågor...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanken är att Götaholmaren ska börja beta av 6A-klubbarna och kolla hur läget ser ut nu när försäsongen drar igång...

Götaholm börjar nu på tisdag (11/1 18.30) och det blir träning även om Kviberg inte är spelbar. Detta är klara direktiv från Bengan: Vi ställer inte in några träningar!

Sånt gillar vi!

#6
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0