Mycket...

Det har varit en hel del i görningen och Götaholmaren har fått lida lite för det men nu kör vi på igen!

Kvällens match mellan Gårda BK - Björndammens BK slutade enligt rapporter med en förkrossande 8-0 seger för Gårda! Mer om detta imorgon... 

------------------------------------------------------------------------

Ryktet om att Croatias målfarlige anfallare Mikael Sepahi (16 mål 2010) är tillbaka på fotbollsplanen visade sig vara sant. Inte nog med detta, Sepahi gjorde Croatias alla tre mål när deras reservlag spelade 3-3 mot Partilles c-lag i söndags!

------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har som vanligt kollat upp lite hur det ligger till med avstängningar och det verkar se ut så här inför veckans omgång:

AVSTÄNGDA FÖR 3 GULA

Arash Dodangeh (Västkusten)
Iain Stewart (Elisedal)
Mattias Palmqvist (Björndammen)
Andy Erheriene (United Africa)
Magnus Augustsson (Götaholm)
Jonny Davidsson (Marieholm)

AVSTÄNGDA FÖR RÖDA KORT

Alexander Nylin (Croatia)

---------------------------------------------------------------------

VECKANS ÖVRIGA MATCHER

TORSDAG 16/6

MARIEHOLM BoIK - FC BOSONA
(19.00 Lövgärdesplan)

Riktigt intressant match där ettan (FCB) möter fyran (MBoIK) men det skiljer bara två poäng mellan lagen. Marieholm imponerade sist då Croatia besegrades just på Lövgärdesplan med 4-1. Bosona tog en stabil seger mot Björndammen. Bosona kan rycka lite vid vinst och sätta press på lagom bakom och Marieholm vill självklart upp i topp. MBoIK saknar dock Jonny Davidsson.

Kommer säkert bli en kanonmatch och självklart blir det svårtippat. Hittills känns det som det laget som varit bakom i tabellen ofta har vunnit istället för att laget framför har rykt (och av det har vi fått en superjämn serie). Detta faktum och hemmaplan ger en liten fördel till Marieholm.

TIPS: Marieholm i en jämn och målrik match!

GÖTAHOLM BK - LEKSTORPS IF (19.00 Gamlestadsvallen)

Götaholm håller sig kvar i toppen, senast efter en heroisk insats mot ett välspelande United Africa. GBK hade fyra spelare avstängda i senaste matchen och tränarstaben har nu plötsligt en massa spelare att välja mellan igen. Frågetecken dock på Ljungan som har problem med knäet. LIF kommer stärkta från senaste vinsten mot Öjersjö men saknar troligtvis fortfarande Johan Hedström. Laget har dock inga avstängda spelare.

Kommer bli en hård kamp på Gamlestadsvallen gräsmatta...

OLSKROKENS IF - ELISEDALS IF (19.30 Överåsvallen)

Ännu ett Överåsderby där Kroken självklart måste gälla som favoriter. Elisedal har blandad riktigt jämna matcher (uddamåls förluster) med riktiga tok-förluster (0-13 och 1-9). Vilket av dessa det kommer att bli imorgon är dock inte helt säkert. Kanske gör Jonas "Söder" Söderström ett litet ryck i skytteligan? Ska Kroken slåss i toppen måste man självklart vinna sådana här matcher. Elisedal saknar Iain Stewart.

TIPS: Olskroken.

LÖRDAG 18/6

CROATIA GÖTEBORG - UNITED AFRICA FC
(13.00 Gamlestadsvallen)

Götaholm fick känna på rejält hur UAFC spelar och det var stundtals imponerande. Croatia föll i en jämn match mot Marieholm. Båda lagen saknar varsin viktig spelare, Alexander Nylin i Croatia och kapten Andy Erheriene i United Africa. Frågan är om Croatias "dynamic duo" Lesic och Sepahi (31 mål ihop förra året)kommer att spela ihop? Götaholmaren tror stenhårt på att Sepahi iallafall finns med i truppen till matchen. Croatia saknar Thomas Celec som befinner sig i Egypten av alla ställen.

Detta kommer att bli en hård fight.

TIPS: Lika.

ÖJERSJÖ IF - VÄSTKUSTENS BK (13.00 Öjersjö IP)

En måstematch för båda lagen. Öjersjö har inte råd att tappa fler poäng upp till säker mark och VBK har inte råd att tappa mer poäng till toppstriden. Särskilt då många av topplagen möts i denna omgång. ÖIF föll i en hård match borta mot Lekstorp och rykten säger att ÖIF:s Pierre Högberg helt tappat formen efter att ha sett sitt IFK bli helt krossade av Djurgår'n tidigare i veckan. VBK saknar Arash Dodangeh.

Sett till säsongen borde VBK ligga närmast vinst men ÖIF är alltid luriga och någon gång måste de få resultaten med sig.

TIPS: Oavgjort men liten skrällchans för ÖIF.

-------------------------------------------------------------------------------

Götaholm hade en välbesökt träning i går och det stora utropstecknet var självklart en comebackande Johan "Mexico" Torsholm. Herr Torsholm såg oförskämt pigg ut även om han blåste en hel del lägen under spelet. Även trevligt att Fjellinho dök upp.

#6

Kommentarer
Postat av: Mexico

Inte blåste lägen, skapade dem.

2011-06-16 @ 13:43:58
Postat av: tobbe

Götaholmaren, varför går det en hel dag utan att du utför din dagliga plikt, nämligen att dunka in ett blogginlägg i din underbara blogg om livet i division 6A.

2011-06-17 @ 00:05:26
Postat av: Högberg

Helt ur form kan jag ju ändå inte varit Rasta :)

2011-06-19 @ 16:04:41
Postat av: Götaholmaren

Uppenbarligen lärde du dig av DIF hur man sätter dit den ;-)

2011-06-19 @ 18:03:13
Postat av: My Ahlsten

Hej! vad rolig din blogg är! lär verkligen att läsa på din blogg lite mer! =P Hoppas du har en trevlig helg =P

2011-06-28 @ 13:24:33
URL: http://jade.se/reseguide
Postat av: Clara

Jag tycker att du har en asgrym blogg! Har du lust så slå även ett öga på min :D.

2011-07-11 @ 10:22:36
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0