Undersökning!


Här kommer matchrapporten från gårdagens match...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren verkar ha en ganska trogen läsarkrets, vilket vi självklart tackar för. Antalet unika träffar per dag (alltså antalet olika datorer/IP-adresser som besöker bloggen) har ökat hela tiden och har nu lagt sig stabilt mellan 120-160. Självklart dyker den under 100-strecket ibland och går över 200-strecket andra dagar.

Det märks också bland lagen som Götaholm möter att bloggen är uppskattad, vilket självklart är jätteroligt och inspirerar till ett ännu bättre bloggande. Utan läsare är det ganska meningslöst att fortsätta...

Götaholmaren tänkte nu köra en liten undersökning för att se vilka det är som läser bloggen. Till viss del som en kul grej och till viss del för att se om vi når ut till alla 6A-lag.

Förhoppningsvis kan Götaholmaren utvecklas ännu mer och målet är att försöka hinna med lite mer intervjuer med både spelare och ledare i 6A. Ofta är det tiden som inte räcker till och vissa i min närhet anser att bloggen redan tar för mycket tid ;-) 

Som alltid vill Götaholmaren ha ERA synpunkter eller åsikter. Det är bara att skriva en kommentar på bloggen eller maila [email protected]

#6

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0