BK Lättskadat

Dagens träning började bra med lite uppvärmning med nummerboll men efter ett tag så fick första gubben kliva av. Detta var Felix efter en Freddan-tackling.

Efter uppvärmningen var det dags för dagens konditionspass: 20-40-60-80. Detta går helt enkelt ut på att man jobbar två och två och sedan springer den första gubben fram 20 meter och vänder och sedan springer nästa till 20 meter och vänder och så vidare upp till 80 meter. Detta gjordes 6 gånger. En bra genomkörare och lite trötta ben. Denna övning är lika rolig som den låter. Rykten går att Gurra gick in i andra andningen och fick en endorfinöverdos och kollapsade ett tag ;-).

Efter detta var det spel på nästan helplan. När spelet började var vi 19 eller 20 gubbar men när det avslutades var vi nere på 14 eller 15. En efter en klev av med diverse skavanker, Andreas, Freddie, Tony och Shafie. Detta påverkade självklart spelet då det fick ändras en massa och flyttas runt gubbar.

Glädjande annars att Victor dök upp, lite sent men han var ändå där. Han kan ha gjort några ryck, men han gick i allafall mycket. Tyvärr har en ny skada att tampas med. Han skar sig på en elak bananlådaICA i dag...

Glädjande även att Edvardsson var tillbaka i spel. Han var så pigg att han till och med blev nedsparkad av okänd spelare i det andra laget.

Även Micro var på träningen i dag. Med sig hade han ett par nya röda Adidas, 300 spänn på Tradera! Bonne!

På lördag blir det match mot StyrsöKviberg och efter detta lite käk i klubblokalen. Efter maten hade vissa av oss tänkt att stanna kvar och kanske spela lite poker, kanske ta en kall KB-Apelsin eller möjligen Royal Cola. Så boka gärna lördagen för lite häng med laget. Inte omöjligt en förfest/utgång kanske ;-)

Tyvärr verkar det också som Groggmobilen har gått i graven. Groggen dök i dag upp i något som liknande en gammal likbil...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just nu pågår inte bara Barcelona mot Arsenal utan även Croatia mot Anneberg. Matchen började klockan 20.00 på Bergsjövallen. Anneberg är Götaholms tränare Bengt Jeanssons gamla lag som spelar i division 5 Norra Halland.

Denna division innehåller klassiska lag som Kung Karl BK, Bua IF och IF Böljan...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren jagar fortfarande resultatet mellan Lindholmen och Marieholm utan någon större lycka.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Götaholms motståndare på lördag, Styrsö, rankas som 6C:s femte bästa lag av DallaFiskebäcksbloggen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren tog sig ett lite snack med Krokens nya tränare Ray Pantzar om hur det känns efter några månader av försäsong med sitt nya lag. Ray är nöjd med både träningar och träningsmatcher och han försöker gå runt med en hel del folk för att få sig en uppfattning om alla spelarna i truppen. Det går helt klart åt rätt håll och laget börjar formas. Något Ray har försökt att införa är lite mer organisation på planen och han säger även att det är en väldigt positiv klubb med ett gott gäng.

Olskroken har även ett par nya spelare:

Robin Sundqwist från Bokedalen
Peter Gustavsson från Sävedalen
Peter Waern från Lunden/Överås

Götaholmaren
tackar Ray för att han tog sig tid...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren avslutar i dag med ett klipp på hur en riktig supporter ska vara. Klicka HÄR!

#6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0