Gårdamatch!



I går spelade Gårda BK träningsmatch mot division 5A-laget Tollereds IF. Laget hamnade på 8:e plats 2010. Enligt rapporter på Tollereds hemsida så började Tollered trögt vilket vi på Götaholmaren tolkar som att Gårda var piggare. 0-0 i halvtid innan Gårda kunde ta ledningen. TIF vänder dock matchen med tre raka mål innan Gårda kan hyfsa till siffrorna. "Gårda var bra med så länge de orkade" går det att läsa i TIF:s matchrapport. Åsikterna går lite i sär då Gårdas målvakt Richard Chang menar att TIF knappt var över halva plan i första halvlek.

Vidare i matchrapporten går det att läsa att: I andra halvlek var dock vi numret för stort för Gårda och spelade riktigt bra stundtals.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren jobbar just nu på en guide till allt man behöver veta inför seriestarten i 6A: övergångar, rykten, försäsongsmatcher, statistik och rankning inför serien.

Detta dyker förhoppningsvis upp inom en vecka...

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Derbymatch i morgon för GötaholmKortedala står för motståndet på Kviberg (18.30). Lär bli en hel del goa dueller mot gamla götaholmare som Tom, Pontus och Sladjan :-)

#6



Kommentarer
Postat av: Victor

Er gamla spelare heter inte Tom han heter Tim Berntson

2011-03-16 @ 16:31:38
Postat av: Götaholmaren

Jag förstår att du är lite förvirrad Victor men Götaholmaren ska reda ut begreppen. Tom Berndtson spelade med Götaholm 2009 men lämnade oss för Kortedala och är nu en av deras bättre spelare. Tom har en yngre bror som heter Tim som också spelat med Götaholm och han spelar nu med Kortedala (även om han troligtvis inte kommer att få spela så mycket). Inlägget syftade på TOM eftersom han med största sannolikhet kommer att spela imorgon, vilket TIM med största sannolikhet inte kommer att göra.



Du får lite på att Götaholmaren har koll på sina gamla spelare ;-)

2011-03-16 @ 17:30:29
URL: http://gotaholmaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0