Helgmatcher...

Enligt IF Mölndals hemsida (rättare sagt deras gästbok) blev det vinst med 2-1 över 6A-laget Marieholm.

Lekstorp åkte på sin första förlust för året när division 5-laget Skepplanda blev för svåra. Matchen började dock bra för LIFMarcus Pätsi kan ge laget ledningen redan efter 6 minuter. Skepplanda svarar dock omgående med en riktig rökare från 25 meter rakt upp i nättaket. Efter detta har Lekstorp flera bra chanser, bland annat två bollar i stolpen, men det är ändå Skepplanda som kan kontra in 2-1. Detta resultat står sig även i halvtid. I andra tappar Lekstorp lite av sitt spel och det blir mest kamp, här kan även Skepplanda öka till 3-1. LIF skapar dock chanser, bland annat ett ribbskott, och genom att Marcus Pätsi fixar ett hattrick både reducerar och kvitterar Lekstorp. I slutet av matchen har Lekstorp ett jätteläge att avgöra men istället blir det Skepplanda som gör mål med bara 40 sekunder kvar av matchen.

Olskroken testade Götaholms nya genrepsmotståndare Bosna IF och föll med 2-4. Enligt Krokens hemsida var de det bättre laget första halvtimmen och Robin Sundqwist kunde göra 1-0. Sedan släpps Bosna in i matchen och de kan kvittera innan halvtid. Bosna tog över i andra halvlek och Kroken fick jaga boll. Jonas "Söder" Söderströms fina nickmål var det enda som gladde i andra halvlek.

Västkusten föll riktigt tungt mot 6D-laget Lundby 06. Lundby satte hög press direkt och VBK kom helt fel in i matchen och Lundby skapar chanser direkt. Lite oväntat är det ändå VBK som tar ledningen när Yonis Omar rinner igenom och blir fälld i straffområdet. Jonas Karlen sätter säkert straffen. Lundby kvitterar dock två minuter senare efter missförstånd mellan Västkustens backar och målvakt. Lundby öser på och kan gå till pausvila med en 5-1 ledning efter bland annat två mål efter hörnor och en hel del slarv från VBK. I andra spelar VBK upp sig och får lite tryck mot Lundbys mål och har bland annat ett ribbskott. Lundby kan dock kontra in 6-1 och även göra två mål till innan matchen är över.

Enligt tränare Kenneth Lindfors kom VBK snett in i matchen direkt och även om Lundby är duktiga så presterade VBK långt under normal standard. Lindfors vill trots förlusten lyfta fram Yonis Omar, Pouyan Babr och Moe Krayem-Lindfors.