Ny Croatiaförlust



Croatia letar fortfarande efter den första vinsten för året och de får vänta lite till då Bengans gamla lag Anneberg vann med matchens enda mål.

Det var Croatia som tog tag i spelet direkt på en blåsig Bergsjövall. Laget spelade rappt och snabbt och deras anfallare utmanade mycket. Dock ledde detta inte till några jättechanser utan anfallen fastnade ofta på Annebergs mittbackar.

Efter en kvart skapar AIF sin första chans men i detta skede av matchen har även Croatia två riktigt bra chanser, bland annat ett friläge. Första halvlek går utan tvekan till Croatia som för matchen och pressar tillbaka Anneberg.

AIF spelar upp sig i andra halvlek och täpper till bakåt samtidigt som man även skapar chanser framåt. Efter en halvtimme in i andra halvlek har AIF bland annat ett friläge som dock missas. Ledningen ska dock komma efter att AIF fått en straff. Johan Utas förvaltade den väl och gav AIF ledningen.

Croatias tränare Dragan Prorokovic var nöjd med spelet men hade självklart sett några mål från sitt lag.

En matchrapport hittas på Annebergs hemsida.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så efter fem matcher har Croatia ännu inte vunnit någon match. Något de ska vara oroliga över? Nja, kanske inte direkt då träningsmatcher mer handlar om att hitta spelet och hitta rätt positioner för rätt spelare. På ett sätt är det bättre att spela bra på en träningsmatch och förlora än att spela uselt och ändå vinna.

Att Croatia, trots mycket bollinnehav, bara gjort 4 mål på 5 matcher (varav 3 kom mot Lekstorp) kanske ska oroa lite och dessutom spelar ju för tillfället inte Lesic och Sephai som tillsammans gjorde 31 mål förra säsongen. Här ska dock inte glömmas att Croatia har valt träningsmatcher mot bra motstånd ofta högre upp i seriesystemet.

Att Croatia kommer att återfinnas i toppen tvekar vi på Götaholmaren inte om, men ska det räcka enda fram måste det stora bollinnehavet och målchanser resultera i mål...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rykten säger att ännu en snabb anfallare ska prova lyckan hos Götaholm, spelaren ska spelat för klubben innan...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marieholm spelar Östra Cupen i dag (matchen började 20.00) mot Bergsjö IF. Fortfarande dock inget reslutat mot Lindholmen...



#6   

Kommentarer
Postat av: Junior

Lindholmen-Marieholm 2-1

2011-03-10 @ 19:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0