Tvära kast!

Götaholms träningsmatchschema har denna försäsong inte riktigt blivit som planerat. Styrsö blev GAIK och Lindholmen drog sig ur genrepet.

Nu har även morgondagens motståndare Jonsereds U-19 dragit sig ur då de har dåligt med folk. I och med att Lindholmen drog sig ur har Götaholm försökt att få tag i en ny motståndare till den matchen (2 april). Vrångö hörde dock av sig till Groggen i tron om att det var denna helgen vi behövde motstånd, detta var dock innan Jonsered dragit sig ur! Som tur var kunde Groggen få tag i Vrångö igen och boka in dem som motståndare i morgon istället för Jonsered.

Många turer där men det är alltså Vrångö som står för motståndet i morgon. Samma plats (Kviberg) och samma tid (12.00)

Även motståndare för genrepet den 2 april är ordnat. Det blir Bosna IF.

Bosna IF återfinns i 6D, där de förra året slutade 4:a. Bra motstånd alltså i sista träningsmatchen innan serien.

Vrångö återfinns i 6C, där de slutade 8:a förra säsongen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

I tisdags föll som bekant Gårda BK med 3-2 mot Tollered och Götaholmaren har nu hittat Gårdas målskyttar. Carl Antti-Liedberg gav Gårda ledningen med 1-0 och Simón La Verghetta gjorde reduceringsmålet. La Verghetta är ny för säsongen från Qviding men har varit i Gårda innan och ska enligt rapporter vara ruskigt snabb! Götaholmaren jobbar på att gräva fram lite mer om Gårda gällande nyförvärv och annat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Då var det dags att kolla till helgens 6A-lag och deras träningsmatcher:

LÖRDAGEN 19/3 
   

GÖTAHOLM - VRÅNGÖ (Kviberg 12.00)

Vrångö hoppade i sista stund in när Jonsered backade ur. Götaholm kommer att rotera ordentligt och spela en hel del spelare som inte fått så mycket speltid ännu. Rykten dock om några rutinerade (och snygga) bänknötare. Götaholmaren har ingen jättekoll på Vrångö men var under en säsong med Rödbo IF ute i skärgår'n inte mindre än fem gånger. Pojkarna där ute äter sin gröt...

FC BOSONA - UTBYNÄS (Bläsebovallen 16.30)

FC Bosona försöker hitta spelet igen efter ett bottennapp mot GSIF (förlust 0-3 förra helgen) och motståndare är Utbynäs med Götaholms gamle tränare Ronny Svedberg i tränarstaben. Återstår att se om han lyckas bättre än sonen Pontus i går ;-). Bosona verkar komma med en stark trupp. Lösa rykten säger att Utbynäs har haft dåligt med folk på träningarna och ingen målvakt. Kan bli hårt mot ett taggat Bosona...

IK ZENITH - ÖJERSJÖ (Hovgårdsvallen 12.00)

Öjersjö har bara spelat tre träningsmatcher men vunnit alla och har imponerande målskillnaden 13-2! Möter här Zenith som åkte ur femman förra säsongen. Zenith har förlorat både mot Olskroken och Gårda BK under försäsongen (2-3 i båda matcherna).

MARIEHOLM - IK MÖLNDAL (Gunnaredsplan 12.00)

Upp-och-ner laget Marieholm möter 6B-laget IK Mölndal. Mölndal har förlorat mot Kroken med 2-1 tidigt på försäsongen.

CROATIA GÖTEBORG - STYRSÖ (Bergsjövallen 13.30)

Även Croatia möter ö-motstånd. Styrsö återfinns i 6C och blev tvåa i 7C (och gick upp) förra säsongen. Croatia tog första vinsten förra helgen och är på gång. De scoutade även Götaholms segermatch mot Kortedala och kanske snor Croatia Götaholms hörnvariant?

UNITED AFRICA - BK SKJUTET (Kviberg 16.20)

Matchtiden är lite oklar då det beror på om något annat lag har bokat planen ;-). UAFC spelar i alla fall sin tredje träningsmatch och motståndet (med det underbara namnet) BK Skjutet spelar i 7C

SÖNDAG 20/3

LEKSTORP - SKEPPLANDA
(Lekstorpsvallen 14.00)

Obesegrade LIF stöter på division 5-motstånd på söndag i form av Skepplanda. Laget kom 2:a i division 5 Västra men missade i kvalet (tillhör Västragötalands FF). Bra motstånd för Lekstorp alltså.

OLSKROKEN - BOSNA IF (Överåsvallen 12.30)

Stabila Kroken testar Götaholms nya genrepsmotståndare från 6D Bosna IF.

LUNDBY IF 06 - VÄSTKUSTENS IF (Sälöfjordplan 16.30)

VBK jagar första segern och gör ett försök mot Lundby som slutade 6:a i 6D 2010.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Gårda BK spelar på tisdag mot BK St Jacob.
Elisedal verkar inte spela förrän nästa helg (27/3) mot FC Sparta.
Björndammen spelar mot BK St Jacob på tisdag.

----------------------------------------------------------------------------------------------------    
  
Glöm aldrig att det inte är över förrän den tjocka damen i vikingahjälm sjunger. Djurgårdens hockeylag har precis hämtat upp 0-3 i matcher mot Luleå till 3-3...


#6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0