Morgondagens matcher...

I morgon drar omgång 7 igång med tre matcher:

United Africa FC - Elisedals IS (19.30 Kviberg)

UAFC har imponerat stort hittills med fyra vinster och en förlust (den uppskjutna matchen mot Olskroken ska spelas den 29/5). Särskilt är det defensiven som har varit riktigt stabil, bara fem insläppta mål på fem matcher och duktige målvakten Solomon Kunle Akotun har hållt nollan i tre matcher. Elisedal föll med 13-0 sist mot Marieholm och det känns inte som de kommer att ha mycket att säga till om här heller.

Enligt Götaholmarens noteringar står UAFC:s Samir Abbas på tre gula och missar då alltså denna match.

TIPS: Kan bara sluta med UAFC-seger...

Gårda BK - Öjersjö IF (19.30 Överåsvallen)

Inför säsongen trodde nog inte många att detta skulle vara ett bottenmöte efter 6 spelade omgångar, men Gårda återfinns näst sist med bara en poäng och Öjersjö hittas precis över (på 10:e plats) med tre poäng.

Öjersjö visade iallafall måltakter i senaste matchen (4-6 mot Bosona) men då läckte försvaret istället. Gårda var med ett tag mot Olskroken men straffmissar och annat gick emot laget.

Gårdas Markus Cederqvist står på tre gula och får vila i denna match. Jimmy Åsell är tillbaka efter avstängning för ÖIF.

Båda lagen har varsin fyramålsskytt än så länge i serien, Simon La Verghetta i Gårda och Mikael Nilsson i Öjersjö.

Oerhört viktig match för båda lagen. Gårda kan ta sig förbi Öjersjö upp på säker mark, men vid förlust blir det jobbiga 5 poäng upp. Öjersjö däremot vill nog väldigt gärna få kontakt med lagen ovanför och inte dras in i en streckstrid. Självklart är det bara en fjärdedel av säsongen spelad men det känns ändå som lite av en ödesmatch för båda lagen...

TIPS: På ett Stryktipssystem hade det varit en helgadering men krysset får väl räcka här...

FC Bosona - Lekstorps IF (19.30 Bläsebovallen)

FCB har gått från klarhet till klarhet och är ett av de jagande lagen i toppskiktet. Truppen ser riktigt stark ut och lagkaptenen och försvarsgeneralen Tin Vukusic är tillbaka. Muslimovic visade klass mot Öjersjö med två fina mål och giftige Dautovic gjorde mål i sin säsongsdebut. FCB får även tillbaka Mirza Dervisevic efter hans avstängning (fick sitt andra röda kort för säsongen mot Kroken)

Lekstorp har blandat och gett och har två vinster, två förluster och även två oavgjorda matcher. Senast höll man nästan på att ta in ett 0-2 underläge mot Croatia men det blev bara ett mål i den andra halvleken. Är det enda laget som slagit United Africa i år.

TIPS: FC Bosona känns snäppet vassare och får tipset, men LIF ska aldrig räknas bort.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholm kör en sen träning idag 19.30-21.00 inför det tuffa mötet med Olskroken på torsdag...

För er som missat det fyller Götaholms Görgen "Groggen" Johansson 50 i dag, grattishälsningen kan läsas i gårdagens inlägg...

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0