Styrelsemöte?

Götaholm genomförde en bra "dagen-innan-match" träning på Gamlestadsvallen. Det var hyfsat med folk, runt 17 stycken däribland tre målvakter. Tobbe har haft feber i dagarna och vilade men lär nog vara spelklar till matchen mot Gårda i morgon.

Junior-Andreas missade dagens träning. Lillen fick ett sms som förklarade att Andreas inte kunde komma eftersom han hade styrelsemöte! Det framgick dock inte vilken styrelse vi pratar om...

Då något av Götaholms ungdomslag hade match på den ena planhalvan i början av träningen blev det lite passningsövningar innan vi hade tillgång till hela planen.

Bengan var i form då han kallade Ljungan för Mange och Freddan för Tobbe. Dessutom förklarade han att han ville ha 8 gubbar i varje kvadrat (för en passningsövning): Ja, då kör vi! Ni 12 går dit! (pekandes på den ena kvadraten).

Det blev en avslutnings- och inläggsövning som stundtals funkade riktigt bra med en hel del mål och fina inlägg.

Träningen avslutades med lite spel där det blåa laget var det starkare. Troligtvis på grund av det nykomponerade anfallsparet Rasta/Robin Larsen! Styrka, teknik, snabbhet, målkänsla i en väldigt blandning ;-)

De flesta spelarna verkar tillgängliga inför morgondagens match mot Gårda BK. Ja, förutom då "3-minutersmannen" Victor som är avstängd efter sitt röda kort från förra matchen. Gårda var dock lite värre och fick två röda kort i förra matchen. Den gamle götaholmaren och piloten Alberto "Abbe" Donoso Pizarro och Thargham Gatea var de skyldiga.

Ett glädjande besked om man gillar grovjobbare som även kan hänga upp en boll i krysset är att Robin Larsen återfinns i Götaholms matchtrupp till i morgon.

Det lär bli en svettig tillställning då Gårda BK (trots fyra inledande förluster) absolut inte ska underskattas. Laget har spelat bra men inte fått med sig resultatet. Det gäller att hålla ett extra öga på snabbe Simon La Verghetta som gjort fyra mål hittills.

Matche startar 19.30Överåsvallen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

I morgon spelar även Marieholm BoIK - Västkustens BK i en mycket intressant match. Inför säsongen var det inte riktigt någon som visste hur det stod till hos Marieholm men laget ligger för tillfället tvåa i serien efter tre vinster på de inledande fyra matcherna. Gör mycket mål (14) men släpper också in en hel del (10). Gäller att se upp med Fidan Hyseni (5 mål hittills) och Toni Ceesay (3 mål hittills) framåt. VBK har överraskat positivt och ligger på en fin fjärdeplats och är obesegrade hittills. Tränare Lindfors har fått ordning på Västkusten och laget känns mycket stabilare än förra året. Dock saknas duktige Jonas Karlén fortfarande på grund av skada.

Matchen börjar 19.00Lövgärdesplan.

TIPS: Svårtippad match men Götaholmaren tror iallafall på en hel del mål. Varför inte 4-4?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Just nu spelas United Africa FC - Lekstorps IF och Götaholmaren uppdaterar med ett nytt inlägg så fort matchresultatet dyker upp någonstans...

#6 


Kommentarer
Postat av: Lekstorparn

3-2 till Lekstorp i en jämn match där Africa hade mest boll utan att skapa allt för mycket. 1-0till africa i paus följdes upp med 3snabba lekstorps mål i början på andra. Sedan reducerade Africa med ca 20min kvar de skapade dock ingen riktigt bra chans att kvittera.

2011-05-04 @ 22:14:13
Postat av: Andreas

Sitter i styrelsen på Radar 72, ett ungdomshus ;)

2011-05-04 @ 22:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0