Mr Mansouri levererar!

En hyfsad träning idag även om vissa tunga innermittfältare följde träningen från sidan. Tre nya killar, en junior från FC Bosona (som Götaholmaren inte kommer ihåg namnet på) och två killar som kom med Nima. Stanko (som spelat i FC Bosona) och Hussein (som spelat i Guldheden).

På planen jämte tränade Kortedala och Amir Hadzic (som tränat med Götaholm en del) testade även där. Götaholmaren tog sig en titt på träningen och det kan väl sägas att tempot var lite högre än på Götaholms plan. Sladjan lirade...och ville ha frispark ;-)

Groggen
som fick hoppa in på topp blixtrade till med bland annat en tunnel på Matte och ett kyligt avslut. Matte hade för övrigt en nära-döden-upplevelse då han nästan sprang in i stolpen.

Shahram levererade en del på planen men betydligt mer vid sidan av. För det första verkar han jagas av nya 6A-laget Kurdistan IK. Undrar varför de jagar en kille från Gislaved?

Shahram är även osäker till lördagens avslutning, han vill hålla sina alternativ öppna. Han kanske ska på en begravning...

Daniel Wedberg lyckades även roa även om han inte var där. Den gode Wedberg har lyckats (för andra gången) att bli stående med sin bil i Tingstadstunneln! Förra gången var det batteriet som dog, nu var bensinen slut! Det blev en ganska dyr nota för att ta sig till närmaste mack!

Shahram skulle självklart kommentera detta. Han menade att det är ju inte så svårt att se när bensintanken lyser!

Wedberg verkar även dyka upp på lördag och enligt rykten ska han dela ut priset till Årets Wedberg! Glädjande är även att Jonas Edvardsson kommer.

Mackan verkar stekhet under Silly-Season och det verkar som det inte bara är Bergsjö IF som rycker i honom! 

Det verkar även som Aleks Vasilic tränade med Gårda BK ikväll.

Glöm inte att rösta! Röstningen stänger imorgon 23:59!



#6






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0