TGIF

Götaholm hade träning igår och det var välbesökt och en hel del nya gubbar. Det blev precis lagom till spel på elvamannaplan (22 spelare) och det var en hyfsad träning med stundtals bra spel.

När det gäller nya spelare så dök ännu en FC Bosonaspelare upp, nämligen mittbacken Jasmin Hrvat. Jasmin startade en hel del matcher för FCB under våren och var dessutom lagkapten i vissa matcher under den tiden. Under hösten blev det inte så mycket spel och nu har han alltså dykt upp hos Götaholm. En väldigt intressant spelare.

De två andra FCB-spelarna, Amir Hadzic och Nima Ahmadyan, medverkade också på träningen och förhoppningsvis kan det bli en övergång där.

Dessutom dök det upp två spelare från Bergum, Jimmy Manninger (målvakt) och Atbin Vali (mittfältare). Både skötte sig bra.

Det dök även upp en kille från Uppsala som spelade back och även han gjorde det bra innan han klev av.

Kalle från Sävedalen, som tränade med laget förra försäsongen dök upp igen och testar en gång till.

När det gäller de andra nya killarna så är det inga övergångar klara i nuläget. De fyra killarna som tränade i måndags (Filip, Henning, Johan och Robin) tränade inte igår och de två Masthuggetgubbarna har inte heller visat sig på ett tag.

Men kul att det är mycket folk på träningarna och att klubben drar till sig spelare som vill testa. Förhoppningsvis hittar Götaholm några guldklimpar till nästa säsong.

När det gäller spelare som lämnar är inget klart ännu. Både Mackan och Ljungan fortsätter testa i sina divison 4-klubbar (Mackan i Bergsjö IF och Ljungan i Lunden ÖBK). När det gäller Lunden så ryktas det att gamle Utbynästränaren Dallas kommer vara en av de nya tränarna inför nästa säsong.

Götaholm har avslutning nästa lördag (26/11) och förhoppningsvis hinner Götaholmaren rösta fram Årets Wedberg. Det blir att dyka ner i arkiven och hitta lite kandidater till årets dummaste uttalande...

Den gamle Götaholmsspelaren Niclas Andersén får inte vara kvar i IFK Göteborg till nästa säsong. Götaholmaren funderar på om det inte är dags för Andersén att ta sitt ansvar och spela upp Götaholm i femman igen?

Säsongens värvning inför 2012 i 6A?
----------------------------------------------------------------------------------

Det hettade ju till i en hel del matcher i 6A under säsongen och Götaholmaren tog sig en titt på vilka spelare som får lite extra vila när serien drar igång:

Yadollah Navaian-Ghasemi (Björndammen) missar en hel del efter bråket i sista matchen mot Gårda. Navaian-Ghasemi är avstängd från den 9:e april till den 13:e maj.

I den matchen var även Simon La Verghetta inblandad i tumultet och en av Gårdas viktigaste spelare får vila mellan den 9:e april till den 6:e maj.

Gårda var ju även inblandade i en situation i matchen mot Västkusten där en vårdslös tackling av Marcus Lindberg ledde till att VBK:s Erik Lukacs sänkte Lindberg.

Lindberg missar troligtvis bara en match. Avstängd 9:e april till den 15:e april. Västkusten får dock klara sig utan sin bäste målskytt mellan den 9:e april till den 20:e maj.

Även Marieholms Walid Shaat missar en eller två matcher i början av 2012 säsongen då han är avstängd från den 9:e april till den 22:a april.

--------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren skrev i veckan att Gårda har haft en massa nya spelare som provtränar men det verkar inte ha varit några målvakter. Det går nämligen att läsa på deras hemsida att klubben söker målvakter till ett "seriöst hårt satsande lag i div 6." Frågan är om detta betyder att Richard Hunter (fd Chang) kommer att lägga handskarna på hyllan?

Lekstorp lär försöka ta ännu en cuptitlel i helgenLIF Night Open avgörs. Det kan väl sägas att det är ett kommunmästerskap i inomhusfotboll. Lekstorp ställer upp med två lag och de verkar väl hålla hyfsat på de två lagen som deltog i Stures Cup. LIF får tampas med bland annat Stenkullen, Lerum och Floda.

Olskroken har redan bokat in två träningsmatcher inför säsongen 2012. Pushers och Wobbler står för motståndet. Även matcher mot Lindholmen, Alingsås U och FC Fiskebäck verkar vara på gång.

#6

Kommentarer
Postat av: Frallan

Har ej visat sig på träningar pga av att armbågen skada sig och är fortfarande inte bra. Ni skjuter för hårt :-)



Inget är bestämt inför nästa år men ni verkar vara ett gott gäng.

2011-11-20 @ 17:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0