Vllaznim Ibishi
Mikael Nilsson
Dani Hodovic

Tanken var att 6A-laget skulle sätta hög press och ligga högt med sin yttrar och sedan fylla på med ytterbackar.

Matchen fick dock skjutas upp då ännu en publikskandal i svensk fotboll inträffade!

Obekräftade källor säger att det rör sig om en comeback från BWB! Götaholmaren tar självklart avstånd från dessa huliganfasoner!

Matchen började väl lite trevande med två ickesamspelta lag. Det var lite låst i början men ett litet övertag för 6A. Berhane och La Verghetta hittade lite spel på sin kant men inga jättefarligheter. 6C jobbade sig in i matchen och det märktes att det var ett fysiskt lag att möta. Tin och Ljungan fick slita hårt mot 6C:s snabbe Mikael Söderman.

Toni Ceesay får matchens första riktigt bra chans. Han frispelas från mittfältet och kommer helt fri men han chipp letar sig utanför målramen!

Det är dock 6C som tar ledningen efter en hörna. Bollen nickas ganska löst mot mål och Mackan är på väg att ta den men en nicktouch från en egen spelare ställer honom. Bollen tar i ribban och trillar ner på fötterna på Mathias Natanelsson som kan lägga in bollen!

Det är en fortsatt jämn halvlek. 6C får ett friläge (är inte helt hundra på när det kom). Mackan kommer ut riktigt bra och när anfallaren (Söderman?) ska dra Mackan följer han med och kan rädda till hörna.

Ceesay har ett till bra läge när han tar emot bra men han volley går över. 6C har en del spel via sina duktiga killar på mitten, bland annat Morad El Amrani och målskytten Mathias Natanaelsson.

6A ska dock kvittera. Niklas Söderberg vinner boll på mitten och kan lägga ner bollen mot hörnflaggan där Nylin kommer farande. Hans inspel går förbi en framrusande Ceesay på första stolpen men bollen hamnar hos en fri Marcus Pätsi som kan placera in 1-1!

1-1 i halvtid efter en jämn första halvlek. 6A hade väl inte lika mycket boll på mitten som var önskat men taktiken fungerade hyfsat. Den defensiva centerlinjen med Granqvist, Tin och Ljungan fungerade riktigt bra! Ljungan hade några patenterade grejer: en kapning, en 110 km/timmen glidtackling och några rejäla rensningar! Dock även en klackpassning hem till Mackan! FIFA 12 på den...

En hel del byten i halvtid och 6A startade andra halvlek så här:

Pierre Högberg-Tin Vukusic-Martin Ljungdahl-Sebastian Gokah

Robin Granqvist(C)-Vllaznim Ibishi

Dani Hodovic-Benjamin Grozdanic-Mikael Nilsson

Toni Ceesay

Andra halvlek började även den ganska jämnt men 6C skulle ta ledningen igen ganska snabbt. Ljungan spelar hem en boll till Kim som tar emot och får den för långt ifrån sig och två 6C-gubbar kommer rusande och kan vinna boll och efter lite gröt så slås bollen in i mål. Det ska väl tilläggas att Ljungans pass var inte den snällaste kanske, hårt i benskyddshöjd ;-).

Efter detta tog dock 6A över matchen och resten av halvleken förde man spelet. Efter en stund klev Toni Ceesay av och Alexander Nylin kom in igen. Mikael Nilsson klev upp som targetspelare.

6A skapade en hel del fina chanser. Dani Hodovic var ständigt ett hot och utmanade och tog sig förbi sina gubbar. Han hade ett par skott utifrån. Mikael Nilsson hade säkert tre-fyra riktigt bra lägen när kan kom i djupet och fick halvfrilägen. Nylin kom runt på kanten flera gånger och Sebastian Gokah ägde sin vänsterkant! Ljungan hade en farlig nick på en hörna.

Det kändes som 6C tröttnade och ofta kunde 6A bita sig fast långa stunder på offensiv planhalva. Kapten Robin Granqvist vann mycket boll och Vllaz och Benjamin jobbade hårt framför honom.

6A skulle också kvittera men det var ett väldigt turligt mål. 6A lyckades skapa en riktig press och 6C fick inte ut bollen från sitt eget straffområde. Bollen studsar upp och en 6C-spelare ska rensa men får en underbar felträff och bollen gick i en fin båge över den egna målvakten!

I detta läge böljade spelet lite fram och tillbaka och 6C hade några fina kontringslägen men det blev inget av det. Även lite skott utifrån som Kim hade under kontroll.

Dalla (som hade hoppat in själv) frågade precis om vi skulle köra straffar vid oavgjort men det skulle han nog inte ha frågat ;-).

6A har ännu en gång bitit sig fast på offensiv planhalva och till slut hamnar bollen precis utanför straffområdet hos Vllaz Ibishi. Han drar iväg en klassisk tåfjut som letar sin in nere vid stolpen! 3-2 till 6A och helt rättvist med tanke på hur andra halvlek såg ut!

6C flyttar upp spelet i slutet men skapar inga jättelägen och 6A kan reda ut det och vinna matchen!

En jämn första halvlek och en andra halvlek som tillhörde 6A, som till slut även kunde vinna. Dalla och 6C utsåg 6A:s Vllaznim Ibishi till Matchens Lirare!

Götaholmaren håller med att Vllaz gjorde en riktigt bra andra halvlek och avgjorde ju matchen. Dock är det även andra som ska framhållas. Mittbacksparet Tin och Ljungan höll högst klass och det kändes som de spelat ihop länge. Robin Granqvist gjorde ett riktigt bra jobb framför mittbackarna och vann väldigt mycket boll!

Offensivt var Alexander Nylin ett ständigt hot och när han kom in igen i andra halvlek så snurrade han rejält på sin kant. Dani Hodovics andra halvlek var även den riktigt bra och han var ständigt ett hot.

Benjamin Grozdanic måste också nämnas, det är inte lätt som 17-åring att kliva in i en All-Starmatch! Han gjorde det dock riktigt bra, en framtida storspelare?

Coachningen höll även den högsta klass och frågan är om inte tränarduon borde försöka högre upp i seriesystemet?

Lokalfotboll när det är som bäst!

Publiken landade nog runt 100-strecket och det var flera välkända division 6-profiler på plats!

Götaholmaren vill passa på att tacka alla som gjort denna matchen möjlig. Särskilt tack till domartrion som ställde upp alldeles gratis.

Förhoppningsvis är detta början på en tradition!