Facebook & rykten!

Götaholmaren har från och med idag en gruppsida på Facebook! Inte helt oväntat heter den "Götaholmaren". Tanken är att sidan ska vara ett komplement och ett forum för bloggen och för 6A!

Frimånaden börjar snart och Silly Season kommer att komma igång på allvar!

Via Facebook kommer det vara lättare att gå in och diskutera eller kommentera vad som händer i 6A-klubbarna.

Alla rykten och kommentarer av värde kommer självklart att dyka upp här på bloggen så ni som inte använder Facebook behöver inte oroa er!

De flesta kontakter som Götaholmaren har med spelarna i 6A är via Facebook och på detta sättet blir det väldigt smidigt att bara gå in på Götaholmarens Facebooksida och lägga upp sina åsikter. Dessutom slipper man anonyma kommentarer som ofta förekommer på bloggen.

Så det är bara att bli medlem på sidan och följa och delta i diskussionerna!

----------------------------------------------------------------------------------------

Det ligger nu ute en del bilder från All-StarmatchenFCF-bloggen, klicka HÄR.

----------------------------------------------------------------------------------------

Götaholm drar igång med sina öppna träningar nu på tisdag (1/11) på Kviberg. Träningen börjar 18.30. Nya spelare är välkommna! Även torsdag samma tid...

Vill man komma ner och testa så hör av er till Görgen innan (0708-135330).

Det ryktas redan om att en del intressanta nya spelare ska dyka upp, men mer om det efter tisdagens träning...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Nu senaste nytt!

Det är en hel del tränare som lämnat sina 6A-klubbar. Ray Pantzar lämnade Olskroken efter bara en säsong, Kenneth Lindfors bytte Västkusten mot Bergjö IF.

Nu står det klart att även Adilson Lima lämnar tränarsysslan i Västkusten. Enligt klubbens hemsida så kommer VBK att tränas av Bell Fortes och Aamir Foaud. Götaholmaren utgår från att Fouad kör som spelande tränare...

Även FC Bosona kommer att se sig om efter en ny tränare. Sean Grebovic och Damir Kurbasic tackar för sig. Grebovic kommer dock att fortsätta som spelare.

Götaholm kan bli av med en av sina absolut bästa spelare under denna säsongen. Lagets målvakt Markus Manninen testar för tillfället med Bergsjö IF. Division 4-klubbens nya tränare är ju Kenneth Lindfors och han har ju sett Mackan spela under året i 6A. Götaholmaren hoppas självklart att Mackan stannar i Götaholm men vill han satsa högre upp så är det bara att önska honom lycka till!

Ett annat lag som möjligtvis tappar sin målvakt är Lekstorp. Duktige Kim Granqvist verkar vara på väg till Lerums eller Jonsereds u-trupp för att prova sina vingar. Laget hade dock en ny målvakt hos sig de sista träningarna på säsongen. Fredrik Persson från Tollered.

Rykten surrar även om en sammanslagning mellan Bokedalen och Öjersjö. ÖIF åkte ju ur (även om sista ordet inte är sagt där) och Bokedalen åkte ur femman och kommer alltså tillbaka till 6A. Om det skulle bli en sammanslagningen så skulle ju det nya laget spela i 6A...

Bokejö eller möjligtvis Öjerdalen?

Det var allt just nu. Men den som har något intressant från våra 6A-lag kan ju skriva en kommentar här eller på Facebooksidan...

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0