Lite av varje...



Inte mycket info om matchen. Verkar som Olskroken gjorde en bra första halvlek, där även Söders segermål kom, och en sämre andra halvlek.

När det gäller Västkustens numera före detta tränare Kenneth Lindfors så lämnade han VBK redan för två veckor sedan då träningsnärvaron började bli riktigt dålig. Enligt uppgift var det bara 3-4 spelare som dök upp på en av dessa träningar. Adilson Lima (som delat ansvaret med Lindfors) tar över själv resten av säsongen.

-----------------------------------------------------------------------------------

Skytteligan får vänta lite. Eftersom Elisedal har gjort sitt så kommer ju alla deras matcher att strykas, vilket gör att det kommer att ändras en hel del beroende på vilka som gjorde mål i just dessa matcher...

-----------------------------------------------------------------------------------

Erik Lukacs (VBK), som var inblandad i en incident i matchen mot Gårda, har bett om ursäkt på Gårdas hemsida. Han skrev följande:

hej ville bara be om ursäkt till Marcus Lindberg och även till gårda bk
för mitt beteende senaste matchen.

har aldrig gjort så men på nåt sätt fick jag hjärnsläpp, kan fortfarande inte förstå att jag gjorde så och mår riktigt dåligt sen dess.

Jag hade velat jättegärna höra hur det gick med Lindberg!
så om marcus vill höra av sig eller bara skriva tillbaka nåt och berätta hur det gick hade uppskattats eller om nån i laget kan ge feedback hade varit great.

lycka till nu det sista !!!
mvh erik lukacs (västkustens bk)

Alltid bra när man inser sina misstag. Bra av Lukacs tycker Götaholmaren...

----------------------------------------------------------------------------------

Götaholm hade sin sista grästräning idag på en ganska tungsprungen G-vall. Den lär inte gå till historien som en av de bättre.

Det var dock några positiva grejer:

-JK har tagit sitt körkort! Grattis säger Götaholmaren!
-Alltid gött att se Fjellman dyka in i kostym och portfölj!

----------------------------------------------------------------------------------

Även om säsongen börjar ta slut så kan det hända en hel del grejer innan 6A tar uppehåll!

Efter att Götaholmaren tog ut Vårens Elva så började det snackas om att det hade varit kul med en All-Star match mot Fiskebäcks 6C (och i så fall ett All-Star lag från deras serie). Och ja, Freddan, det var din idé ;-)

Götaholmaren har pratat lite med Dalla som sköter Fiskebäcksbloggen och nu när det inte verkar bli något kval för tvåorna (om inte Näset och Kortedala börjar vinna) så kanske det får bli en All-Star match istället...

Götaholmaren hade ändå tänkt att låta sina läsare rösta fram seriens bästa spelare nu i veckan (ska försöka dra igång det imorgon).

Götaholmaren har även snackat lite med folk i FC Bosona om någon form av avslutningsfest för 6A där alla föreningar är välkommna. Möjligt att det går att styra upp All-Star matchen och en möjlig fest i samma veva...

Vi får se vad som händer men höll ögon och öron öppna...

#6

Kommentarer
Postat av: Haris

Om det blir nån All Star match så kan jag bidra med att döma, då fotbollen inte blev som jag hade tänkt den här säsongen..

2011-10-10 @ 21:52:37
Postat av: Dajja

Söder kommer vinna skytteligan, då jag har hört att Ceesay gjorde 2-3 mål mot Elisedal.



Det är mitt heta tips i vilket fall!!

2011-10-10 @ 21:53:05
Postat av: GBK

Jag tycker man borde kunna rösta på seriens äckligaste lag, där borde ju Lekstorps bönderna vara favoriter.

2011-10-10 @ 22:17:19
Postat av: Robin Granqvist

Låter som ett otroligt kul initativ med en All star match. En fest låter också spännande;-) Hoppas det går att styra upp på något sätt!? Mvh Robin, Lekstorp

2011-10-10 @ 23:03:00
Postat av: Jonas

Hej rasta, undrar om du kommer fixa så att alla som gjort mål mot elisedal kommer att strykas? Då det är orättvist för de lagen som dom lämnade wo mot

2011-10-11 @ 14:31:55
Postat av: Fjellinho

Rasta: det värmer att komma ner och kötta lite med er men tyvärr är det för mkt kostym & portfölj nuförtiden och för lite träningskläder & fotbollsskor!

2011-10-11 @ 15:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0