Målfest!

Det verkar som både Västkustens och Gårdas försvar hade avslutat säsongen 2011 redan innan matchen drog igång. Ofta kan höstmatcher mellan lag som varken är inblandade i botten- eller toppstriden vara ganska tråkiga men så var verkligen inte fallet i gårdagens match!

Matchen stod 2-2 efter första halvlek då Västkusten haft ledningen med både 1-0 (Emil Östlund) och 2-1 (Mohamad "Moe" Krayem). Peter Carlsson kvitterade båda gångerna för Gårda, 2-2 målet precis innan halvtid.

Direkt i andra så tog Gårda ledningen för första gången genom Niklas Söderberg. Lagen turades sedan om att ha ledningen fram och tillbaka under andra halvlek. I den 73:e minuten fick både Gårdas Marcus Lindberg och VBK:s Erik Lukacs varsitt rött kort. Götaholmaren gissar att det kanske var lite bråk mellan just dessa spelare ;-). Vid detta tillfälle ledde VBK med 5-4 men det var Gårda som skulle få sista ordet.

I den 78:e minuten så kvitterade Andreas Lundberg till 5-5 och i den 84:e så avgjorde Simon La Verghetta till Gårdas fördel!

6-5 till Gårda alltså i en helgalen match!

Detta gjorde att Gårda gick upp på samma poäng som Västkusten men med sämre målskilland.

Det har fortfarande inte kommit in något om Croatias 3-2 vinst över Björndammen så vi får återkomma till den senare.

Nu finns det matchrapporter från FC Bosonas match mot Elisedal (klicka HÄR) och Lekstorps match mot Olskroken (klicka HÄR).

FC Bosona dominerade matchen mot EIS stort men hade svårt att sätta dit sina chanser. Till slut gjorde de dock det och då trillade det in ett par till på slutet.

LIF vann en ganska jämn match på Lekstorpsvallen men enligt matchrapporten var det ingen av lagets bättre matcher i år. Starkt försvarsspel och bra utdelning på de chanser de skapade ordnande dock tre poäng och en fjärdeplats med två omgångar kvar...

-----------------------------------------------------------------------------------

Snart är det ny vecka och den näst sista omgången ska spelas. Serien lever fortfarande både i botten och toppen!

Tyvärr förstörde mitt QPR delvis söndagen genom att tok-förlora mot Fulham med 6-0 och visa upp ett försvarsspel som inte hade funkat i 6A...

Förhoppningvis så kan lite bra NFL-matcher ikväll göra söndagen lite bättre...