Röv...

LEKSTORPS IF - GÖTAHOLM BK 1-0 (0-0)

1-0 Robin Granqvist (ca 68 min)

Det blev förlust för Götaholm i säsongens sista match. Resan ut till traktorernas förlovade land slutade med en rättvis 1-0 vinst för det gröna hemmalaget. Götaholm ställde upp med följande lag:

Mackan
Matte-Ljungan-Mange-Koffe
Freddan-Rasta (C)-Shafie-Felix
Freddie-Victor

Bänken:
Martin J
Shahram
Gap
Rabih
Filip

Det var LIF som började bäst och tog tag i spelet dock utan att skapa några jättechanser. Götaholm hade svårt att hitta något eget spel och det blev chansbollar på Victor och Freddie.

Efter ett tag skapar LIF en riktig bra chans men Mackan gör en strålande dubbelräddning!

Götaholm har lite ströchanser. Bästa läget har Felix på en hörna från Freddan men hårt uppvaktad nickar han över. LIF skapar inte heller jättemycket, Mackan är kung i luftrummet och plockar alla höjdbollar i straffområdet trots att han får en hel del stryk.

Götaholm hittar stundtals lite rull men mest är det som sagt chansbollar. Marcus Pätsi, Robin Granqvist och Robert Söderberg dominerar mitten och Rasta och Shafie får mest jaga boll.

0-0 dock i halvtid men med ett spelövertag till hemmalaget.

I andra börjar LIF piggare och trycker ner Götaholm. Matchen böljar lite fram och tillbaka men hemmalaget har fortsatt bättre spel och springer mer.

1-0 kommer även i mitten av den andra halvleken. LIF slår en bra inåtskruvad hörna som Mackan försöker tippa över ribban men lyckas inte utan bollen hamnar i röran framför mål. I denna röra dyker LIF-kaptenen Robin Granqvist upp och kan tåa in bollen i mål. Mackan tog på sig målet efteråt men med tanke på att han var riktigt bra annars så tycker Götaholmaren inte han ska klandras.

Götaholm får en gyllene chans att komma tillbaka då LIF åker på ett rött kort. Ragnar Nilhag (tror jag) stoppar en passning med handen som siste gubbe och får rött kort.

Det som händer är att Lekstorp jobbar ännu hårdare och Götaholm springer mindre. Marcus Gylling lyckas på något sätt att sätta press på hela Götaholmsförsvaret och Götaholm slarvar och stressar bort passningar. Man kan tro att det var hemmalaget som hade en gubbe mer.

Götaholm skapar lite halvchanser då man lyfter upp bollar och flyttar upp folk. Gap har sina långa inkast men Götaholm lyckas inte göra mål. Martin J får den bästa chansen i slutet men skottet går högt över och landade troligtvis på en åker längre bort.

LIF får många bra kontringslägen är är nära att utöka ledningen. Mange skulle väl även i ärlighetens namn haft ett rött då han drar ner Gylling i ett kontringsläge. Han kommer dock undan utan ens ett gult...

Surt med förlust i sista matchen men som sagt ett rättvist resultat då bara Mackan kom upp i vanlig standard.

Götaholm fick iallafall ett lock öl av hemmalaget med medföljande meddelande:

   

Götaholm tackar för det. Ölen hamnade dock i bilen som Victor och Matte åkte så den var i stort sätt slut när vi var tillbaka i Gamlestan! Lådan innehöll dock två Red Stripe speciellt till Rasta och de lyckades han lägga beslag på iallafall...

Vems röv det är på bilden framgår dock inte. Möjligen lagkapten Granqvist ;-)...

----------------------------------------------------------------------------------------

FC Bosona hämtade upp 0-3 till 3-3 mot Marieholm och hade mängder av chanser att avgöra. Det var en besviken Sean Grebovic

Croatia föll mot United Africa med 3-1, vilket gör att UAFC vann serien på bättre målskillnad än FCB!

Sista ordet lär dock inte vara sagt då UAFC spelade matchen mot Marieholm med en spelare som spelade under annat namn. Protest är inlämnad från Marieholm...

Så, serien lever ännu...

----------------------------------------------------------------------------------------

Mer om sista omgången imon (troligtvis sent)...

Nu åker de röda byxorna på och det bär av till klubblokalen för lite Oktoberfest...

Tack för den här säsongen!

Keep keeping on!

#6


Kommentarer
Postat av: Wise

Vore en skandal om inte UAFC blev uteslutna. Det har varit ett medvetet fusk från deras sida. De gjorde precis samma sak förra året. Bosona är de rättmätiga vinnarna av denna serie.

2011-10-15 @ 17:53:59
Postat av: snuk

Bosona is what rightful winner of the series? listen to ur self block head, you think playing the game soccer is been block head no no, UAFC they won the series, let them be for real

2011-10-28 @ 14:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0