United Africa klara seriesegrare...

FCF-Bloggen uppdaterades för en stund sedan och fastslog att United Africa FC är klara seriesegrare i 6A. Dalla har bra koll på sina källor så det är ingen anledningen att inte lita på detta.

SvFF har valt att inte fälla UAFC då protesten kommit in för sent och det skulle då vara för sent att överklaga.

Spontant känns det som SvFF gör det väldigt lätt för sig och gömmer sig bakom regelverket. Självklart ska ett regelverk följas men det rörde sig enligt uppgift om tre dagar. Beslutet påverkar ju framtiden för både FC Bosona (som missar uppflyttning) och Öjersjö (som åker ur).

Bevisen att UAFC har fuskat är väldigt övertygande. Laget anmälde under sommaren en spelare som tidigare under året gjort seniormatcher för Sandarna BK. Spelaren skrevs över på FOGIS till UAFC utan Sandarnas vetskap och som att han inte spelat för någon klubb de senaste åren.

Sandarna upptäckte detta och kontaktade UAFC och meddelade att de gärna kunde få spelaren men att en riktig övergång borde göras då han uppenbarligen representerat Sandarna under säsongen 2011. UAFC brydde sig inte om detta erbjudande.

Spelaren var med bland annat mot Västkusten och Lekstorp under hösten. Alla bevis finns hos förbundet: att spelaren spelat för båda klubbarna under 2011 och att övergången inte gått till på rätt sätt.

Beslutet borde alltså ha varit att UAFC tilldöms WO-förluster i båda matcherna som spelaren medverkade. UAFC förlorade förvisso mot Lekstorp men slog Västkusten. Detta skulle i vilket fall göra att UAFC fått tre WO under säsongen vilket skulle innebära uteslutning. FC Bosona skulle vinna serien och Öjersjö skulle klara sig kvar...

Eftersom denna protest inte godtogs så lär ju inte några nya protester godtas och därmed är sista ordet till slut sagt i denna tråkiga historia.

Götaholmaren tycker att detta är väldigt tråkigt och lider med både Öjersjö och FC Bosona.

Det ska tilläggas att Götaholmaren inte haft några problem med United Africa under säsongen, både matcherna mot Götaholm och de matcher som setts som publik. Laget har mängder av duktiga fotbollsspelare och har spelat en rolig och uppenbarligen effektiv fotboll då man slutade etta i serien. Visst var det stundtals hetsigt i Götaholms matcher mot UAFC men inte hetsigare än mot några andra lag i serien...

DOCK, det finns ett regelverk, som gäller och för att alla lag ska kunna tävla på samma villkor, och det måste följas. Om vissa lag får göra som de vill så rubbas den balansen och då är det inte lika villkor för alla. Det funkar ju inte om vissa lag följer reglerna och andra inte.

Vissa hävdar att just detta fusk (med spelarövergången) bara är toppen på isberget när det gäller UAFC och att det systematiskt har förekommit fusk gällande spelarnamn och användande av avstängda spelare. Götaholmaren vet inte hur det ligger till men den protesten som lämnades nu sist är ju solklar.

Även när det gäller Marieholmsmatchen då en spelare hoppade in för UAFC från publiken i slutet av matchen under ett annat namn är i Götaholmarens ögon solklart fusk. Sen att förbundet valde att inte fälla är en annan sak.  

Tycker Götaholmaren att United Africa förtjänar att spela i femman nästa år? Absolut inte!

SvFF har dock tagit detta beslutet och det går inte att göra något åt det nu. Dessutom börjar alla turer gällande United Africa att bli tjatiga. Vi får bara hoppas att division 5 har riktig koll på UAFC i fortsättningen...

Allt detta är ju självklart Götaholmarens åsikter, alltså mina egna, inte Götaholm som klubb eller någon annans...

#6

Kommentarer
Postat av: Robban

Är vi förvånade? Till och med här gör pajasarna bort sig.



SVFF fotbollsmördare!!

2011-10-31 @ 22:39:17
Postat av: Johan

Spelaren i fråga stod i mål mot Öjersjö också. Att förbundet väljer att inte göra något åt fusket är inget annat än skandal.

Nu är det fritt fram att trixa med namn och övergångar nästa år så länge ingen lämnar in protester. I rätt tid. Och har bild bevis på fusket. Riktigt illa.

2011-10-31 @ 22:45:38
Postat av: Sean G

SvFF har sagt att dem inte kan besluta i ärendet då det gäller lägre divisioner utan det ska Gff göra. Och det gjorde dem verkligen, idag påpekade alla i tävlings kommitten för mig att protesten har kommit in för sent. Dem undrade varför ordförande i Sandarna inte har trätt fram tidigare? Jag påpekade att olympiska medaljer brukar tas ifrån fuskare 10 år efteråt och här handlar det bara om ett par dagar. Göteborgs fotbollsförbund vågar inte ta svåra beslut utan går den lätta vägen. Det är min åsikt och jag står för den.

2011-10-31 @ 23:04:49
Postat av: Robban

I sådana här fall borde man kunna vända sig till svenska fotbollsförbundet om man känner sig missvisad av det egna förbundet. Tycker detta då fusket känns så utbrett. Att Göteborgs fotbollsförbund säger att det kommer in försent är en dålig ursäkt eftersom det mycket väl kan påverka nästa säsong. De skjuter problemet framför sig, United Africa har visat att man inte tänker ändra sig då man flertalet gånger fuskat och suttit detta i system. Så nästa säsong har Göteborgs fotbollsförbund sig själva att skylla om det här problemet uppstår igen, vilket jag personligen tror de kommer att göra.

2011-10-31 @ 23:20:19
Postat av: Jim

Som fd ordförande i Sandarna BK är jag fotbollsintresserad, men jag har tyvärr inte haft tid att följa div 6 eller någon annan serie på närmare håll, då det ideella arbetet i en fotbollsklubb tog enormt mycket tid. Att uppgifterna inte kommit fram tidigare beror helt enkelt på att jag inte vetat om turerna kring denna serie innan.

Jim Holmelin

2011-10-31 @ 23:35:09
Postat av: Jim

Tillägg till tidigare inlägg:



Kan inte förstå att protesten kom in 3 dagar för sent...jag vet att Sean i Bosona pratade med GFF (Barbro) vilket även jag gjorde förra veckan. Vilket borde innebära ett tidigare startdatum på protesten,det var faktiskt GFF som hänvisade till SvFF för att göra klart spelarens klubbtillhörighet innan GFF kunde ta beslut. Protestens IN datum borde vara när GFF först fick ärendet på sitt bord, dvs mitten på förra veckan, vilket blir ett godkänt datum.

2011-10-31 @ 23:44:09
Postat av: Anonym

Det är lätt att sitta framför datorn och skriva massor med dåligt om U.A men det ändrar inte på något. Jag föreslår att vi sätter ihop våra röster för att vi alla vill att rättvisan ska vinna. Vi når ut till media ser till att alla får reda på den här skandalen och ser till att det svenska FF skäms över sitt misstag. Rätt ska vara rätt!!!

2011-11-01 @ 00:23:17
Postat av: Tin, FC Bosona

Otroligt tråkigt efter så mycket tid, svett, tårar och energi som man lagt ned i år och förlorat serien på detta sättet. Att ett lag har fuskat sig upp genom seriesystemet i tre divisioner och varje år har protester från flera lag kommit in till förbundet. Ändå så väljer de att tolerera detta.



Vad är det för signaler som förbundet vill skicka ut? Och vilken trovärdighet och förtroende tror de att de kommer ha kvar efter detta? Det minsta som man kräver är en utförlig och genomtänkt utredning av United Africa.



Detta är en skam för den här underbara sporten men också den svenska idrotten i allmänhet. Man är ytterst besviken över förbundets karaktärslösa agerande i detta ärende. Hoppas verkligen att inte fler lag drabbas på samma sätt!

2011-11-01 @ 00:57:17
Postat av: ÖIF

Riktigt tråkig historia, Öjersjö tvingades lämna serien för att man kom näst sist och gjorde ingen bra säsong de är bara att acceptera. Men att UAFC har sysslat med medvetet fusk kan inte accepteras och att de faktist är skillnaden mellan div.6 och 7 för öjersjö det känns bedrövligt. Man kan råka andvända en avstängd spelare en gång eller liknande men i detta fallet handlar det om att UAFC har fuskat medvete vilket drar Öjersjö och Bosona rejält synd att inte förbundet sätter sig emot fusk utan därav säger att det är okej, Hoppas inte att de leder till mer fusk framöver, vilket inte är omöjligt.

2011-11-01 @ 01:38:02
Postat av: a

Helt otroligt att förbundet valt att handskas med ärendet på detta sätt, nästan som om man uppmuntrar till fusk!

2011-11-01 @ 01:54:07
Postat av: Darmin

Hej!

Tack Jim och ni andra fotbolls älskare som tillsammans med FC Bosona försökte engagera er i att vara rättvisa och ta bort fusket från våra fotbollsplaner. Vi lyckades dock inte med detta idag....



Trots alla anklagelser (som pågår nu i 3 år) mot United Africa, från alla möjliga håll, i form av, "spelare med falska namn" och "spelare som har spelat i andra klubbar samtidigt" och "spelare som spelade men inte fanns med i matchprotokollen", så har Göteborgs Fotboll Förbund valt att inte göra något åt fusket på grund av, jag citerar..."Det finns ingen videobevis, tyvärr"...Vi skickade även ett papper svart på vitt att United Africa fuskade och spelade med en otillåten spelare men då ville inte Göteborgs Fotbolls Förbund göra något åt det heller på grund av, jag citerar..."Protesten kom in 3 dagar för sent, tyvärr...



I och med de besluten som Göteborgs Fotbolls Förbund har fattat angående fusk (att fria United Africa från alla anklagelser) så skickar de signaler till alla lag. De lyder så här: "Det är helt OK att fuska, hur ni vill, så länge ni inte blir filmade...."Det hjälper inte ens om ni skickar in en protest försent eller ens om 15 personer bevittnar fusket"....Bara videobevis alltså.



Sen vi startade FC Bosona 2008 har vi jobbat stenhårt med att vara rättvisa och fair play mot oss själva och andra, att respektera sporten, varandra, motståndare, domare och publiken. Vi har gjort och fortsätter att göra allt detta....men för vad?



Nu sitter jag ensam hemma i mörkret i småtimmarna och funderar på om det är nåt fel på oss?? Vi har gjort allt rätt men det är ändå fel....Hoppas jag drömmer....



Nu återstår inget annat än att gå i tidningen med detta och dela med sig alla erfarenheter som vi har upplevt. Så många som möjligt ska få höra och läsa om det här fusket och förhoppningen är att vi i framtiden lyckas göra det vi inte kunde idag.



2011-11-01 @ 01:54:57
Postat av: Johan

Allt känns väldigt konstigt. För exakt en vecka sedan pratade jag med GFF. Fick då svaret att jag å ÖIFs vägnar inte kunde lämna in en protest. Då det gått mer än 5 dagar sedan våran match mot UAFC. Men att förbundet själva har startat en utredning. Datumet förra tisdagen var 25 okt. Alltså 10 dagar efter seriens slut. Inte 14. Känns riktigt konstigt hanterat allting. En skandal för lokal fotbollen.

2011-11-01 @ 08:19:38
Postat av: oogag

Hey darmin or wat ever you called your name, you are a very bad loser, why cant you win your last game???? as well you are a bad coach, look wat you did you larje angered?? you could not win the league now you stand here writing rubish,,, IF YOU ARE THAT GOOD YOU SHOULD HAVE WIN UNITED AFRICA YOUR BOTH GAME STILL YOU CANT, AND NOW YOU HERE WRITING LIKE YOU ARE A GOOD PERSON, GO GET A JOB IF YOU CANT PLAY FOOTBALL, BOSONA PLAYERS ARE TOO FAT, WE WON YOU BOTH HOME AND AWAY AND U KNOW OUR PLAYERS VERY WELL DID WE CHEAT???? WHEN WE PLAYED AGAINST YOU?????ANSWER ME PLEASE, WHEN WE WON YOU PEOPLE WHY DIDNT YOU COMPLAIN, AND TO YOU RASTA YOU HAVE FOLLOWED UNITED AFRICA ALOT AND YOU KNOW HOW THE PLAY THINK YOU SHOULD HAVE KNOWN THEIR PLAYERS ALOT, EVERY BODY KEEP YOUR MOUTH SHUT AND CELEBRATE A BETTER TEAM THAT WON, IS NOT LIKE WE DIDNT LOST GAMES, WE LOST HOME AND AWAY TO LEKSTOP AND WE DIDNT COMPLAIN THEY CHEAT, ,, DO YOU KNOW WHY?? BECAUSE THEY WE BETTER THAN US ON BOTH GAME, WE LOST TO GOTAHOLM ALSO WITH A DIRTY PANELTY STILL WE DIDNT COMPLAIN, EVERY BODY QUIET, BOSONA CALL UAFC FRIENDLIES AND WE GONNA WIN YOU AGAIN IS A FACT NOT LUCK, WHICH BOSONA FC ONE THE LEAGUE YOU DONT SEE US COMPLAINING, COULDNT WIN YOUR LAST GAME AND NOW YOU TALKING HERE LIKE YOU PEOPLE ARE PLAYING GOOD, BORING FOOTBALL, IF I WERE ALL OF YOU I SHOULD BE HAPPY FOR UNITED AFRICA THAT YOU EVER GET THE CHANCE TO PLAY AGAINTS THEM, BECAUSE THE BOYS ARE REALLY GOOD, THE BARCELONA OF SWEDEN,EVERY BODY ENJOY THE WAY WE UAFC PLAYED, PLEASE REMEMBER DONT TRU STONE ON GLASS HOUSES DARMIN AND THE REST OF YOU LOSERS WRITING HERE, RASTA THIS IS TO YOU SAY CONGRAT TO UAFC IF YOU ARE A MAN OR ELSE STOP WRINTING A BLOGG, NEST TIME YOU HEAR ABOUT UAFC IS IN CHAMPIONS LEAGUE SO START SUPPORTING THEM PERIOD, DID I JUST MAKE SENSE TO SOMEBODY???????????????

2011-11-01 @ 14:08:34
Postat av: Johan Hedström LIF

Wall of text!



And there is proof that you guys have cheated so I dont know why you rage =)



Lekstorp > UAFC =)=)=)=)

2011-11-01 @ 15:21:52
Postat av: Sean

Svar till oogag:

Vi snackar inte om att ni spelar snyggt eller fult, ni fuskar och använder olika spelare på fel namn i era matchprotokoll. När du säger att ni inte fuskade mot Bosona så ljuger du eftersom eran duktige målvakt Salomon Kunle Akotun heter egentligen inte det utan Daniel Quave eller liknande. Hade jag fått reda på det namnet tidigare så hade ni fått in en protest för länge sedan. Rättvisa kommer att hinna ikapp er i slutändan jag är övertygad om det! Och ni vann inte över oss i båda matcherna bara den första, ni hade ett skott på mål och den gick in, den matchen spelade samme målvakt. Och nu snackar jag bara om spelaren som inte ens är med på dem andra protesterna som ni har anklagats för. Glöm inte fusk mot Marieholm och Sandarnas spelare för att komplemmentera fuskarnas lista.

2011-11-01 @ 15:49:28
Postat av: oogag

YOU ALL LOOSERS KEEP QUITE OR GET LOST, TO SEAN WAT HAPPEN AT YOUR GROUND WHEN WE PLAYED AGAINST YOU, YOU PEOPLE DIDNT EVEN GET A A SHOT NOT EVEN TALKING ABOUT ATTACKING YOU DEFENDER ALL OVER THE GAME FROM START TO FINISH YOU LUCKY THEY DIDNT GAVE UAFC A PENALTY, SO SHUT UP LOSERS, COME AND GET A TRYOUT IN UAFC ASSHOLE, RUBISH GROUP OF PEOPLE TALKING SHIT, HAVE YOU PEOPLE CHECK YOUR SELF BEFORE TALKING ABOUT OTHER PEOPLE, GFF ARE CORRET WHY DIDNT YOU COMPLAIN AT FIRST YOU GUYS ARE JUST FOOLS I DIDNT EXPECT SUCH NEWS, YOU SHOULD BE SAYING CONGRAT NOT THE OTHER WAY, THAT IS TO SHOW BOSONA ARE A VERY BAD LOOSER YOU DONT SEE UAFC COMPLAINING WHICH YOUR GUYS WON YOUR LAST GAME,,, NEST YEAR BOSONA WILL NOT EVEN GET PROMOTED I THINK LEKSTOP WILL, SO SEAN AND DARMIN BETTER GET A JOB AT CLEANING OR STOP FOLLOWING FOOTBALL, BAD LOOSER, IM A FAN OF UAFC, AND I LOVE IT WHEN THEY PLAY NOT FAT BOSONA PLAYERS, IF YOU GUYS ARE BETTER YOU SHOULD WIN AGAIN UAFC AT YOUR GROUND INSTEAD THEY PUNISH YOU GUYS ALSO, IN MY OWE LIFE I HAVE NEVER SEEN A TEAM AS BAD AS YOU GUY, WHEN YOU LOSS YOU HAVE TO ACCEPT IT, OR CLOSE YOUR CLUB OK, THAT IS MY ADVICE TO YOU, ALL UAFC PLAYERS I KNOW ARE REGISTERED AND ARE GOOD PLAYERS,,,,,,, HOW ON EARTH YOU WANT TO WIN A LEAGUE WHEN AT YOUR LAST GAME YOU LOSSING 0-3 AT HOME AGAIN AND NOW YOU COMPLAINING AND NEED FAVOUR FROM GFF, THEY ARE SMARTER THAN YOU AND THEY KNOW WHAT THEY ARE DOING,,,

2011-11-01 @ 16:27:03
Postat av: .

BUT U WOULD NOT HAVE WON IF U DID NOT CHEATED AND I CAN NOT BELIVE UR PROUD THAT U WON THE LEUGE IN SUCH A DIRTY WAY. PERSONALLY I THOUGHT U WERE THE BEST TEAM IN 6A BUT CHEATING IS WRONG AND I KNOW THAT U KNOW THAT TO. U HAVE GREAT PLAYERS AND A GREAT TEAM THAT CAN GO FAR SO WHY SUCH UNNESSESARY STUPIDITY, WHY?? !!!!!!!!!!!!!! AND PLZ DO NOT DENIE IT

2011-11-01 @ 17:02:27
Postat av: OOGAG

IM A FAN THAT FOLLOWED ALL THIER MATCH THEY PLAYED REALLY GOOD FOOTBALL AND I DIDNT SEE THEM CHEAT, YOU GUY SHOULD BE HAPPY YOU PLAYED AGAINTS THEM BECAUE THEY ARE REALLY GOOD, IF I WERE YOU I WILL SAY CONGRAT AND KEEP QUIET, HOW COME OTHER TEAMS BEAT THEM ???? THEY LOST FIVE GAMES AND THEY DIDNT COMPLAIN THEY ONLY WIN ON GOAL DIFF. AND STILL YOU PEOPLE ARE COMPLAINING, ,, DONT FORGET THE SAYING THATS SAYS DONT THROW STONES ON GLASS HOUSES, ASK BOSONA VERY WELL IF THIER HANDS ARE CLEAN BELIEVE ME, AFRICA DIDNT CHEAT,

CONGRATULATIONS

CONGRATULATIONS

CONGRATULATIONS

CONGRATULATIONS TO THE CHAMPIOMS

2011-11-01 @ 17:15:37
Postat av: Rikard, Wobbler

Lägg ner nu, Africa. Alla vet att ni fuskar, det gjorde ni redan förra året i sjuan.

2011-11-01 @ 17:31:36
Postat av: STev

hahahahahaha so funny, what do u mean by cheat all u ppl? isn't when u been proving cheat? they have win the league and nothing i mean nothing you dud can do about it, if you guys where better off why did u win your last game? or you think victory comes for free? crying like a baby to the SvFF to change the victory to urs, or u think here is Bosona that u can go back door to make things happen? no this is SWEDEN...... UP UP UPPPPPPPPP UAFC VIVA MY BOYS hahahahahahahahaha

2011-11-01 @ 18:46:04
Postat av: Croatia Göteborg

Grattis United Africa till seriesegern! Även grattis till Bosona, till ytterligare ett år i division sex! :)

2011-11-01 @ 19:41:37
Postat av: Hunter, Gårda

OM något av lagen har målvakts problem 2012 och inte möter Gårda ställer jag gärna upp. Kameror undanbedes.

2011-11-01 @ 21:21:55
Postat av: Hunter, Gårda

Glömde påminna OOGAG att du har glömt Caps Lock på.

2011-11-01 @ 21:25:50
Postat av: Katastrof

UAFC har mage att kalla andra för loosers ?! fast de själva vunnit av fusk?! Orka knappt läsa ogags smörja men Champions league?! Tillåt mig skratta. Ett gäng clowner utan moral och vett! Skandal och bedrövligt. De förtjänar absolut inte sin plats!!!



Alla lag måste gå vidare med detta så att uafc en dag får sitt straff!

2011-11-01 @ 21:37:22
Postat av: Hunter, Gårda

Katastrof: Kunde inte sagt det bättre.

Tråkigt dock för UAFC´s spelare som har gjort rätt för sig.

Borde ju vara någon i truppen som inte tycker det är ok att ledare är mer oseriösa än Tony Adams?

Adams var dock kung!!!

2011-11-01 @ 21:56:43
Postat av: oogag

TO Hunter, Gårda, AS BAD AS YOUR TEAM IS YOU HERE TALKING, GO LEARN HOW TO PLAY FOOTBALL FIRST BEFORE YOU COME HERE AND TALK YOU SHOULD BE HAPPY YOU NOT RELEGATED, I HAVE NEVER IN MY LIFE SEEN A GROUP OF STUPID LOOSSERS LIKE YOU ALL, CANT JUST ACCEPT THE FACT THAT YOU LOST, THE UAFC IN QUESTION LOST FIVE MATCHES, AND STILL YOU GUY ARE HERE TALKING SHIT, I THINK UAFC SHOULD BE THE ONCE COMPLAINING BEFORE THEY ARE THE ONCE ROB, WHICH THEY WERE VIDEO CAMARAS AND YOU SEE THE PENALTY GOTAHOLM HAVE YOU WILL NOT SIT HERE AND START TALKING BULL SHIT, GO AND TRAIN HARD THAT IS WAT UAFC DOES, THEY REGISTERED ALL THIER PLAYERS WHICH GFF KNOW AND PLAYS WITH THE RIGHT TEAM, UAFC ARE JUST LUCKY TO WIN AND THE MERIT IT, YOU GUYS SHOULD SHUT UP AND CONGRAT THEM OR KEEP YOUR SILLY DIRRTY LIPS SHUT, AND TO Katastrof, WHICH TEAM DO YOU SUPPORT??? I THINK IS FC BOSONA, ASK YOUR COACH HOW BAD THEY PLAYED WHEN UAFC PLAYED AGAINST THEM IN THIER OWN PITCH 100 PERCENT OUTPLAYED,,, IS ALWAYS A FACT THAT THE BEST TEAM WIN, LIKE BARCA ALWAYS WIN, SO SORRY MATES TRY TO SUPPORT A GOOD TEAM BECAUSE UAFC IS GOOD, I WAS WATCHING THE GAME AT LEKSTOP AND ONE OF THE LEKSTOP FAN TOLD ME UAFC ARE TOO BIG TO BE PLAYING IN THIS DIV, EVEN THOU THEY LOST THE MATCH, UAFC GOT ALOT OF PENALTY AGAINST THEM AND THEY DIDNT COMPLAIN, WTF IS WRONG WITH ALL YOU HATERS HERE,, CONGRAT UAFC FOR PLAYING BETTER FOOTBALL AND WINNING IN STYLE, AS CROATIA MORE ABOUT UAFC AND THEY WILL TELL YOU THEY ARE THE BEST TEAM, DIV 5 IS A MOST WIN FOR UAFC WATCH OUT AT THE END OF NEXT SEASON OK,,,

2011-11-02 @ 11:20:40
Postat av: Hunter, Gårda

oogag, you don´t get the point

2011-11-02 @ 11:41:24
Postat av: oogag

Hunter, Gårda, wat point are you talking about, UAFC PLAYERS HAVE WORK SO HARD TRAIN VERY WELL AND DESERVE BEING WERE THEY ARE, YOU GUYS SHOULD STOP TALKING ABOUT ALL THIS BECAUSE IT WONT LEAD TO ANYWERE RATHER THE OPPOSITE WHICH I DONT WANT TO MENTION,

UAFC LOST AGAINST GÅRDA RIGHT IN THIER OWN FIELD YOU DIDNT SEE THEM COMPLAINING,, I CANT IMAGINE THIS COMING OUT FROM OTHER TEAMS, YOU ALL SHOULD SAY CONGRAT BECAUSE THEY DESERVE IT, INCLUDING YOU RASTA WHO IS WRITING THIS BLOGG OR STOP WRINTING THIS BLOGG BECAUSE YOU ARE NOT FAIR ON THIS CASE NOW, CHOOSING SIDE ON A MATTER LIKE THIS, UAFC DID THIER BEST WORKED HARD AND DESERVE THE LEAGUE WHICH BOSONA WON THIER LAST GAME YOU DONT SEE UAFC SENDING COMPLAIN, THEY HAVE THE BALL ON THIER COURT STILL THEY LOST IF THEY WANT TO WIN A LEAGUE THEY SHOULD WIN BY PLAYING WELL AND WINNING NOT TALKING ABOUT SHIT, GFF ARE NOT STUPID OK LIKE ALL OF YOU WRITING HERE, THEY KNOWS WAT THEY ARE DOING THATS WHY THEY ARE THERE THEY WORKED REALLY HARD AND KNOWS THE GAME THATS HWY THEY EMPLOY THEM TO WORK AT GFF NOT YOU MORRONS,,, UAFC GAME AGAINST BJORNDAMEN OR WAT THEY CALL IT, UAFC LOST THREE POINT AND THE GAME WAS 2-2 ALL STILL WE DIDNT COMPLAIN, YOU ALL SHOULD CHECK YOURSELF WELL BEFORE WRITING HERE OK,,

2011-11-02 @ 14:22:54
Postat av: Katastrof

Det spelar ingen roll vilket lag jag håller på. Tycker fusk i alla former är oacceptabelt. Hade ni vunnit utan att fuska åt efter år hade jag sagt grattis. Men ni förtjänar det inte,(kan fortfarande inte av din smörja förstå att ni själva tycker ni är värdiga vinnare) och en vacker dag kommer ni också ner på jorden när ni får ert straff och ni blir uteslutna.

Tack för mig!



Ps. SFI kanske vore något...?

2011-11-02 @ 14:25:16
Postat av: oogag

Katastrof...... hahaha uafc watch out for them next season they going to win div 5, so start thinking about somethin else, hahahahaha who give a fuck about SFI ???? AND YES I CAN SPEAK SWEDISH BUT NOT TO YOU THAT DONT HAVE A NAME, HAHAHAHA, THE MEDALS ARE WITH UAFC AND THEY ARE ENJOYING IT, IF YOU DONT LIKE IT GO AND CRY OR GET A LIFE OR SUPPORT WINNERS,, I REPEAT THEY DID NOT CHEAT OK UAFC WON CLEARLY AND ALL THE REFERE KNOWS THATS TOO, WAT YOU ALL CRYING ABOUT, DONT YOU LIKE BETTER TEAM AND PEOPLE THAT PLAYS GOOD FOOTBALL YOU SHOULD BE HAPPY THEY CHANGING THE WAY YOU OTHER TEAMS PLAYS,

2011-11-02 @ 14:42:52
Postat av: Till alla här

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

2011-11-02 @ 15:34:11
Postat av: to oogag

UAFC cheating is obvious, and it would have been dealt with if the report was not handed in three days past the deadline.

2011-11-02 @ 15:43:45
Postat av: oogag

To every one of you morrons KISS MY ASS

2011-11-02 @ 16:30:01
Postat av: T

Jag förstår helt ärligt inte den här diskussionen. Samtliga här borde skämmas! OM så är fallet att UAFC har fuskat så varför har inte detta kommit upp tidigare? Ni alla sitter här och krigar Darmins och Seans krig mot UAFC för det är dom och endast dom som började med de här anklagelserna och vad gör dom nu? Gömmer sig som små råttor! Skärp er allvarligt talat... Vinner man inga matcher vinner man ingen serie heller, det är pinsamt hur Bosona kan angklaga UAFC för fusk eftersom UAFC vann serien, hade Bosona väl vunnit serien hade vi inte ens suttit och haft den här diskussionen nu utan det hade varit frid och fröjd. Missförstå mig rätt, jag är inte för fusk på något sätt OM så varit fallet, eftersom det inte finns några bevis annat än de Bosona lägger fram kan man inte heller fälla någon för något. GFF har agerat helt rätt i sin bedömning, anmälan kom in först EFTER att det blev klart för Bosona att de inte vann serien. DET om något är pinsamt och om man så vill, FUSK. Börja vinn era matcher och lämna in protester i tid och framförallt, sluta kriga andras krig. Det är riktigt fult att ni förstör en annars så bra blogg och drar ner den i eran skit, väx upp!

2011-11-02 @ 18:46:58
Postat av: Götaholmaren

Anledningen till att protesten kom in sent var därför att ingen i 6A (förutom UAFC) kände till den otillåtna övergången förrän precis i slutet av säsongen. GFF hade kunnat godta protesten även om den kommit in för sent, då det står i deras stadgar att undantag kan göras under "särskilda omständigheter". Nu tyckte inte GFF att detta var särskilda omständigheter. Att UAFC har brutit mot regler gällande övergångar är det ingen tvekan om och det är inte bara FC Bosona som anser detta.

2011-11-02 @ 19:15:29
Postat av: Johan

Det är inte bara Bosona som drabbas. Även Öjersjö. Den otillåtna spelaren spelade matchen mot Öjersjö den 24 aug. Inget som kom till ÖIFs kännedom före än den 25 okt. Att denna spelaren inte har rätt att representera UAFC är det ingen tvekan om. Han gjorde flertalet mycket kvalificerade räddningar den matchen. En match vi förlorar i 93 minuten. Så att säga att det bara är Bosona som drabbas är inte sant. Hoppas att solidariteten i 6A är stor vare sig man drabbades av fusket denna gången eller ej.

2011-11-02 @ 19:34:07
Postat av: T

Ni har missat poängen totalt, det är Bosona som har tryckt på mest i ärendet och enligt min tolkning hade det inte ens funnits ett sådant ärende om Bosona hade vunnit serien. Öjersjö kan och bör absolut inte skylla sin nedflyttning på UAFC, som jag sa i kommentaren innan: vinner man inga matcher, vinner man ingen serie. Ni baserar era bevis på lösa rykten vilket är riktigt tråkigt, någon har sagt till någon att någon spelade någon match, vad jag vet är det endast 100% säkert att de använde en otillåten spelare mot Marieholm vilket Marieholm också anmälde direkt efter. Fortfarande säger jag alltså inte att inte någon drabbades, det är ganska uppenbart att någon drabbades. Det jag dock säger är att det är fult att sitta och smutsa ner en i övrigt bra blogg med lösa påståenden som troligtvis inte hade kommit fram såvida Bosona hade vunnit serien eftersom det var därifrån dessa påståenden kom från första början.

2011-11-02 @ 19:48:47
Postat av: Götaholmaren

Självklart är det Bosona som tryckt på mest i ärendet eftersom de anser att de borde spela femman nästa säsong eftersom de anser att laget som vann har brutit mot GFF och SvFFs regler. Det är väl inget konstigt med det. Hade FCB vunnit serien så hade de ju inte haft någon anledning att lämna in en protest. Hade de vunnit och ändå lämnat in en protest för att få UAFC uteslutna så tvivlar jag på att du hade tyckt att det var bra?



Angående den ogilitiga spelarövergången så kom detta INTE från Bosona utan det var Sandarna som tog kontakt då de kände att de ville stoppa fusk. Bevisen baseras INTE på lösa rykten då jag tagit del av dem. Enda anledningen till att protesten inte godkändes var att GFF valde att inte godkänna den, och gömde sig bakom att den var inne för sent.



Även om Öjersjö haft en riktigt usel säsong så gör väl inte det ok för andra lag att fuska och inte hålla sig till reglerna?



Jag håller inte med om att det är lösa påståenden. Fallet med den ogiltiga övergången är solklar och i mina ögon är fallet med Marieholmsmatchen också klar. Men i båda fallen vågade inte GFF ta beslutet.

2011-11-02 @ 20:27:44
Postat av: T

Om de hade vunnit serien så fanns det ingen anledning att lämna in en protest säger du? Jag hoppas att du själv hör hur dumt det låter.. Så om dom vann så påverkar inte det dom andra lagen och då är det ok om UAFC fuskade..? Du har tagit del av de s k ryktena men ändå finns inga bevis, hellre fria än fälla. Fortfarande är min poäng att detta skulle uppmärksammats mycket tidigare om det var så att det var sant, det kan inte helt plötsligt dyka upp bara för att man vinner. Tyckte mig också läsa i någon kommentar innan att Sandarna visste om det tidigare men att de inte hade vetat om hur det stod till med denna serien och då är det oviktigt. Är man inte lika skyldig då eftersom de själva inte heller har haft koll på sina spelare? För det andra, om UAFC hade blivit uteslutna hade isåfall Croatia haft en eventuell kvalplats men jag hör inte någon därifrån klaga... Det är endast ni och Bosona som klagar för att Bosona inte vann. Jag menar på att det är helt i deras händer, för att vinna måste man vinna, eller? Slutligen som jag nämnde innan, har Bosona problem med någon/något lag bör man ta det med de här personerna eller måste man ha folk i ryggen för att våga göra sin röst hörd? Jag vet att jag i alla fall inte har det.

2011-11-02 @ 23:17:50
Postat av: Dalla

Det finns ett regelverk.

Oavsett om United varit det bästa laget i serien eller ej. Så är det. Regelverket är ganska solklart, lämnar man två w.o. i ett seriespel utesluts man. Oavsett om man vinner de andra matcherna. Varje gång du "fuskar" med avstängda spelare, med spelare som inte tillhör klubben skall laget tilldömas 0-3 och det räknas som en w.o. förlust.



United Africa har helt solklart fuskat med en spelare som inte tillhör klubben oavsett om det är medvetet eller ej.



För några år sedan var det precis så för Skogen, de låg i mitten av tabellen i fyran när det uppdagades att man använt spelare som inte tillhörde klubben. Även i de matcher när endast reservmålvakten inte tillhörde klubben blev man av med poängen. Skogen skickades ner i femman.



Där borde vi vara även med United Africa oavsett vem som tjänar på det. Självfallet slåss Bosona för sin sak.



Men återigen, detta är inte United Africas fel, det är GFF som inte gör det man är tillsatta att göra.

2011-11-03 @ 00:05:06
URL: http://fcfiskeback.se/blogg
Postat av: Johan Hedström LIF

Africa förlorade på WO mot björdammen eftersom dom hotade domaren eller hur det var. Bevisen finns att dom använt spelare med andra namn (matchen mot marieholm) den matchen borde bli WO till marieholm, därav 2 WO och Africa ska åka ur PUNKT FUCKING SLUT

2011-11-03 @ 00:51:07
Postat av: sjukt

Det är ju helt sjukt att U.A spelare kommer hit för att snacka om hur bra dem är och hur de vann över alla och att resterande lag borde lära sig spela fotboll



tycker de är otroligt lågt och komma in i en diskution så sen så tror jag inte att de är själva spelarna i U,A som begått de stora misstaget/fusket utan själva tränarna och styrelse... sen undrar jag hur många gånger UTD betalat för tränings tid för mer än 20 träningar under säsongen har de snyltat planen av götaholm och garanterat andra klubbar och sagt att de haft tränings tider där som de garanterat inte kunnat ha då de varit ungdomsträningstider ... mycket fusk och fult uppträdande från deras håll .... pinsamt

2011-11-03 @ 02:59:30
Postat av: Götaholmaren

T: Självklart är det alltid fel att fuska. Vad jag menade var att det är väl inte konstigt att Bosona driver detta eftersom de anser att laget som vunnit (UAFC) har fuskat. Hade FCB vunnit serien så hade man troligtvis inte drivit det. Det är väl inget konstigt med det. Förhoppningsvis hade något annat lag (Öjersjö) drivit det. Sen undrar jag om du verkligen läser det som står här? Det är fortfarande INGA lösa RYKTEN, bevisen är solklara men GFF har valt att inte fälla. Det har funnits rykten hela säsongen men Götaholmaren har inte skrivit om dem just för att det är rykten. Men nu finns det klara BEVIS, jag har själv sett dem.



Det är ju som Dalla skriver, regler är regler. Det spelar ju ingen roll hur bra UAFC har spelat eller hur matchbilden sett ut i vissa matcher osv, osv. Laget har brutit mot GFF och SvFFs regler.



Kolla i 5B där SG97 fick andraplatsen och gick upp EFTER att säsongen var slut eftersom GFF valde att kolla alla avstängningar och hittade att lag spelat med avstängda spelare och SG vann då en match som de förlorade.



Det handlar inte om vem som driver frågan eller varför egentligen.



Rätt ska vara rätt. Håller man sig inte till reglerna så funkar det inte.



Sen är det som sagt ledarna i UAFC som får ta på sig detta. Tror inte att alla spelarna i UAFC hade koll på spelarövergångar och liknande...

2011-11-03 @ 08:08:24
Postat av: Q

W.O och att bli fråntagen seger vid avbruten match eller vid användande av obehörig spelare är inte samma sak...

2011-11-03 @ 08:43:55
Postat av: To Götaholmaren and the rest of you against uafc

GO AND TRAIN YOUR PLAYERS WELL FOR NEXT SEASON, BECAUSE DO YOU KNOW WHY CROATIA GONNA WIN THE LEAGUE, EVEN BOSONA CAN NOT WIN THE LEAGUE NEXT SEASON, SO I FEEL SORRY FOR THEM, THEY SHOULD START TELLING ALL THIER FAT PLAYERS TO GO TO THE GYM, HOW CAN YOU EXPECT FAT GUYS LIKE THAT TO WIN A LEAGUE, IF UAFC SHOULD PREDICT THE NEST BEST TEAM I THINK IS CROATIA THEY ARE THE BETTER OF ALL OF YOU HERE TALKING RUBBISH, GO GET A JOB Götaholmaren BLOGG BECAUSE YOU YOURSELF I HAVE A LOT OF RESPECT FOR YOUR BLOGG BEFORE BUT SINCE YOU SHOWED ME YOU NOT WORTH PRAISE CLOSE THIS BLOGG OK, BECAUSE YOU ARE WRITING RUBBISH HOW ON EARTH CAN YOU SUPPORT BOSONA, GO AND CHECK THEM VERY WELL I THINK THEY ARE THE ONCE WHO HAVE BEEN CHEATING NOT UAFC, BOSONA HAVE BEEN DOING WRONG AND WANTING TO PUT IT ON OTHER PEOPLE, RASTA CALL BOSONA AND ASK THEM TO TELL YOU IF THEY ARE NOT THE ONCE CHEATING????? I PROMISE YOU IF YOU KNOW THIER PLAYERS THEN YOU WILL KNOW THEY ARE THE ONCE CHEATING NOT UAFC, CANT BELIEVE THIS BULL SHIT FROM YOU LOOSSERS, DO YOU HEAR CROATIA COMPLAINING NO. DO YOU KNOW WHY BECAUSE THEY KNOW THEY ARE A BETTER TEAM AND THIS WAS NOT THIER YEAR, BUT NEST YEAR 100 PERCENT THEY GONNA WIN I PROMISE YOU ALL, ,,,,,,,

2011-11-03 @ 10:21:51
Postat av: LOVE FOOTBALL

i love the way you guy are making uafc better to my own oppinion i think they deserve to be in div 2 by now, wow those guy are playing good football, im from uk and i love football i have train with them and watch them play matches still i cant believe they are playing in div 6, im not supprise they win the league because i always expect them to, you guys should be proud of them not complaining, that is wat we do in uk mother of football,

2011-11-03 @ 10:28:11
Postat av: Kenneth

Stäng av caps lock för 17, går ju inte att läsa vad du skriver. Och sluta kalla alla för feta, mycket lågt.



Så lite on topic. Ingen här har ifrågasatt att UAFC spelat strålande fotboll under säsongen. Det man kritiserat är att man använt otillåtna spelare och brutit mot reglerna. Och sedan att GFF är fega som inte vågar agera ordentligt.



Ha en bra dag.

2011-11-03 @ 13:37:59
Postat av: Mange

Hur efterlbivna e folk haha? Ja visst Africa va helt klart det bästa laget i serien inget snack, men regler är till för att följas annars kan vi väl lika gärna köra utan domare med? Stå för ert misstag och lär er en läxa! Bara för att man blir avstängd eller blir av med duktiga spelare så kan man låta andra spelare lira och vinna på ett schyst sätt. Tänker självklart på Helsingborg nu ;)

2011-11-03 @ 13:56:03
Postat av: Tin, FC Bosona

Om vi ändå ska kommentera hur duktiga United Africa är så tycker jag att det är väldigt svårt att bedömma just pga. att de använt otillåtna spelare. Frågan är hur tongivande har de otillåtna spelarna varit, och är det just de som gjort laget så duktigt?



Hur som helst så ska vi, som Rasta skriver i ett av sina inlägg, skilja på diskussionen angående fotbollskvalitéer, och reglerna. Man kan spela den bästa fotbollen men om det inte är regelmässigt så spelar det ingen roll. Då är det rent ut sagt dumt att riskera allt när man har potential att ha hem serien på ett sjysst sätt, samtidigt som klubben genom sitt agerande inte visar förtroende för att de tillåtna spelarna i laget ska kunna prestera.

2011-11-03 @ 14:10:07
Postat av: oogag

UAFC followed all the rules and win in a decent way, the fact that thier players are good does not mean they cheat, for real they played well and for wat i know the followed the rules like every other team,, this is just a shame for your guys to come up here and talk shit go to GFF and you will be arrested for trying to take glory from were it belongs,

why didnt you people complain from day one why wait till the end because bosona think they gonna win, since they dont win now they talking shit, one advice for you all go and start training for nest season because i see croatia winning the league and stop throwing stone on glass houses, IF YOU WANT TO SEE THE MEDALS how good they are in UAFC players call them and see thier pics, and to all of you who like football UAFC have open trials if you know you good enough come and try we love good players he doesnt matter were you from, swedish, bosnia, croatia , usa, asia and around the world you are all welcome to UAFC were football is played rightly not long ball and waiting for referre to help you, ask the refere that officiated UAFC last three games he said he just love the way uafc played thats why he always pick the opportunity to ref our games, his name is johannsson i think,

2011-11-03 @ 15:17:05
Postat av: Götaholmaren

Läs senaste inlägget så kan ni ju avgöra själva.



Oogag: Read the latest post. I'm not on any side, I just want a fair league and the only team I have proof for, regarding breaking the rules, is UAFC. Maybe you don't know about that transfer, I don't know. If you have been paying attention this has NOTHING to do with the way UAFC plays football. But that they violate transfer rules and played several games with a player that shouldn't have been allowed to play...

2011-11-03 @ 17:10:58
Postat av: oogag

these player is cleared long time again, because i have been following thier matches i dont know were they brining these from, but the question remain thesame why didnt bosona bring these at first when they notice, do u thinking any body will like to cheat knowing he is doing it, for me i dont think uafc have cheated, ALL UAFC PLAYERS ARE REGISTERED AND ARE READY TO PLAY IS NOT LIKE THE WENT AND BRING A PLAYER FROM ARSENAL TO COME AND PLAY FOR THEM, NO IF YOU COME REGISTER AND YOU FREE TO PLAY SINCE YOU HAVE BEEN CLEARED, THIS IS REALLY UNFAIR RASTA OR WHAT EVER YOU CALLED YOURSELF,

2011-11-03 @ 17:19:31
Postat av: Betim

AHAHAHAHah asså vilka förståndshandikappade nötter....

Att skylla ifrån sig och kalla andra tjocka, dåliga, förlorare och en massa mer tyder bara på ett defensivt beteende och att man vägra ta in fakta och inse sanningen. Bara det tyder på hur självklart det är att de fuskade. Självförnekelse kan bara vara så länge!!

oogag hahahaaha ur funny.. Karma is going to bite Africas as and your going to start over from div 8. Ohh and by the way, there is a show on Tv for you guys.. Its Called ''Cheaters''

2011-11-03 @ 18:15:13
Postat av: oogag

HAHAHA i am a big fan of cheaters Betim which team are you supporting???? before i start with you morron,,,,, i know you a fan of nasty team which i dont want to know,,,, GET A LIFE AND START SUPPORTING THE CHAMPIONS UAFC,

2011-11-03 @ 18:57:53
Postat av: Betim

Jag är en stolt FC Bosona spelare.. Grattis till serie segern. Ska bli intressant i framtiden att se hur det går för er.

Lycka till!

2011-11-03 @ 19:36:25
Postat av: True..

UAFC fuskade inte spelaren tillhörde uafc hela tiden! Det var sandarna bk som fuskade han spelarde för deras reservlag en match för att dom hade målvakts kris..

2011-11-03 @ 20:01:10
Postat av: SFL

I Sverige pratar vi svenska!

..och snälla människa, gör som en annan sa här på bloggen och hitta Caps Lock knappen..går inte att läsa ens vad du skriver..

Jag struntar i om ni fuskar eller inte, du kan väl iallafall lära dig att skriva så att vi andra kan läsa texten!

2011-11-03 @ 20:24:31
Postat av: Götaholmaren

Sandarna hade inte målvaktskris utan ville få igång Bosco och lät honom då stå i b-laget. Möjligen hade de målvaktskris i a-laget och det var därför de ville få igång honom, men det fanns en duktig juniormålvakt de kunde använt i b-laget istället. Jag jobbar med Sandarnas Lars Olsson som tränar Sandarnas juniorer. Frågan är ju varför Sandarna skulle ta sig tid och lägga energi på att kontakta folk om Bosco och vittna inför GFF om man själva fuskat? Då erkänner man ju i så fall sitt eget fusk direkt till GFF?

2011-11-03 @ 20:34:00
Postat av: Fuskare!

UAFC 1a målvakt Salomon Kunle Akotun heter Daniel quave och har hela tiden spelat med falskt namn!

2011-11-03 @ 21:26:49
Postat av: True..

Andledningen att sandarna lägger ner tid på de är för att få de o se ut som att UAFC har fuskat för att själva slippa bestraffning!

2011-11-03 @ 22:22:01
Postat av: Jimmy Palmqvist

Känns som det ballat ur lite lätt!!

2011-11-03 @ 23:08:02
Postat av: Götaholmaren

Jimmy: Ja, det har ballat ur lite lätt ;-)

True: Känns fortfarande inte så logiskt för mig. Om det nu är Sandarna som fuskat varför inte bara hålla tyst om det? Då hade ju ingen fått reda på det. Bosco stod ju bara i mål i EN b-lagsmatch. OM nu Sandarna fuskat och åker dit så förlorar de den b-lagsmatchen. Känns som väldigt mycket besvär för att rädda en vinst i b-laget. Känns väl inte precis som UAFC tänkte anmäla Sandarna eller? Bosco har ju spelat med Sandarna ett tag, men menar du att han gick över till UAFC INNAN 2011?

2011-11-04 @ 08:05:46
Postat av: oogag to SFL

hahahaha who cares even if im in sweden then i should speak swedish hahaha nasty kids, go to spain and speak spanish asshole, thought the case is over why are you guys still crying over here like baby,,, thats why swedish good players dont even play in sweden because of this kind of attitude you guys are puting on here, the GFF is just trying to improve you football and you morrons here coming talking shit about uafc who did the right thing and deserve winning the league and won it rightly, rasta go and control bosona player and tell me what you see if they are not the once cheating,,,

well crying is for kids so keep on crying all of you all all the evidence you writing here are rubbish GFF controlled all uafc match they even came there to watch thier matches all the time, WHY NOW YOU PEOPLE TALKING HERE ?????? remember uafc welcome all of you who want to trail because the playing in the big league now with 3 ref,, you are all welcome to come and learn football we teach people for free only if you want to learn and play like the barca of sweden uafc, up UAFC, CHAMPIONSSSSSSS

2011-11-04 @ 09:40:18
Postat av: To you all

Vems skulden? United Afrika eller GFF?

Jag har läst alla era kommentarer, förolämpa varandra men vi bör alla titta på det i några olika perspektiv.

GFF är den som gör reglerna om spelare tranfers och jag trodde att om United Afrika brutit mot den lag de skulle ha behandlats .....

United Afrika är mästare och jag gratulerar dem ........... ingen tvekan u spelade bra underhållande fotboll.

I en domstol, när du stå framför en domare, behöver man en solid bevis för att vinna målet, men inget lag kan vara United Afrika om dessa.

Rasta du gjort några bra jobb med din skriva upp men å andra sidan du är inte nöjda med de beslut, ta eller lämna det, du den förste att gratulera United Afrika men att uppfostra dina dramer.

För bosona vi alla att ditt lag och United Afrika har grävt den hela vägen tillbaka från div 8, men ni blåste upp dina chanser att vinna ligan, så var rättvist att ge beröm till dem som förtjänar det, kommer din chans komma igen .

När det gäller de förvisade team jobbar hårt för att komma tillbaka nästa säsong.

Vi har alla lärt oss läxan av detta och för att vi bli bättre i fotboll vi bör de beslut som fattas av GFF "Ingen människa är en ö"

Men mina frågor går till något lag här? Om man antar att det inte var United Afrika som vann ligan, skulle yo alla att skriva allt detta skräp? Eller är ni arg afrika laget skriver historia i svensk fotboll?

2011-11-04 @ 13:42:59
Postat av: Read this post rasta and the rest of you all

this was a comment made from another team, rasta why havent you taken this to the GFF and talk about it, i think rules is rules right so take every rules serious, because uafc win the league you guy talking shit here, i found the comment from ur blogg and you havent replied to or neither have you taken it serious and that was cheating, once again you all are FOOLS, and i meant it, if you are to take everything thing serious then do it, dont just do it against UAFC because they have won the league idiots



(READ THIS I COPY IF FROM YOU BLOGG ALSO)



Postat av: Västkusten IF

Erik Lukacs från västkusten som slog en gårdaspelare i ansiktet var avstäng men spelade ändå, får se vad förbundet gör åt detta. Killen fick grov utvisning och det innebär 2 matchers avstängning. men han spelade i lördags

2011-10-17 @ 22:33:28

2011-11-04 @ 14:03:16
Postat av: oogag

Now i want to report you Rasta for taking side because you say that comment and didnt do anything about it, read it again and again and tell me if you are doing a good job,



Postat av: Västkusten IF

Erik Lukacs från västkusten som slog en gårdaspelare i ansiktet var avstäng men spelade ändå, får se vad förbundet gör åt detta. Killen fick grov utvisning och det innebär 2 matchers avstängning. men han spelade i lördags

2011-10-17 @ 22:33:28

2011-11-04 @ 14:03:16

2011-11-04 @ 14:09:47
Postat av: Götaholmaren

Oogag: I answered that post 17 minuts after it was written, as you can see here:



Angående Lukacs så trodde jag att det var automatiskt EN match och sedan kommer en dom senare? Avgör alltså domaren direkt om det är grov eller görs det i efterhand? De förlorade ju ändå matchen och de lär ju inte åka ut pga av detta och även om de skulle få poängavdrag spelar det ju mindre roll...



2011-10-17 @ 22:50:10



As you can see I wasn't sure about the rules regarding a direct red card and I wrote that I thought it was ONE game automatic and then GFF would decide the penalty later.



Why should I take stuff to GFF? I haven't filed any protests to GFF. I have only written about it here. It's not my job to report things to GFF.



No one answered my post about Lukacs BUT if someone would have done that and said that they were going to file a complain to GFF THEN I would have written about it.



This has nothing to do with United Africa winning the title. I would have written the same if another team had won and there were evidence of rule breaking. I'm not out to get UAFC. I have seen the evidence and I believe that they are accurate.



Furthermore, I have never said I'm doing a good job. It's not like I'm getting paid to do this. I do it in my spare time. I'm not the official blogg of 6A. You don't have to read the blogg if you don't want to.



There have been rumours all season about UAFC but I have said that without proof UAFC is innocent. And I have given UAFC praise for the way they play all season. However, as I have explained a hundred times, I believe that there is proof now that there has been a violation of the transfer rules by UAFC.



If you have proof that the transfer of Bosco Godson was ok then give it to me and I will gladly post it...



I'm trying to be fair and balanced (to borrow a catchfrase from an american tv-network) but if you don't think so, I can't do anything about that. It's my blogg, if you don't like it, don't read it or start your own...

2011-11-04 @ 23:46:32
Postat av: oogag

yeah right i know its your blogg and i have love it since day one i started reading it, not until bosona came out with this shit,, and from the look of things i feel you taking side, its not like im critizing your blogg as i said earlier i like it and i have been your biggest fan i have been reading your blogg everyday and i appreciate your work, but on uafc transfer i think uafc did all the right things and transfer players correctly, bosco was cleared and free to play thats why uafc used him,, dont get me wrong rasta but i was ust trying to paint the picture clear from all charges against uafc,

2011-11-05 @ 10:26:25
Postat av: Götaholmaren

First of all the whole thing with Bosco Godson did NOT come from Bosona. It was Sandarna that contacted several people, among them people in Bosona. There is no doubt that Godson played for BOTH teams in 2011.



All it takes was that one person in UAFC made a mistake regarding the transfer. I don't see why Sandarna should make a big deal about this if the transfer was correct. They have no reason to put in time and energy into this matter. They have nothing to gain from it.



If you have read the blogg all year I have been praising UAFC for the way they play and the skills of their players. There have been a lot of rumors about UAFC cheating but I was said that with no proof they're innocent.



If Sandarna is wrong then the transfer is legal but as I said I have a hard time seeing why they would lie about it.



I don't know how involved in UAFC you are. There might be a mistake about the transfer that you are not aware of.



But if UAFC singned Bosco saying he hasn't played for another team for 30 months that's simply not true. Maybe he didn't tell them he played a game for Sandarna in june. I don't know...



2011-11-05 @ 10:54:02
Postat av: Oförstående...

Jag fattar inte att man kan attackera bloggskrivande rasta! Vad många inte verkar fatta är att han är inte anställd av förbundet att skriva en blogg om 6A. Han gör de som en hobby och offrar sin tid för alla instresserade så beröm mannen istället. Om man inte delar åsikter så e de bara att besöka en annan webbsida/blogg och vänta på rastas nästa inlägg och hoppas att man gillar de bättre! Tack för mig

2011-11-06 @ 14:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0