Uppdate!

Truppen börjar verkligen ta form nu och det är bara några få spelare som saknas:

Målvakt: Markus Manninen (Götaholm)

Försvarare: Johan Hedström (Lekstorp), Pierre Högberg (Öjersjö), Martin Ljungdahl (Götaholm), Tin Vukusic (FC Bosona), Sebastian Gokah (Gårda), Pouyan Babr (Västkusten)

Mittfältare: Robin Granqvist (Lekstorp), Marcus Pätsi (Lekstorp), Niklas Söderberg (Gårda), Alexander Nylin (Croatia), Simon La Verghetta (Gårda), Benjamin Grozdanic (FC Bosona)

Anfallare: Toni Ceesay (Marieholm), Mikael Nilsson (Öjersjö), Dani Hodovic (FC Bosona), Boris Lesic (Croatia)

Det ska alltså dit en målvakt till och detta kan medföra att något lag får fyra spelare med. Den tänkta målvakten visar sig vara svårfångad ;-).

Götaholmaren väntar även svar från en försvarare till.

Spelplatsen spikas imorgon.

-----------------------------------------------------------------------------

När det gäller All-Star matchen så är ju detta något som Götaholmaren tillsammans med Fiskebäcksbloggen har dragit igång.

Götaholmaren har kontaktat de uttagna spelarna direkt och inte via klubben eller tränaren. Detta av den enkla anledningen att Götaholmaren har bättre kontakt med de flesta spelarna (Facebook) än med lagens tränare och det kändes smidigare att gå direkt till källan (spelarna) istället för via klubben.

Götaholmaren hoppas inte att klubbarna eller tränarna i 6A-klubbarna tar illa upp. Det känns ju inte så troligt att en division 6-klubb skulle stoppa en spelare att vara med i en sådan här match. Särskilt eftersom säsongen är slut.

Götaholmaren har dock fått klagomål på att spelarna kontaktats direkt och inte via klubbarna eller tränarna.

Bloggen vill bara klargöra att det absolut inte ska ses som avsaknad av respekt för klubbarna utan att det gjorts mest av enkelhets skäl. Klubbarna ska ju självklart se det som en ära att deras spelare får representera 6A i denna match!

-------------------------------------------------------------------------------

En kommentar på inlägget med all statistik från säsongen berömmer bloggen för sitt fina jobb men hävdar att Götaholmaren slarvat med skytteligan. Enligt denna person har Jonas Söderström bara gjort 17 mål denna säsong, inte 20. Detta enligt förbundets matchrapporter.

För det första känns det bra att veta att det inte bara är jag som lusläser förbundets matchrapporter.

För det andra har personen som skrivit inlägget helt rätt! Enligt förbundets matchrapporter så har Söder bara gjort 17 mål. Dock är det så att tre mål som Olskroken gjort har hamnat hos andra spelare i matchrapporten:

OMGÅNG 2: Olskroken - Marieholm 3-1. Matchrapporten har Martin Karlsson som 2-0 målskytt men enligt Krokens hemsida var Söder på bollen innan den gick in i mål (Karlsson slog en frispark mot mål).

OMGÅNG 4: Olskroken - Croatia 2-6. Enligt matchrapporten gör Söder och Patrik Bengtsson Krokens mål. Enligt Krokens matchrapport så gör Söder båda målen på frispark. Känns inte som de skulle blanda ihop det. Dessutom släpper Söder inga frisparkar utanför straffområdet ifrån sig ;-).

OMGÅNG 6: Olskroken - Gårda 4-0. Enligt förbundet gjorde Martin Karlsson 3-0 målet. Enligt Krokens matchrapport (och alla Gårdaspelare) så var Söder sist på bollen (med handen dessutom). Söder blev tvåmålsskytt.

Så, personen som skrivit inlägget har helt rätt att enligt förbundet har Söder bara gjort 17 mål. Götaholmaren har dock full koll på läget och 17+3 blir ju 20!

Sen kan man väl kanske tycka att det borde vara förbundets rapporter som gäller men det känns ju onödigt om man vet att matchrapporten är fel. Detta har ju hänt i andra matcher och spelare/tränare har kontaktat Götaholmaren för att påpeka att matchrapporten har fel målskytt...

--------------------------------------------------------------------------

QPR tog en underbar seger över Chelsea idag! 1-0 efter mål av Heidar Helguson (på straff). Chelsea låg på i andra trots att man hade två (!) spelare utvisade och man hade flera lägen och straffsituationer men QPR stod emot. Inte vackert kanske, men underbart!

WE ARE QPR!

#6

Kommentarer
Postat av: hemligt

Kim Granqvist som målvakt!!!

2011-10-23 @ 21:29:52
Postat av: kim granqvist

vet inte vem som skrev det första, men man tackar! Hoppas fler tycker som du!;)

2011-10-24 @ 13:11:33
Postat av: Joråsåatt

Sluta Kim, vi vet alla att du skrev det själv.

2011-10-24 @ 13:41:32
Postat av: Götaholmaren

Jag kan jämföra IP-adresserna ;-)

2011-10-24 @ 21:44:48
Postat av: Winsnes

Kan inte Söderström vara med? Hade vart kul att möta en gammal Lunden polare!

2011-10-24 @ 22:04:23
Postat av: Götaholmaren

Han är så knäckt över att QPR slog Chelsea så han har lagt av med fotbollen ;-). Han var tyvärr tvungen att tacka nej, han fick en smäll i Krokens sista match och hoppade på kryckor ett tag. Men förhoppningsvis återfinns han bland publiken...

2011-10-24 @ 23:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0