Såja...



Det verkar som Croatias seger satt långt inne och det var inte förrän i den 89:e matchminuten som Vllaz Ibishi kunde göra segermålet. Björndammen tog ledningen men sedan slog Beshar Ali till två gånger för Croatia innan halvtid.

Alexander Felin kvitterade för BBK i den 62:a minuten men det blev alltså Croatia som tog alla tre poängen och därmed gick upp på en andraplats.

För BBK:s del är det dock inte riktigt klart med nytt kontrakt. Två matcher kvar och fem poäng ner till Öjersjö under strecket...

----------------------------------------------------------------------------

När det gäller de båda röda korten i matchen mellan Västkusten och Gårda så har Götaholmaren fått lite mer information om detta.

Enligt uppgifter kom Marcus Lindberg in väldigt hårt i en duell. Han kommer inflygande med dobbarna före och hade han träffat Västkustenspelaren så hade det troligtvis gått riktigt illa. Efter detta blir det tumult och gruff och mitt under detta så springer Erik Lukacs fram till Lindberg och sänker honom med en knytnäve i ansiktet. Den tar så illa så att Lindberg tappar medvetandet för en kort stund innan han vaknar igen.

Som tur är blir det inget mer bråk då de flesta verkar chockade över vad som hänt.

Enligt rapporter kom Lindberg undan med en hjärnskakning och en spricka i käken...

-----------------------------------------------------------------------------

Eftersom veckans matcher spelas fredag, lördag och söndag så håller vi lite på "inför-snacket". Imorgon kommer en uppdaterad skytteliga dessutom...

-----------------------------------------------------------------------------

Götaholm tränade idag och det var runt 20 man. Träningen bestod av tvåmålsspel och det var stundtals bra. Patrik Iljin var och tränade igen och vi får väl se om det blir någon övergång...

Firma Matte & Victor verkar ha kokat ihop något speciellt till Götaholms sista match (den 15:e oktober mot Lekstorp). Ja, inte just till matchen utan till kvällen. Det vankas Oktoberfest!

#6

Kommentarer
Postat av: T

Domaren har blandat ihop det, det var inte Vllaznim som avgjorde matchen för Croatia utan Beshar. Vllaznim slog straffen och Beshar gjorde segermålet.

2011-10-03 @ 23:30:36
Postat av: S

Det ska även noteras att Erik Lukacs slog till Lindberg bakifrån, så det var RIKTIGT fegt av honom.

2011-10-05 @ 23:07:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0