Bättre sent än aldrig...

Dagens inlägg blev lite försenat då jag ringdes in till kvällens b-lagsmatch mot IK Zenith efter en massa sena återbud.

B-laget vann med 3-2 mot Zenith i en match med en massa chanser och en hel del slarv. Götaholm tog ledningen genom Gap, framspelad av Martin Johansson. Zenith kvitterade och 1-1 stod sig i halvtid. Då hade även Zenith fått en kille utvisad då han fick sitt andra gula efter att ha sprungit över Gap så han var tvungen att kliva av.

Trots 10 man tog Zenith ledningen i andra efter passivt Götaholmsspel, men till slut och efter en massa missade chanser kunde Götaholm göra två mål och vända matchen. Shahram gjorde 2-2 framspelad av Abdi. Segermålet stod Abdi för mycket fint framspelad av Berg. Stundtals bra, stundtals slarvigt men det blev iallafall tre poäng.

B-laget har nu spelar färdigt och leder nu serien med nio poäng men kan ändå inte fira. FC Bosona har nämligen tre matcher mindre spelade och ligger just nio poäng efter. Full pott av FCB där så blir det en målskillnadsaffär. Just nu har Götaholm lite bättre målskillnad (+18 mot FCB:s +12).

---------------------------------------------------------------------

Eftersom det börjar bli sent och jag ska upp och jobba nöjer sig Götaholmaren med att at en titt på den enda 6A-matchen i morgon. Resten av "inför-snacket" får komma i morgon.

ONSDAG 28/9

ELISEDALS IS - FC BOSONA
(19.30 Överåsvallen)

Tvåan FC Bosona mot superjumbon Elisedal. FCB har chansen att ännu en gång gå förbi United Africa i toppen då UAFC har en klurig match mot Marieholm. Om inte annat ta in en del av de plussmålen som UAFC har. För allt annat än en Bosonavinst här är ju givetvis en gigantisk skräll.

Enligt Götaholmarens noteringar har Elisedal sin målvakt Yusupha Jammeh avstängd (tre gula). FC Bosona har inga spelare avstängda.

TIPS: Solklar vinst för FC Bosona.

--------------------------------------------------------------------

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0