In i dimman!

Så här såg det ut ikväll en bit utanför Göteborg när Lekstorp tog emot Olskroken!

Det var hemmalaget som började bäst och kunde göra mål redan i första minuten (årets snabbaste mål?) genom Robert Söderberg. Enligt LIF:s Johan Hedström var det en jämn match där LIF skapade mest i dimman. En dimma som gjorde att det var svårt att se över hela planen...

Det dröjde tills den 72:a minuten innan det skulle bli mål igen och det var LIF som stod även för detta mål. LIF:s bäste målskytt för säsongen Sebastian Fransson (hans 11:e mål) kunde nicka in bollen. 3-0 gjordes strax efter men målskytten denna gången var lite mer ovan. Lagkaptenen Robin Granqvist fick göra sitt första mål för säsongen.

En som definitivt inte gjorde sitt första mål för säsongen var Jonas Söderström som reducerade för Kroken. Söder (20 mål) är nu bara ett mål efter Ceesay (21 mål) i skyttetoppen! Enligt rapporter hade även Söder en rungande ribbträff på en frispark.

Marcus Gylling fick avsluta denna dimmiga match med att göra sitt första mål för säsongen och fastställa slutresultatet 4-1.

LIF tog sig i och med denna seger förbi Götaholm upp på fjärdeplatsen.

-----------------------------------------------------------------------------

Enligt Everysport så vann Croatia med 3-2 över Björndammen och gick då om United Africa upp till andraplatsen.

När det gäller United Africa så har det ju varit mycket rykten och oklarheter när det gäller avstängda spelare som spelat och så vidare. Dock har det ju inte funnits några bevis och Götaholmaren anser att man är oskyldig tills motsatsen är bevisad. Väldigt svårt för ett lag att tvätta bort en stämpel när man väl fått den.

Det verkar dock som Göteborgs Fotbollsförbund ville kolla upp detta då vissa uppgifter om United Africa verkar ha nått dem.

Enligt rapporter så befann sig kontrollanter från förbundet på plats under och efter matchen mellan Marieholm och United Africa. Enligt vissa källor ska UAFC ha spelat med otillåtna spelare. Vi får väl vänta och se vad förbundet kommer fram till...