Inte mycket...men lite

Tyvärr är inte matchrapporten uppdaterad från Elisedal-United Africa (0-7) ännu så Götaholmaren kan inte ge er några målskyttar och dylikt...

De preliminära laguppställningar är det enda som finns på förbundets sida. Inte helt oväntat så har United Africa med en spelare som är avstängd, nämligen Gerald Tita. Tita blev utvisad efter två gula mot Västkusten i förra omgången.

Troligtvis så kommer Tita inte finnas med när laguppställningen uppdateras och den kompletta matchrapporten dyker upp.

Känns som UAFC är dåliga på att ha koll på sina spelare och vilka som är avstängda. Nu ska det tilläggas att när de slutgiltiga matchrapporterna dykt upp så har UAFC inte spelat med några avstängda spelare.

Tyvärr leder detta ju till spekulationer och rykten...

------------------------------------------------------------------------------------

Så här när hösten börjar komma så kan det vara gött att värma sig med att lyssna på lite skön radio. Radioprogrammet Gött Tjöt är tillbaka!

För er som inte känner till Gött Tjöt så är det ett radioprogram där det snackas fotboll. Både om de stora ligorna men även lokalt. En av männen i studion är ingen mindre än Västkustens Jonas Karlén! Ofta är det även riktigt bra gäster med. Bland annat har Tobias Sana, Adam Johansson, Mattias Ranegie och George Mourad dykt upp i studion.

Så här står det på deras hemsida inför den nya säsongen:

"Försäsongen är avslutad och säsongen är i full gång. Efter många olika transfer rykten har ledningen lyckats hålla kvar trion. Anfallaren Tony är nöjd med sin löneökning, Kaptenen Daddan knyter sig till klubben tills han avslutar sin karriär och Supertalangen Jonas ser fram emot att slå igenom på riktigt denna säsongen.
Glädje, kärlek och konsistens. Gött Tjöt är tillbaka!!!"

Länken finns HÄR.

--------------------------------------------------------------------------------------

Imon smäller det ordentligt i 6A, Götaholm-Olskroken, Lekstorp-FC Bosona och Björndammen-Marieholm.

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0