Liket lever!

Även om vissa redan har hälsat Öjersjö IF välkommna till division 7 så vägrar laget att ge upp. I eftermiddags besegrades Björndammens BK i ett hett derby med hela 5-1!

Det började dock inte så bra för ÖIFBBK tog ledningen i början av matchen genom en straff, inslagen av Mattias Palmqvist. Sedan vände det dock för Öjersjö och det var Marcus Halldin som låg bakom vändningen! På nio minuter svarade han för ett "äkta" hattrick (alltså inga andra mål eller halvtidspaus emellan) och plötsligt ledde ÖIF med 3-1. Innan halvtid ökade Tobias Moberg på ledningen till 4-1 och matchen kändes väl ganska avgjort.

I andra halvlek ökade ÖIF på till 5-1 genom Mikael Nilsson och det är ju inget riktigt derby utan röda kort. Fredrick Oppong fiskade upp ett andra gula kort för dagen till BBK:s Per Johansson efter 68 minuter och han fick lämna planen.

En livsviktig seger för ÖIF som nu bara har 4 poäng upp till just Björndammen som befinner sig över strecket med 6 omgångar kvar!

----------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon avslutas omgång 16 med den högintressanta matchen mellan Lekstorps IF och United Africa FC. Efter den kommer äntligen alla 6A-lag att stå på samma antal spelade matcher inför de 6 avslutande omgångarna...